חדשה בפורום

smori

New member
../images/Emo42.gif

שלום. פעם ראשונה שאני נכנסת לפורום. רציתי לדעת אם יש כאלה שגם מטיילים בארץ(בסופי שבוע....).

smori

New member
../images/Emo42.gif

שלום לכולם. פעם ראשונה שאני נכנסת לפורום. מעניין אותי לדעת אם משהו מכם גם יוצא לטיולים בארץ. אני רוצה לטוס ביולי-אוגוסט - אשמח לשמוע המלצות ליעדים מעניינים. טיול של שבועיים-שלושה . תודה

smori

New member
חדשה בפורום

שלום לכולם. זו הפעם הראשןנה שאני נכנסת לפורום. אני אשמח לשמוע על טיולים בארץ. אני מתכננת לטוס בקיץ - אם משהו שמע על יעדים מעניינים לטיול(למשך שבועיים-שלושה)...תודה

syair

New member
ברוכה הבאה לפורום

לגבי טיולים בארץ. ערכנו טיול אחד במסגרת הפורום להרי אילת. את יכולה למצא תמונות מהטיול בגלריות. אני רוצה לארגן עוד טיול לפני שהחום הגדול ישתלט עלינו לצפון הארץ (הגליל או הגולן), מישהו מעוניין? לגבי טיול קיץ. אני הייתי נוסע לאירלנד אם היו לי רק שבועיים, שלושה בקיץ.

smori

New member
../images/Emo42.gifהטיול לצפון נשמע מעניין

אני אשמח אם תעדכן אותי בפרטים. שבת שלום

Eldad H

New member
לי דווקא אפריקה נשמע מעניין...

לא כל אפריקה, אבל, נגיד, דרום אפריקה נראה לי שבועיים מספיק. מה לגבי תאילנד? גם מספיק שבועיים-שלושה...

syair

New member
שבועיים

ככה. זה הרבה יותר בריצה. אם רוצים יותר רגוע אז אירלנד שהרבה יותר קטנה מדרום אפריקה. ashmash (אחי) עכשיו בדרום אפריקה עכשיו ל-3 שבועות, כשיחזור נשמע מה יהיה לו להגיד על התקופה.

smori

New member
אירלנד נשמע לי מצויין../images/Emo42.gif

כשנתקרב ליוני,אני אזכור לשאול אותך על אירלנד

smori

New member
הצפון מעניין../images/Emo42.gif

בתאילנד ובדרום אפריקה כבר הייתי. בכל מקרה, תודה על הרעיון

smori

New member
תורכיה זה ממש כאן../images/Emo42.gif

אני יכולה להגיע לתורכיה גם עוד עשרים שנה.לסופשבוע...

Eldad H

New member
בתורכיה אפשר לטייל גם כמה חודשים...

ישראלים לא תמיד מודעים למה שיש לתורכיה להציע. לאיסטנבול ואנטליה אפשר להגיע לסופ"ש, לא לטיול בגליפולי, לא לאיזור אדאנה וגזיאנטפ ולא לטרקים של ימים בהרי האררט...

lady_anne

New member
מה עם ארצות הברית?

בשלושה שבועות אפשר להספיק די הרבה, תוך התמקדות על אחד החופים או שילוב של שניהם. אפשר גם לטייל ביוון, ולמרות שזה "כאן קרוב" יש לטיול של צעירים איכות אחרת, שמתאימה הרבה יותר לשירותי התיירות היווניים הספרטניים, וגם התקציב לא מופרך.

למעלה