חדשה בפורום

orna האחת

New member
חדשה בפורום

ראיתי את התשובות הרציניות שאתם נותנים כאן ואשמח גם אני להתייעץ עמכם. מזה מספר שנים אני מנסה להיכנס להריון וזה לא הולך. האם ניתן לפני הנומרולוגיה לראות בעיות ספציפיות כמו כן אשמח לדעת את דרכי מבחינה מקצועית שגם שם אני תקועה. תודה. שם פרטי: 1 6 2 5 5 שם משפחה: 9 6 2 9 5 תאריך לידה: 18.6.1964

פרטים נוספים

בשביל לקבל תשובה רצינית צריך פרטים נוספים. האם את נשואה או גרושה אם יש ילדים וכמה? שמות הורים מלאים ושם שלך מלא את יכולה להשאיר את הפרטים האישיים בתיבת מסר שלי. מבחינת מקצוע מה את עוסקת,אולי את לא במקום הנכון. מה שאני רואה את צריכה להיות במה שקשור להעברת מסר ביעוץ והדרכה בתחום מבנים וקרקעות. אילן.

הריון ועיסוק

הניסיון שלך להביא את הילד הרביעי לא מצליח,כניראה את אמורה להיות עם שלשה ילדים זה מה שניראה,שהעניין יהיה יותר ברור תרשמי את ת.ל של בעלך. מבחינת מקצוע בנוסף למה שאמרתי,יש בסביבתך מדים וחוקים. את נכנסת לתקופה שקשורה לכספים שאת יכולה לממש אם תפעלי בצורה נכונה, את נמצאת בשנה של היתפתחויות חדשות,אפשר להגיד בחודשים הקרובה יהיה לך אפשרויות חדשות שיובילו אותך בעתיד לעליה בסמכויות. תמתיני בסבלנות אני מעריך שכבר בפברואר יבוא לך ההיזדמנות. אילן.

orna האחת

New member
פרטים נוספים

בהמשך לבקשתך פרטי בעלי הם: תאריך לידה - 5.9.1958. אודה לך אם באותה ההזדמנות תוכל לבדוק את מצבו מבחינת עבודה. שם פרטי: 2 7 1 1 3 שם משפחה: 9 6 2 9 5 המון תודה על הסובלנות

אחרי בדיקת

ת.לידה של בעלך את צודקת בניסיונך להביא את הילד הרביעי. אחרי הרבה שנים ניסיון להיכנס להריון, עוד מאמץ קטן ויש לך סיכוי השנה להצליח. האם אתם גרים בבית קרקע?אם לא ניראה שזה באופק. לא כתבת מה עיסוקו,מה שניראה שעיסוקו קשור בנסיעות,תפקיד עצמאי. בכל מקרה הוא נימצא בשלב מעבר למשהו אחר. לא התיחסת למה שכתבתי לך שבסביבתך יש מבנים וקרקעות או חוקים ומדים. אילן.

orna האחת

New member
תודה אילן

אכן נמשיך במאמצינו להבאת הילד ומקווים שזה באמת יצליח. בעלי עובד כשמאי ביטוח ונמצא הרבה בנסיעות. לא טוב לו במקום העבודה והוא ממש היה רוצה להחליף מקום עבודה. לגבי מבנים וקרקעות אין לי מושג למה כוונתך כי אני עובדת בהנהלת חשבונות. תודה על כל תשובותיך.

האם עיסוקו

של בעלך שמאי ביטוח קשור לנדל"ן, אם לא,האם היתה לו הצעה בנושא או שבקרוב הוא יגע בנושא. אילן.

למעלה