חדשה בפורום

רוית ב

New member
חדשה בפורום

שלום לכולם. במקרה הגעתי לפורום הזה. אני נמצאת בימים האחרונים לפני תשובה האם הצליחה לי ההזרעה השלישית במספר. אני הרגשתי בדידות איומה כל הטיפולים ובכיתי המון. קיבלתי כבר אישור ל I.V.F ואני מפוחדת. כמעט התמוטטתי נפשית ופיזית מההזרעות ומהכשלונות עד עכשיו. עכשיו הבדידות קצת ירדה כי יש לי אתכן. אשמח לקבל עוד פרטים על המפגש המתוכנן. תחזיקו לי אצבעות....

hyb

New member
ברוכה הבאה לשהות קצרצרה../images/Emo140.gif

מקווה בשבילך שהשהות איתנו תהיה קצרה ביותר-ושההזרעה תצליח! IVF די דומה להזרעות-ממש אין לך ממה לחשוש. הזריקות אותן זריקות, ההחזרה היא כמו הזרעה, והשאיבה-היא החלק הנחמד ביותר-ההרדמה זה ממש כיף(אני נהנתי). חוצמזה לאחרונה יש כאן מספר בנות שהצליחו ב-IVF ראשון כך שיש תקווה. אבל כמו שכבר אמרתי-ההזרעה תצליח ואת תרוצי מהר לפורום השכן!

שרון321

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה

הגעת לבית חם. האם אצלכם הבעיה היא בעיית זרע? מקווה מאד שתעברי בימים הקרובים לפורום הריון.

רוית ב

New member
לשרון321

לא יודעים מה הבעיה , לא מוצאים כלום - זה גם משמח וגם מרגיז

שרון321

New member
אני בטוחה

שבקרוב תהיי בהריון. מתפללת בשבילך שכבר החודש. אל תשכחי לעדכן.

רוית ב

New member
המפגש במודיעין???

אין לי שום פרטים על המפגש ואני רוצה לבוא אשמח לקחת איתי בנות מאיזור יבנה וראשל"צ מי שיכולה לתת לי מידע - רצוי בהקדם

בולה101

New member
הי רווית../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום בתקווה שבאמת לא להרבה זמן. אז אני בולה 101 מאזור מודיעין והמפגש מתוכנן להיות אצלי ביום חמישי 4/3. אז באמת הגיע הזמן לעשות סדר בבלגן ולהתחיל בהתפקדות. ד.א. במפגש הקודם שהיה ברעננה אצל חגיתלה והי ממש מקסים הייתי די חדשה בפורום, משהו כמו שבועים ודי היססתי. אבל במפגש כל החששות נעלמו והיה ממש כיף לדעת שאנחנו כולנו באמת באותה הסירה. אז נקווה לראות אותך

רוית ב

New member
בןלה101

אני אשמח לבוא אין לי כתובת או טלפון תשלחי לי אימייל אם את יכולה

blessed

New member
ברוכה הבאה

אל תרגישי בודדה, יש לך אותנו ואנחנו פה כולנו באותה סירה. שיהיה לך המון המון בהצלחה!

Galit29

New member
ברוכה הבאה לקצר ../images/Emo140.gif

הגעת למקום הנכון חמים ונעים פה. רק מה שיהיה קצר. ושיהיו לך בשורות טובות בקרוב.

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

ושהות קצרה איתנו. מחזיקה לך אצבעות חזק חזק

אפרסקה

New member
רוית ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אכן הפורום מפיג את הבדידות ואני מקווה שבמהרה כבר לא תצטרכי אותו... שיהיה בהצלחה ומקווה מאוד שתקבלי תשובה חיובית!!! אפרסקה.

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אכן הגעת לבית חם ותומך, אבל תעשי טובה אל תשארי פה הרבה
... מאחלת לך הצלחה מהירה.

בבוצי

New member
אני הייתי באותו מצב-לא להלחץ

בדיוק עברתי את מה שאת מתארת- מליוני הזרעות , לא הייתי מסוגלת לחשוב אופטימי, בכיתי המון ,צעקתי על כל מי שהיה סביבי, הייתי נורא עצבנית .הרגשתי שאני על סף התמותתות נפשית, שאין לי כוחות לכלום- והשלילי הגיע. לא היה מנוס מלעבור הלאה לIVF. הגעתי גמורה לטיפול, בלי כוחות נפשיים, תוך פחות מחודש מכשלון ההזרעה האחרונה התחלתי את הטיפול. החלטתי שהטיפול הזה חייב להצליח, שניתי גישה- התחלתי לחשוב חיובי -והיה מאד קשה, כי הרגשתי רע. התחלתי לקחת טיפולים אלטרנטיבים במקביל- רפלקסולוגיה, למדתי (וגם בעלי) קורס מזורז של רייקי, וכל יום עשיתי לי טיפול להרגע. לאט לאט הכוחות חזרו אלי , התחלתי לחשוב חיובי, כמובן- התפללתי בלי סוף. והתוצאות לא אחרו לבוא- שלשום התבשרתי בבטא חיובית. מאחלת לך שתפתחי במהרה בטא חיובית, וגם אם הטיפול לא יצליח- שהטיפול הבא יהיה האחרון- וממנו תבוא הישועה. "ה' הוא גדול"

רוית ב

New member
מזל טוב בבוצי!!!!!!!

קודם כל ברכות חמות ובהצלחה בהריון!!!!!! בגלל שאני כזו "משוגעת" ועצבנית - אפילו הגעתי לעימות אלים למדיי בתור בבנק עם איזה נודניקית (אני....) אני הולכת במקביל לטיפולים לדיקור סיני כל שבוע וזה באמת קצת עוזר - אגב מומלץ ביותר בהריון בעיקר לאחר החודש שלישי - גם להריון קל ובריא , גם למניעת תופעות כמו צרבות ובחילות וגם ללידה קלה ומהירה אם תרצי אני אתן לך את הפרטים זו מרפאה שמתמחה בפוריות והריון ברפואה סינית בת"א - מומלץ!!!! תודה על דברי העידוד - אני נורא במתח ליום ראשון ואת והבנות עוזרות לי המון. אני מנסה לחשוב חיובי ומפחדת כמו כולן להתאכזב תחזיקי לי אצבעות תודה!!!!!

רוית ב

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo25.gifבנות!!!!!

תודה על התמיכה מאוד עוזר לי אני מקווה שאוכל להחזיר לכן בשמחות

תכלת 30

New member
המלצה - תוכנית טלביזיה בערוץ 8

היום ב- 18:00 שודרה תוכנית בנושא פוריות בערוץ 8 התוכנית דיברה על טיפולי פוריות והתמקדה (ממה שהספקתי לראות כי גיליתי מאוחר)בבעיות זרע והטיפול בעולם בנושא (ניתוחי וירקולציה, טיפול במחטים ועוד..) בדקתי והשידורים החוזרים הם מחר בשעה 7:00 בבוקר (אפשר להקליט) וביום שישי בשעה 14:15 . מומלץ !!!!

רוית ב

New member
עוד 3 ימים......

ביום ראשון אני אדע.... אני כבר אוכלת את הציפורניים בידיים וברגליים ולא מצליחה להסיח את דעתי. איך אתן עומדות בזה????

שלום לך רוית

איך להעביר את הזמן ממש לא יודעת, אני כל היום בעבודה נמצאת באינטרנט בפורום הזה, אבל הלכתי לארכיון לעמודים שמתחילים מ-177. עד עכשיו הגעתי ל-203 כמעט בכל עמוד יש משהי שמודיע שהיא נכנסה להרהיון, איזה כיף. ובנוסף הייתי רוצה לשאול אותך שאלה קצת אישית. אני קיבלתי זריקת כוריגון ב13/2 הזרעה ב-15/2 אז אני צריכה לדעת אם נכנסתי להרהיון גם ביום ראשון רק שהרופא לא נתן לי שום הפניה, אין לי מושג מה הסיבה. נכון לעכשיו אני עדיין מרגישה חזה מנופח וקצת כואב, כאבי מחזור מהיום הזרעה ועד היום. כשהייתי בלי טיפולים אז החזה היה מפסיק לכאוב לי כמעעט 5 ימים לפני האם בגלל שכואב לי עד עכשיו אז אולי יש סיכוי להרהיון. או שזה הכל הורמונים של גונל, כוריגון, זה טיפול ראשון שלי אז אני לא יודעת איך מרגישים אולי תוכלי לספר מה איתך. מחזיקה לנו אצבעות

למעלה