חדשה בפורום

מירב8

New member
חדשה בפורום

האמת הדרך לכאן היתה קצת ארוכה ועצובה לי הפורום הראשון שנכנסתי אליו בחיי היה פורום הריון ולידה הייתי בהריון לפני כמה חודשים אבל אז עברתי לפורום אובדן הריון
הייתי עצובה אבל חזקה - מתעודדת מהנסיון הבא שבטוח (חחח) יביא תוצאות והנה הגיע המחזור הראשון - המחזור שלא היה אמור להגיע (שוב חחח) וזה מביא אותי לכאן - לחברתן הנחמדה והמעודדת כל החודש האחרון נכנסתי לכאן וקצת קראתי אז אני קצת "מכירה" אתכן ולכן מרשה לעצמי כבר לאחל לכולכן המון הצלחה ושמהר תעברו לפורום המיוחל!
בהצלחה לכולנו
מירב.

blue4u2

New member
ברוכה הבאה מירב ../images/Emo24.gif

היית רואה ולא נראית וכעת אנחנו סוף סוף מכירות אותך גם כן. סיפורך עצוב וכואב, רבות מאיתנו עברו את ההפלות הנוראיות הללו, כולל אני.... מאחלת לך להתחזק ולהיקלט במהרה מחדש להריון תקין וקל
שולחת עידוד באהבה

shirna

New member
מירבי

כל הכבוד על העידוד העצמי, רק כך תוכלי להמשיך הלאה ועובדה שעשית זו, אני מאחלת לך המון הצלחה ושהפעם תעלי על השביל ותמשיכי בדרכו עד הסוף!!!

היי מירב...../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה
אני עשיתי מסלול דומה לשלך, ועכשיו אני כאן - מחכה למחזור הראשון המיוחל
עצובה כן, חזקה - אני לא יודעת. מעודד לראות אנשים כמוך שכבר מתעודדים
אני מאחלת לך המון המון הצלחה ושתקבלי בקרוב שדרוג גם לפורום הריון ולידה למרות שגם כאן מאוד מאוד נחמד...

תמרלה

New member
מסלול נפתולי החיים

נסתרים הם דרכי החיים, ואנו הנשים נועדנו לעבור מסלולים שונים ומגוונים על מנת להגיע לרגע המיוחל ! המסלול לא פשוט, ובדרך יש הרבה מכשולים ומהמורות ואנו נופלות אבל קמות וממשיכות הלאה - כי רק לנו הכוח לשרוד, יש לנו כוחות השרדות גבוהים יותר מגברים- גבר לא היה מסוגל לסבול את כאבי הצירים ואולי אפילו לא את כאבי המחזור, ולכן רק אנו הנשים יודעות להבין גם מה זה כאב - מה זה שהלב נצבט מכאב האכזבה. אבל אנחנו גם יודעות לאגור את הכוחות ולהמשיך קדימה, לא לוותר , להשיג את המטרה! עברתי את המסלול הזה פעמים ואני כמו ילד עקשן שרוצה ללמוד לגלוש על גלשן בים, ומתרומם לא ונעמד ובום נופל, ואח"כ שוב מנסה נעמד מצליח לגלוש גל קטנטן - והופ גל גדול הופך אותו, אך הילד העקשן ממשיך ונלחם בגלים, בכוח המשיכה, בזרמים השונים וברוח! ולא מוותר! - כך גם אנחנו הנשים - עוד נגלוש במסלול המפותל של החיים ונצליח להתגבר על הכל!!! מאחלת לך בהצלחה ושתגלשי מהר לפורום הריון ולידה בחזרה!!

קובולט

New member
ברוכה הבאה

כמו שאמרו פה כמעט כולן עברו לפה אחר מסלול דומה לשלך.... כולן כאן אופטימיות... כולן כאן מנסות ומי שמצליחה מפזרת אבקת הריון.... ומכיוון שהפעם נראה שהצלחתי.... את יודעת אצלי ההצלחה תהיה רק שאני אראה ילד/ה בריא/ה בידיים שלי, בכל זאת מפזרת לך אבקת הריון בריא... אמן אמן ובקרוב אצל כולנו

מירב8

New member
שיהיה לך המון בהצלחה

ורק בריאות טפו טפו
ותודה על העידוד

ברוכה הבאה!!

מקווה שזמנך כאן יהיה קצר ופורה... ומהר מאוד תחזרי לפורום השכן. בהצלחה!

סנונית 1

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

מאחלת לך הריון תקין ארוך ומהנה. מבטיחה לך שעד אז יהיה לך טוב במחיצתנו. אז קבלי
מעכשיו.

מגלשה

New member
מירב ברוכה הבאה!!!

שיהיה המון ב-ה-צ-ל-ח-ה!!! ושהות קצרצרה אצלנו...

למעלה