חדשה בפורום..
שלום לכולם.
איזה כיף שיש פורום כזה, פתאום אני מרגישה שאני לא לבד ושיש את מי לשאול.
אני בשבוע 25 ובסקירה השניה הרופא אמר לי שיש לעובר קלאב פוט ברגל ימין.
אני משתפת מתוך מצוקה גדולה ומבקשת שלא תשפטו אותי.
ימים קשים עוברים עלי ועל בעלי.
כשהרופא בסקירה אמר לי שיש לעובר קלאב פוט חשבתי שזה בטח לא נורא, נתמודד. לא באמת ידעתי מה זה.
בעלי כהרגלו ישר רץ לאינטרנט והתחיל ללמוד בטירוף על הנושא ועכשיו הוא בהיסטריה טוטאלית דבר שגם הכניס אותי לסרטים. (הוא קרא שזה תהליך של שנים עם גבס ונעליים מיוחדות ומפחד מזה)
כמה שאלות:
1. הרופא הפנה אותנו ליעוץ גנטי. האם יכול להיות שזאת לא רק בעיה אורטופדית אלא בעיה חמורה יותר? חייבת לציין שעשיתי מי שפיר עקב גיל ויצא תקין.
2. הרופא גם הפנה אותנו לאורטופד ילדים ליעוץ. האם כדאי ללכת אפילו לפני הלידה ולפני שיודעים מה חומרת הבעיה? זה לא יכניס אותנו לפחדים גדולים יותר?
3. האם יכול להיות שהבעיה לא חמורה ולא יצטרך גבסים וניתוח או שבכל מקרה יצטרך.
4. שוב מבקשת לא לשפוט - איך אני מתמודדת עם בעלי שחושב על הפסקת הריון? לי ברור שזאת ממש לא סיבה להפסיק הריון ואני לא מוכנה לחשוב על זה אבל הוא כזה, מאוד היסטרי.
מצטערת על האורך, מקווה שיהיה לכם סבלנות לקרוא.
ותודה מראש על התגובות.
שלום לכולם.
איזה כיף שיש פורום כזה, פתאום אני מרגישה שאני לא לבד ושיש את מי לשאול.
אני בשבוע 25 ובסקירה השניה הרופא אמר לי שיש לעובר קלאב פוט ברגל ימין.
אני משתפת מתוך מצוקה גדולה ומבקשת שלא תשפטו אותי.
ימים קשים עוברים עלי ועל בעלי.
כשהרופא בסקירה אמר לי שיש לעובר קלאב פוט חשבתי שזה בטח לא נורא, נתמודד. לא באמת ידעתי מה זה.
בעלי כהרגלו ישר רץ לאינטרנט והתחיל ללמוד בטירוף על הנושא ועכשיו הוא בהיסטריה טוטאלית דבר שגם הכניס אותי לסרטים. (הוא קרא שזה תהליך של שנים עם גבס ונעליים מיוחדות ומפחד מזה)
כמה שאלות:
1. הרופא הפנה אותנו ליעוץ גנטי. האם יכול להיות שזאת לא רק בעיה אורטופדית אלא בעיה חמורה יותר? חייבת לציין שעשיתי מי שפיר עקב גיל ויצא תקין.
2. הרופא גם הפנה אותנו לאורטופד ילדים ליעוץ. האם כדאי ללכת אפילו לפני הלידה ולפני שיודעים מה חומרת הבעיה? זה לא יכניס אותנו לפחדים גדולים יותר?
3. האם יכול להיות שהבעיה לא חמורה ולא יצטרך גבסים וניתוח או שבכל מקרה יצטרך.
4. שוב מבקשת לא לשפוט - איך אני מתמודדת עם בעלי שחושב על הפסקת הריון? לי ברור שזאת ממש לא סיבה להפסיק הריון ואני לא מוכנה לחשוב על זה אבל הוא כזה, מאוד היסטרי.
מצטערת על האורך, מקווה שיהיה לכם סבלנות לקרוא.
ותודה מראש על התגובות.