חדשה בפורום

חדשה בפורום אבל כתבתי כאן כבר פעמיים ולמעשה לא הצגתי עצמי . . .בהקשר החיילי . . . אז אני אמא של חיילת שהתגייסה לפני 4 חודשים (בתי הבכורה ) . . . היות ואין לי בעברי שירות צבאי אני עושה את ה"סטאז" שלי דרך בתי החיילת . . .חווה חוויות ועוד. . .לומדת מושגים כמו סוגרים שבת ועוד. . .הבת הייתה בקורס בדרום הרחוק והייתה מגיעה פעם בשלושה שבועות ואנו היינו נוסעים לבקר אותה באמצע שזה אומר 6 שעות נסיעה הלוך ושוב באותו יום . . . היא סיימה את הקורס וכעת עוברת חפיפה במרכז הארץ, של 3-4 חודשים שלמעשה אלו לימודים יום יום ומבחנים . . . כאמא ירוקה בתחום לא הבנתי את המושג ל"שפצר" את הכובע,לקנות לה שפצור לדיסקית עד שהבנתי שמדובר בנרתיק לדיסקית . . . ../images/Emo6.gif ועוד חוויות של אמא טירונית וירוקה . . .בשבוע הראשון נסעה כל יום וכעת ישנה באחד המקומות של בתי החיילים עד שתאושר בקשתה ללינה קבועה . . . לא ידעתי על הפורום וסיפרה לי עליו nuky1 . . .

oshiko

New member
אופל ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה פעם שניה .. כבר היכרנו אותך בהקשר אחר, אבל אז לא ידענו שאת אמא לחיילת. בהצלחה לחיילת בחפיפה (עם קונדישנר? ../images/Emo9.gif) ובשירות. נכניס אותך לעניינים בכל מה שצריך. בעוד חודש אפילו המפקדת של הבת שלך לא תבין אותך מרוב שליטה בחומר ...

שלום אופל וברוכה הבאה "אני" כבר כמעט שנתיים בצבא ולא תאמיני אפילו השפה השתנתה. לשפצר? זה הפך לחלק מאוצר המילים היומיומי ולא יודעת איך הסתדרתי קודם. אז בלי שתרגישי יעבור הזמן ותהיי מומחית לשפה הצה"לית.

מאקי

New member
ברוכה הבאה.... נחמד כאן ובעיקר תומך... יש את מי לשאול את כל השאלות... ולקבל מגוון תשובות.. תמיכה חיוך.. ואיפוס. דש לנוקי המתוקה.. תגידי לה אני מחכה...

mikca

New member
ברוכה הבאה לאמא הירוקה לחיילת טריה. ../images/Emo50.gif

nuky1

New member
שמעתי שקראו לי אז באתי בריצה. הרבה זמן לא הייתי. אבל אני אתעדכן. אופל ברוכה הבאה. לקח לך זמן להגיע. הלכת ברגל? העיקר שאת פה../images/Emo140.gif וכמובן היי לכל החברים הותיקים שלי.אצלנו אין הרבה חדש. הפירט כ"כ קרבי שחוזר הביתה יום יום. לא מבינה איזה צבא זה ../images/Emo6.gif אפילו שאומר בבוקר אולי היום לא יגיע מצלצל שהוא בדרך הביתה../images/Emo24.gif

סמדר בנ

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif ובהצלחה לחיילת ולהורים ה"טריים". באיזה חיל משרתת החיילת אם מותר לשאול?

ברוכה הבאה!!! השם שלך זה אופל בצירה כמו חושך או אופל בפתח כמו האבן או אופל בצירה עם פה דגושה כמו האוטו? סתם תהיתי... כאן תפגשי את ההורים הכי נחמדים לחיילים הכי מתוקים שיש. תהני! ובהצלחה לבת.

אושיקו -עימך הסליחה אך לא יודעת לענות לך על כך . . .על החידה . . .(עמיר פרץ) ולגבי האבן -התאהבתי באבן לאחר שקיבלתי מחברה טובה לפני 25 אבן אופל כחול שקנתה לי באוסטרליה והאבן מלווה אותי יוםיום ושמורה . . .ובלא קשר גווני הטורקיז אהובים עליי מאד. . .

oshiko

New member
שמות כ"ח, י"ט וְהַטּוּר הַשְּׁלִישִׁי לֶשֶׁם, שבוֹ ואַחלָמָה

patti1

New member
שלום אופל.גם אני חדשה,"טרום גיוס" גם אני לא שרתתי בצבא,בזמנו,ואינני יודעת מה זה לשפצר או כל דבר אחר...גם כך זו נראית לי הבעיה הקטנה ביותר...כן-אתמול ה-כמעט חיילת הזכירה שק''ש-ניחשתי נכון שזה שק-שינה...ואגב,הייתי המומה מכך שמי שמתגייס צריך לסחוב מהבית כלי מיטה,כרית,מגבת...

למעלה