חדשה בפורום

פריסקי1

New member
חדשה בפורום

שלום לכולן, פעם ראשונה שאני כותבת כאן בפורום. אני בטיפולים כבר שנתיים ואחרי הכישלון הנוסף שהגיע השבוע, אני שמחה לכל התמיכה שאני יכולה לקבל... ישבתי היום ושוטטתי בפורום והתרגשתי מאוד מהתגובות והסיפורים של כולן. יש לי גם כמה שאלות בנושאים המדוברים ובאופן כללי אני רוצה להרגיש שאני חלק מקבוצה ולא לבד בקרב על הילד... אשמח להשתמע

זקיקית

New member
ברוכה הבאה פריסקי1

תחילה, אני מאחלת לך שהות קצרצרה בפורום, ומעבר זריר לפורום ההריון השכן. שנית, אם תפרטי מה עבר עלייך, לבטח תוכלי לשמוע סיפורים דומים ועצות שלעיתים שוות זהב. מהזה נקרא, כישלון נוסף? בהצלחה

פריסקי1

New member
אז מה עובר עלי...

תודה רבה על קבלת הפנים החמה! אנחנו בטיפולים כבר שנתיים. התחלנו את הדרך המייגעת הזאת עם כדורים וזריקות כמו כולן, אחר כך במשך שנה עברתי 6 הזרעות שלא הובילו לשום מקום. סוף סוף התחלנו הפרייה חוץ גופית. הייתי כל כך בלחץ מההרדמה וכל הסיפור של השאיבה אבל דווקא זה עבר בסדר וגם שאבו יפה 10 ביציות! החזירו 2 פנימה ואני עברתי את השבועיים הבאים בין דיכאון והתרגשות,מחפשת בלי הפסקה סימנים שיעידו על תשובה זאת או אחרת. לראשונה הגענו לבדיקת דם לפני שקיבלתי מחזור . ישבנו בבית וחיכנו לטלפון. כל כך פחדתי שלא יכולתי לענות. שהגיעה ההודעה השלילית ,פשוט רצתי להתחבא במיטה ולא יצאתי לשלושה ימים. רק המחשבה של חודש נוסף של זריקות, שאיבה ולחץ משגע אותי. איך עומדים בזה?

os15ar

New member
זקפי את הראש והתעודדי

אמנם סטטיסטיקות לא תמיד מעודדות אבל אפשר לנסות - לפי מה שאני שמעתי יש הרבה מאוד סיכויים דווקא ל-IVF שני, כך יצא שאני הלכתי להפריה הראשונה מתוך מחשבה שאני הולכת לבירור, לדעת יותר והייתי בטוחה שבהפריה השנייה נצליח. חוץ מזה, הרופאים טוענים שרוב הנשים שעוברות טיפולים נכנסות להריון עד 5 טיפולים, אז עברת כבר אחד ולא היה כל כך נורא, ומה שחשוב הוא שאת בדרך ועושה כל מה שאת יכולה למען ההצלחה. את לא מבזבזת זמן ועצם העשייה מעודדת. הזריקות הללו הן לא מה שישבור אותך. עצה שלי - נסי לשלב עם הטיפול, טיםול אלטרנטיבי. לי זה מאוד מאוד עזר. גם לרמת העצבים והמתח אבל גם לכאבים. לא הרגשתי כלום כל הטיפול והייתי מאוד מאוד רגועה. ממה שראיתי, זה עזר לעוד חברות. מקווה שהצלחתי לעודד, לפחות קצת, שלך, אסנת.

ayoosh

New member
הי פריסקי, קבלי ../images/Emo39.gif

שהשהות כאן תהיה קצרה, וחסרת אכזבות...!

זקיקית

New member
אם ספרות מקצועית תעזור לך במשהו

המלצתי - וכך גם בנות נוספות בפורום הזה - על הספר החדש והנפלא שיצא לאחרונה לאור: "פוריות מאלף ועד טף" של איתי בר חווה וענת שינקמן-בן זאב לצד העצות של בנות הפורום, יש שם גם מידע מקצועי. נראה לי חובה בכל בית של מאותגרות פיריון. בהצלחה

פריסקי1

New member
מחזור אחרי טיפול IVF

בנות יקרות, קיבלתי מחזור אחרי שטיפול IVF נכשל. המחזור מאוד מאוד כואב וגם זרימת הדם חזקה וגושית [ממש סליחה על התאור...] רציתי לשאול אם עוד מישהי נתקלה במצב כזה ? אולי זה בגלל התמיכה ההורמונלית בימים שאחרי הטיפול?

טיפטיפ29

New member
לי זה לא קרה, אבל אמרו לי לפני

שזה יכול להיות. הסיבה לכך, עד כמה שאני מבינה, היא שב"כ הרירית לא עבה כמו במחזור לאחר טיפול, לכן כשהיא מתפרקת, יש קצת יותר דימום ממחזור ללא הורמונים. שוב, זה לא בדוק, זה רק מה שאומר לי השכל הישר.

EFRAT NIR

New member
שלום לך,

קודם כל מצטערת על כשלון הטיפול , לגבי המחזור , זה קרה לי וזה קורה כי במחזור טיפול הרירית בדרך כלל מתעבה יותר מבדרך כלל וזאת בעקבות כל ההורמונים - דבר שחיובי לצורך קליטת עובר . גם לי אחרי ההפרייה הראשונה היה לי מחזור קשה מאוד , חזק ולא רגיל בכלל ביחס לקודמים , אז דבר טוב אחד יש בזה - את לפחות יודעת שהרירית שלך הגיעה למימדים יפים . בהצלחה

Yosepha

New member
דימום כבד

כן, זה יכול להיות כתוצאה מכך שהתמיכה ההורמונלית עיבתה את הרירית שלך לעומת מחזור טבעי. חוץ מזה, אם במקרה עשית דיקור בתקופה הזאת, זה גם גורם לדימום מוגבר. מאחלת לך שהפעם הבאה תצליח. יוספה

פינקי33

New member
אפרופו דיקור-אם הבעיה אצלו ולא

אצלי כדאי לי בכל זאת לעשות דיקור? דרך אגב, ניסיתי לשכנע אותו לקחת ויטמינים שמישהי פה הזכירה (לא זוכרת מי...) והוא מסרב בתוקף...

sher72

New member
לגבי דיקור הכי עדיף שהוא יעשה דיקור

אם הבעיה היא אצלו. בעלי עשה כבר ארבעה דיקורים וזה רק נראה מבטיח. בהזרעה האחרונה תוצאות בדיקת הזרע השתפרו לעומת ההזרעות הקודמות שבתקופתן הוא לא עבר שום טיפול שהוא. אעפ"י שהרופא שלי לא התייחס לזה בכלל ורק צחק כשסיפרתי לו. בהצלחה

פינקי33

New member
טוב, חבל, הוא לא רוצה לשמוע על זה

הוא משתף פעולה בהכל אבל בנוגע לויטמינים, דיקור וכד' הוא מזלזל נורא...

לי היו כאבים אדירים, כמעט עד כדי

התעלפות. בדיעבד אני יודעת לומר לך שהם היו חזקים יותר מצירי הלידה שלי. ולא היה אפילו הריון כימי. הרופא שלי (בר חוה) אמנם הופתע, אבל אמר שלצערו כמות ועוצמת הדימום הם דברים שמשתנים מאשה לאשה וממחזור למחזור, ולמרות שאנחנו מייחסות להם חשיבות הוא למד לא לייחס להם שום חשיבות. הוא בודק אותנו ולפי זה מחליט, כי אני התחלתי מחזור חדש של הזרעה בדיוק אחרי IVF שנכשל (והצלחתי). דרך אגב, גם המחזור הראשון אחרי הלידה היה כואב וגושי, וגם אז הוא אמר לי להתעלם מזה. אני מאד הופתעתי כי אין לי כאבי מחזור בכלל, בדרך כלל, כשאני כבר טורחת לבייץ בכוחות עצמי פעם בשנה או אחרי כל טיפול אחר.

בוודאי

חבל על הזמן איזה דימומים היו לי אחרי תמיכה של גסטון , גם ארוכים (אפילו עד 10 ימים) וגושים מפחידים
.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאלך מובילה לפורום הריון. לא מוסברים זה מצב מאוד מרחף, לכאורה אין בעיה כי לא גילו אותה, אבל המציאות היא שלילי בכל פעם מחדש
. יתכן שהבעיה היא שולית וזה רק ענין של זמן, ויתכן שיש בעיה אבל עדיין לא מאתרים אותה. אני מאוד מקוה שתהיי בקרוב בהריון, והסברים תבקשי ותקבלי בטיפת חלב. בהצלחה נועם

צוקה1

New member
פריסקי.ברוכה הבאה לבית החם והמיוחד

שלנו ולמרות זאת הדשא של השכן הרבה יותר ירוק ומלבב אז מקווה ששהותך כאן תהיה קצרצרררה -צוקה

למעלה