חדשה בפורום

big mama 2

New member
חדשה בפורום

אני מחפשת חנות בגדים למידות גדולות באזור ראשון לציון... כל מה שאני מצליחה למצוא אלו בגדים מהסוג הנצמד... ואני - מה לעשות לא אוהבת אותם.... אוהבת רחב..... מישהו יכול לעזור ??

madam pompadour

New member
איך ידעת...../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ש- Big Mama זו המסעדה האהובה על המאדאם
אחחחחחחחחחחח...אין כמו אוכל איטלקי
וחוצמזה, חנו אחת שאני יכולה לחשוב עליה היא אריסטו שמט (יושבים בקניון הזהב). המינהלית היא ראשל"צית גאה
ואני בטוחה שתוכל לעזור לך יותר. ו- WELCOME כמובן

big mama 2

New member
תודה תודה

האמת הייתי פעם , ממש מזמן, בביג מאמא ולא ממש נהניתי... אבל את צודקת - אין כמו אוכל איטלקי !!!! באריסטו שמט יש ממש מידות גדולות ?? כי במתאים לי , למשל, מידות גדולות זה - לא !!!

hagith1

New member
ברוכה הבאה,

את יכולה למצוא בכל הרשתות למידות גדולות למיניהן: ברח' רוטשילד ובקניון הזהב יש לך את עונות בנ"צ יש קרייזי ליין ומתאים לי - בקניותר. בהצלחה

big mama 2

New member
מתאים לי

זה לא ממש מידות גדולות... לפחות לא זאת שבקניון הזהב... את עונות לא ניסיתי.... קרייזי ליין זה מידות גדולות ??? נו מה לעשות אני שמנה

hagith1

New member
איזו מידה את צריכה?

תראי, זה נכון שמתאים לי ירדו במידות שלהם, ולדעתי בסופו של דבר זה יתנקם בהם. לגבי עונות וקרייזי ליין יש להם עד מידה 50-52 בערך. חוץ מזה שגם מסתם שוטטות בחנויות לא מוכרות ושלא שייכות לשום רשת - ניתן למצוא. תראי ברחוב רוטשילד בראשון, באחת הסימטאות, יש חנות בשם אופנטון והוא מחזיק כל מיני מעצבים ואני בטוחה שתוכלי גם אצלו למצוא דברים נחמדים, מה שכן, המחירים אצלו בשמיים, אבל עכשיו, בסוף העונה, יכול להיות שתמצאי מציאות.

big mama 2

New member
איזו מידה ?

לא ממש יודעת !!! מה שאני קונה זה בדרך כלל שרוואלים... את מכירה חנות בשם - ארצנו הקטנטונת ?? אמרו לי ששם יש בגדים יפים !!

מנצל"שת - גם אני חדשה ../images/Emo9.gif

האמת שאני קוראת פה כבר די הרבה זמן, אבל לא בקביעות וגם לא יצא לי לכתוב עד עכשיו. אז ככה: בא לי לרענן קצת את המלתחה לקראת הסימסטר הקרוב, ונמאס לי מ"מתאים לי"
למישהי יש רעיון לחנות לא נורא יקרה (אני סטודנטית ענייה) בתל אביב אם אפשר? דרך אגב - רק שתדעו מה אני מחפשת- אני בת 21, 1.76, 46 (לא ק"ג. מכנסיים
), אז אם אפשר בלי וילונות... הצעות יתקבלו בשמחה.

Agnetta

New member
היי וברוכות הבאות../images/Emo141.gif

בהקשר לראשל"צ, עוד מעט תיכנס המנהלת שלנו והיא המומחית הגדולה לראשל"צ והסביבה. בהקשר למאי יולי...נראה לי שעם נתונים שלך יש לך הרבה אפשרויות. יש עכשיו הרבה מכירות סוף עונה ואת באמת יכולה לנסות בקרייזי ליין. בקניון עזריאלי יש את "שרינה" שזאת חנות לא יקרה במיוחד. ראיתי שבאופנת "נאש נאש" ברמת אביב יש אפילו מבצעים, הפריט השני בחצי מחיר. ויש להם דברים לא רעים בכלל ולא שקיים במיוחד. ולבסוף אני חושבת שיש גם את רחוב אלנבי עם חנויות לא יקרות דוגמת "אנה" שמחזיקה דברים מגוונים. ועוד ממולה (פחות או יותר) יש את "גולבארי" שיש להם גם כן עד מידה 48 אפילו אני חושבת. בהצלחה

DREAM111

New member
היי מאי יולי

אז קודם כל את לא חייבת לנצל"ש הודעות אצלנו בפורום פה חופשי יש מקום לכל הודעה. ברוכה המצטרפת אלינו. לגבי המידות שלך אז יש את חברת קומו שיש להם גינס'ים עד מידה 52, עכשיו יש בכל הרשתות מכירות משהו משהו. השבוע הייתי בעונות וראיתי שיש גינסים ב-80 שקלים וב-120 שזה לדעתי לא מחיר גבוה למה שאני מכירה בדר"כ. מחירים כרגע אני ממש בטוחה שיש בכל הרשתות הרי הם כבר סוגרים עונה ומכניסים את הקולקציה החדשה.

madam pompadour

New member
שאלה ל"מאי יולי"../images/Emo132.gif

סליחה, אבל לא קצת הגזמת
לא שכחת איזה חודש
"וני" נשמע לך מוכר
מאחר והמאדאם נולדה בחודש זה, היא מבקשת בכל לשון של בקשה להוסיף אותו לניק. ולאאאאאאאאאאא

תודה לכל המברכות, ולמאדאם---

לא, לא שכחתי את יוני. האמת שהניק שלי ממש לא קשור בדיוק לחודשי השנה (אני עצמי ילידת אוגוסט). אבל אני מבטיחה שכשאפתח ניק חדש הוא יכלול גם את החודש השישי...

DREAM111

New member
אז קודם כל ברוכה המצטרפת

אוי בראשון יש מלאן חנויות למידות גדולות. טוב כמו שכבר נכתב יש בקניון הזהב. יש בקניון רוטשילד את מתאים לי. ברוטשילד עצמו יש את רוזאן ועונות ובביאליק יש את אישה אישה ליד קניון הזהב יש את ורדה לילית בא.ת. הישן יש את שרינה. יש המון חנויות ואם תאמרי לי מה מידתך אתן לך אולי עוד כתובות לעוד חנויות.

big mama 2

New member
אני לא יודעת מידה מדוייקת

מכנסיים אני תמיד קונה שרוואלים וחולצות תמיד XXL או XXXL. במתאים לי לא הצלחתי אף פעם למצוא משהו יפה ...

DREAM111

New member
אם כך אז באמת זה חנויות שיש שם

ואת לא חייבת מתאים לי יש המון חנויות בראשון. כראשונית אני יכולה לומר לך שראשון היא עיר של חנויות למידות גדולות ממש הרבה חנויות יש פה בעיר. ברוטשילד ממש יש הרבה חנויות ובקניון את יכולה גם למצוא חנויות פשוט להתחיל לטייל וכמובן למדוד למדוד ולמדוד.

למעלה