חדשה בפורום

s h i r a 3 0

New member
חדשה בפורום

שלום לכולן, אני חדשה כאן. התחלתי לעקוב אחרי הפורום תחת לחץ הגזירות של ביבי, שהתרחקו או עברו בנתיים, כך אני מקווה. אני לקראת ivf שלישי ורציתי עצתכן. מישהי שאני מכירה, שעברה גם היא ivf (ועכשיו היא אם לתאומות), חוזרת ומזכירה לי שאם דרוש איקסי חשוב מאוד לדעת אם המעבדה טובה (מאוד!). האם אתן יודעות משהו על המעבדה באסותא? המון תודה על תשומת הלב. שירה, ששמחה לגלות את הפורום הזה ואת התמיכה הרבה שהוא מכיל.

לי מ ו ר

New member
את יכולה להיות רגועה

אסותא בהחלט נחשבת למקום טוב להיות מטופל בו, ובוודאי גם המעבדה טובה. בהצלחה שיהיה לך, וששהותך תיהיה קצרה ותוביל במהרה לפורום השכן.

EFRAT NIR

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

את צודקת לחלוטין , כשיש בעיית זרע חשובה מעבדה טובה , אני מטופלת באסף הרופא ואני חושבת שהם בסדר גמור , שמעתי דברים טובים מאוד על המעבדה באסותא , יש כאן המון בנות שמטופלות שם חכי לשמוע תגובות מהן. שיהיה לך בהצלחה והלוואי שתעזבי אותנו כמה שיותר מהר לפורום השכן , אפרת

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. ההתרשמות הלא מקצועית שלי היא שרוב המעבדות הן מעבדות טובות מאוד. לרוב בתי החולים יש פחות או יותר אחוזי הצלחה שונים. בכל מקרה למחלקה והמעבדה של אסותא יש שם של מעבדה טובה עם נסיון רב. שיהיה בהצלחה ומועדים לשמחה נועם

למעלה