חדשה בפורום

שושא

New member
חדשה בפורום

בנות מי חוותה הריון כימי ומה אתן יכולת לספר עליו

שושא

New member
שושא מאוכזבת

אני רוצה לשאול שלאה ואף אחד לא עונה לי האם מישהי חוותה הריון כימי ויכולה לשתף אותי בתהליך

אפרסקה

New member
סוף השבוע זה זמן "מת" בפורום...

זה באמת לא אישי נגדך חמודה. תנסי שוב ביום ראשון.

שושא

New member
שושא רוצה לדעת

אך ההרגשה וכמה ימים לאחר הגילוי יש דימום לי גילו ביום רביעי האחרון ועדיין לא קיבלתי מחזור הרופא ביקש שאמשיך את הפרוגסטון עד לבדיקה נוספת ביום א' . אומרים שהריון כימי מסמן טובות האם זה נכון מנסיונך .אמי בדיכאון מזה ולא מפסיקה לחשוב שאולי עשיתי משהו ששבש את התהליך וממש לא מרפה מהמחשבות

טייני1

New member
אני עברתי הריון כימי

איך ההרגשה? זיפתית למדי, אבל אין ברירה... פשוט מחכים עד שרמות ההורמונים יורדות ואז מקבלים את המחזור. זה משתנה מאחת לשניה, והרופאים אינם ממהרים להתערב בתהליך, כי ברוב המקרים זה "מסתדר" לבד, אם אפשר להגיד זאת כך. אם הרופא ביקש שתמשיכי את הפרוגסטרון ומחכה לבדיקה חוזרת אזי עדיין לא בטוח שזה הריון כימי, אולי התוצאה גבולית. שמענו על מספיק הריונות שהתחילו בבטא נמוכה ודימום, והיום הם ילדים לתפארת. אז אל תאבדי תקווה מצד אחד, ואם מצד שני זה בכל זאת הריון כימי, תנסי לחשוב על הצד החיובי שבעניין- שבכל זאת התחיל איזה שהוא תהליך, וגם אם נפסק, הרי אולי זה סימן טוב לבאות. בהצלחה בבדיקה ביום א'!

שלי שלי1

New member
הרגשות היו מעורבים: אכזבה גדולה לצד

אופטימיות לעתיד. לא קבלתי מחזור, הבטן הייתה עדיין נפוחה, החזה קצת כאב והשחלות כאבו - היו מעיין דקירות בצדדים. הבטא הייתה נמוכה אבל בהתחלה עלתה (ואפילו הכפילה), אבל אח"כ החלו להופיע "הכתמים החומים" אשר לא בישרו על טובות, ובמהרה החל המחזור, בימים הראשונים של הדימום הבטא עדיין הייתה חיובית אבל אח"כ החלה לרדת, התחושות הפיזית שתארתי החלו להעלם עד שקבלתי מחזור. ואני רוצה לציין שהמחזור היה חזק וגם בזמן המחזור וגם אחריו רק השחלות המשיכו לכאוב, אח"כ עשיתי הפסקה של חודש או חודשיים. מצד אחד הייתי מאושרת שמשהו קורה שם, זה נתן לי הרבה אופטימיות, שאני יכולה להיקלט וזה באמת עניין של זמן והרבה סבלנות (אני מקווה) ושהעוברים שלי ממשיכים להתחלק ... זה שימח. אבל מאידך כ"כ חיכינו להריון, והסבל הקשה, ופתאום שזה מגיע ... זה פשוט נלקח ממני בלי שיש לי שליטה על כך, זה קשה. לצערי אני עדיין לא בהריון, אבל עם הפנים קדימה. אם עדיין לא קבלת תמשיכי עם התמיכה כמו שהרופא שלך ביקש, וכפי שטייני כתבה היו פה הריונות שהחלו עם בטא נמוכה והיום אותן נשים חובקות ילדים מקסימים. מחזיקה לך אצבעות

שושא

New member
אני אני

אני ולא אמא שלי אך אפשר להתגבר על התקופה הזאת למי יש רעיון בעלי כבר ממש בדכאון ממני

tamshl

New member
מה זאת אומרת אמא

שלך בדיכאון מזה ? למה היא /את חושבת שעשית משהו לא בסדר ?

tamshl

New member
מקווה

כנראה שהרגישות שלי גבוהה ביותר גם בשביל אחרים , בעיקר עכשיו צריך את כל התמיכה שבעולם אז לרגע נבהלתי בשביל שושה

שושא

ברוכה הבאה לפורום ומי יתן ושהותך תהיה קצרה. לצערי איני יכולה לענות לך על שאלתך אבל בטוחה שישנן בנות שאכן יענו לך על שאלתך.

אני לא חוויתי, אבל את יכולה

להיות מאוד אופטימית: זה סימן שהגוף זיהה את ההורמון של ההריון, אבל זה לא היה הריון אמיתי. זה סימן שהגוף בעצם יכול להיכנס להריון, וזה סימן טוב. בפעם הבאה -אינשאללה - זה יהיה אמיתי. ברוכה הבאה לשהות קצרצרה

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. הריון כימי הוא הריון שהתחיל, זוהה באופן כימי בבדיקת דם (בטא) אבל לא התפתח מספיק ונעצר עוד לפני שהגיע לשק הריון. אני "הצלחתי" להגיע להריון כימי פעם אחת. מאחר וקיבלתי בטא נמוכה יחסית הכנתי את עצמי לסוף כזה והנפילה לא היתה קשה מידי. מצד שני אחרי שנים של כשלונות היה נחמד לדעת שהנה עובר אחד היה מוצלח דיו להשתרש בי. לצערי לא הצלחתי לשחזר מאז את ההצלחה הזאת, וגם לא מעבר לזה. שבוע טוב נועם ובקשה טכנית קטנה, כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפות לשרשר הודעות.

שושא

New member
מחכה להמלצה

אני לקראת נסיון שני ב - IVF נסיון הראשון היה באסותא ואני מתלבטת איפה לעשות הפעם אציין שאני לא הייתי מרוצה מהיחס ומחוסר האינפורמציה שנתקלים ללא מענה רציתי לשמוע על איכילוב או על מדיקל בהרצליה אם שם מלווים עד אימות ההריון ואם אפשר לקבל שם הסבר על הנעשה ושיתוף

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, נאחנו מעדיפות לשרשר הודעות (לחצי עלך המילים הכחולות ותקראי היטב מה פירוש לשרשר). כמוש אמרו לך, בסופהשבוע התנועה כאן דלילה, ולכן תצטרכי לחכות למחר בצהרים לקבל יותר תגובות. בהצלחה נועם

c21

New member
שלום לכולם, גם אני חדשה...

שלום, אני חדשה בפורום ורציתי לספר קצת על עצמי... יש לנו ילדה בת 4, שגם איתה לקח לנו זמן , אבל לבסוף ההריון היה טבעי. אנחנו מנסים להרות בערך שנה, ולאחרונה שוב התחלנו בבדיקות. האם למישהי יש המלצה על רופא טוב מבי"ח בלינסון? והאם בכלל המכון שם טוב? די מדכא לחזור שוב לכל זה, אבל כנראה שאין ברירה.

למעלה