חדשה בפורום

ליאתי5

New member
חדשה בפורום

בני בן ה-3 חודשים יונק מלא. הוא יונק מעט מאוד זמן יחסית (מקסימום 5 דקות) עם הפסקות לגרעפסים. לאחרונה שמתי לב שבמהלך היניקה הוא כמו מאבד את הואקום ויתכן וזה הפתח לכניסת האויר שגורמת לו לגזים ... אך, גם בבקבוק (שמכיל חלב שאוב) הוא כמו מאבד את הואקום (אך הרבה פחות מיניקה ממש). האם לדעתך זו הסיבה לכ"כ הרבה גרעפסים ולהנקות הקצרות? בנוסף, האם לדעתך אוכל לעבור להנקה דרך בקבוק (כלומר בעיקר לשאוב ולתת את החלב בבקבוק) והאם כמות החלב לא תפחת בצורה כזו? תודה.
 
At 3 months, babies change

their breastfeeding style. The feeds become shorter, maybe only a few minutes on each side. what you describe may be his way of telling you that he has finished that breast. If you try to put him back on, he will resist. Some babies are more interested in what is happening around him, and will leave the breast to see what is going on. Could that be the reason? Is his nose stuffed? If he has trouble breathing, he will let go of the breast to take a breath. Dry heat can cause stuffed noses, so if you are heating with a fan heater, you should make sure that the room is not too dry. A cold steam vaporizer is a good way to add moisture to the room.​
 

לאה_מ

New member
תרגום: בגיל 3 חודשים תינוקות משנים

את סגנון ההנקה שלהם. ההנקות הופכות להיות קצרות יותר, אולי רק דקות ספורות מכל צד. מה שאת מתארת יכול להיות הדרך שלו לומר לך שהוא סיים לינוק מהצד הזה. אם תנסי לחבר אותו שוב, הוא יתנגד. חלק מהתינוקות מתעניינים יותר במתרחש מסביבם, ויעזבו את השד כדי לראות מה קורה. האם זו יכולה להיות הסיבה? האם האף שלו סתום? אם הוא מתקשה לנשום, הוא יעזוב את השד על מנת לנשום. חום יבש יכול לגרום לאף סתום, כך שאם את מחממת עם תנור שמוציא אוויר חם, עלייך לוודא שהחדר אינו יבש מדי. מכשיר אדים קרים הוא דרך טובה להוסיף לחות לחדר.
 
למעלה