חדשה בפורום

my angel10

New member
חדשה בפורום

שלום לכן,
אני חדשה כאן,

לפני כמעט שלושה חודשים נולדה לי נסיכה קטנה בשבוע 29, בקיסרי חירום עקב רעלת הריון חריפה מאוד,
לאחר הלידה היא נלקחה לפגייה ואני נלקחתי לטיפול נמרץ כי הרעלת רק החמירה והחמירה, אפילו לא הספקתי לראות אותה.
הרופאים והאחיות שהגיעו לבקר אותי בטיפול נמרץ, שיבחו אותה על זה שהייא ילדה חזקה ולוחמת אמיתית ושהמצב שלה ממש טוב.
יומיים מאוחר יותר בעודי שוכבת בטיפול נמרץ, בעלי הביא לי את הבשורה שריסקה את חיי, הבת שלנו נפטרה. הרגשתי שנפתחה לפני תהום ענקית ורציתי ליפול לתוכה ולמות ביחד איתה.
עד היום קשה לי לעכל ולהבין את גודל הטרגדיה, בתוך תוכי אני עדיין מקווה שיתקשרו מהפגייה ויגידו שזאת טעות והיא עדיין בחיים.

כל יום ויום אני מבקשת מהנסיכה שלי סליחה, שלא הייתי שם בשבילה כשהיא נאבקה על חייה, שלא הצמדתי אותה אלי והגנתי עליה, ואולי רק אולי, היא הייתה מרגישה ששווה לה להישאר אם הייתי שם איתה....

אני מאוד רוצה להנציח אותה באיזשהי דרך ואני לא מצליחה לחשוב על רעיון, תוכלו לעזור לי?
אני כל חודש, ביום הפטירה שלה מדליקה נר נשמה, חיפשתי מנורה בצורה של נר שתהיה תמיד דלוקה בבית, אך לא מצאתי,
מישהי אולי יודעת על מה אני מדברת? ?אני לא מתכוונת לנר נשמה קטן שחור שיש לו שקע לחשמל, אני רוצה משהו שנראה פחות מפחיד.

תודה לעונות.

רעיונות

הסיפור שלך כל כך כואב לי שאני לא מצליחה להתייחס אליו מבלי להשתנק.

אז אני נוקטת בגישה מעשית ומשתפת ברעיונות, הרוב דברים שראיתי כאן.
לדעתי עדיף משהו שמסמל בצורה פחות ברורה. פשוט בגלל שיגיע יום ואת לא תרצי לשתף ולדבר עם כל מי שיכנס לבייתך על האובדן ונר הוא כל כך ברור ועצוב. להדליק ולהתייחד פעם בחודש זה נהדר אבל הנר התמידי פותח את הנושא מחדש כל פעם ולא תמיד זה יתאים.

אולי משהו אחר שמסמל בבית. כמו ציור או תמונה שמזכיר לך אותה?
אני מאוד מתחברת להשקעה דווקא מחוץ לקן לדוגמאת שתילת עץ או תרומה של ספסל ציבורי בגן ציבורי. מקום שתוכלי לבקר עם הרגשה טובה (בניגוד לבית קברות) וישלב אותה בהמשך חוויות החיים.
מישהי הראתה כאן צמיד מקסים שעיצבה שמציין את מועד הלידה של התינוק ויש בנות שמקעקעות ציור על הגוף.

אוהד165

New member

סליחה שאני שואלת ואת כמובן לא חייבת לענות אבל אצלי הבן הגדול שלי נולד בשבוע 29 ונחשב לפג גדול נולד קילו וגם אני כמוך הגעתי עם רעלת הריון והיפרדות שליה והוא נולד בקיסרי חירום והיום הוא בן 7 כמעט לא לגמרי ללא בעיות אבל בסך הכל מינוריות הוא בסדר. בעצם אני שואלת מה קרה שהקטנה נפטרה?

מקוםבלב

New member
שלום לך,

צר לי כל כך על האובדן שלך. ליבי איתך
כמה קשה ועצוב להיות במצב קשה ולא להכיר ולהיפרד .
לגבי במנורה, תחפשי גם באתרים בחו"ל. אני בטוחה שתמצאי משהו ואם לא, יש מקומות שניתן להזמין מנורות לפי הזמנה.
חיבוק גדול

my angel10

New member
כן

בדיוק כזאת חיפשתי. הקישור הקודם לא עובד לי,
את יכולה בבקשה לצרף אותו שוב.

למעלה