חדשה בפורום

ro1ro1

New member
הי..גם אני כמעט איתך

רק את הכוריגון קיבלתי ב 14.2 ובנוסף 15 ו16 .כשההזרעה גם ב 15 . אני לעומת זו..לא מרגישה הברה ,בשבוע האחרון היו לי כאבים שמזכירים דווקא ביוץ, החזה לא כואב לי,וכמעט הכל רגיל..אוני כבר לא יודעת מה לחשוב... ולכן אני מנסה דווקא לעבוד

ro1ro1

New member
מחזיקה לכן חזק...

אני לא מאמינה שאני ביום ראשון... א-אני פסימית ב- אני ארצה לחכות עוד...

צודקת

גם אני לא הולכת לעשות בדיקת דם, נמאס מהשלילי. הוי איך אני זוכרת את התקופה שהתפללנו שהמחזור יגיע, לפני החתונה הינו גרים ביחד וכל שני וחמישי הייתי רצה לעשות בדיקת דם והייתי רוצה לראות את השלילי. והנה שנתיים אחרי הכל הפוך. בקיצור עם המחזור יגיעה ראשון שני אז יגיע נבכה נתחיל מחדש, ואם לא אז נלך לעשות בטא סיכמנו?

רוית ב

New member
ל RO1

את תותח אם את מצליחה לעבוד. אני כל היום דיברתי עם הביציות הקטנות - כל כך הרבה זריקות ואולי שתי ביציות גדלו.... ביקשתי והתחננתי שאין לי כבר כוח יותר שיראו סימן שהן רוצות את הבית שלנו, שכדאי להם שיאהבו אותם - ממש נהייתי משוגעת... אני מקווה שכל הכתיבה הזו לכן תרגיע אותי קצת. עד אתמול היו לי כאבים ופתאום הם נעלמו.... גם אני לא יודעת מה לחשוב...

ro1ro1

New member
אני...דוקא דיברתי

לזרעונים שלו ..ביום של ההזרעה ..יצאתי מהבית,כשאני מחזיקה את הכוס הסטרילית...ככה....כל הדרך...דיברתי אליהם והבטחתי שיהיה להם נורא כייף, ושינסו לפגוש את הביצית שלי. אני מקווה שהצליח לי.....

רוית ב

New member
לאורנה האחד

קודם כל בהצלחה!!!!! אי אפשר ממש לדעת אני עברתי שלושה טיפולים קיבלתי גונל F ואיקקלומין בטיפול הראשון, בטיפול השני קיבלתי רק גונל F ובשלישי שוב כמו בראשון אלא במינונים שונים, בכל טיפול מרגישים אחרת, וכל גוף מרגיש אחרת הפעם גם לי יש כאבים בדיוק כמו שאת מתארת אצלך, הרופא שלי אמר שכאבים זה סימן טוב!!! אבל אי אפשר לדעת כלום רק בבדיקת דם כ 12-14 יום לאחר קבלת הכוריגון. אני ממש סופרת כבר את השעות..... כאבים בחזה יש תמיד כתוצאה מההורמונים, שיכולים להיות גם מהזריקות וגם מהריון.... צריך להתפלל. אני מחזיקה לך אצבעות.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. ביום ראשון יהיה כאן מבול הריונות שלך ושל היתר, אז בנתיים את יכולה לטפס קצת על קירות
. אל תשכחי לחלוץ נעלים לפני כן, אחרת הקירות יתלכלכו ולא מומלץ לנשים בהריון לנקות קירות. בקשה טכנית קטנה, כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפות לשרשר הודעות. מחזיקה לך אצבעות. נועם

רוית, קודם כל ../images/Emo24.gif

שנית, מאחלת לך שהות בזק בפורום החמים שלנו. תיעזרי בכולנו, כי זה הכוח של כולנו לעבור את המסע הזה בשפיות יחסית. ההורמונים לא עוזרים לשפיות הזאת, השליליים בטח ובטח שלא, אבל הכוח שהבנות נותנות כאן זו לזו יקר מפז. בהצלחה!

למעלה