חדשה בפורום!

carmelbn443

New member
חדשה בפורום!

היי לכולם,
אני כרמל, בת 18 (היום!)
התאהבתי בדרמות קוריאניות כשהייתי בת עשר, מאז הספקתי ללמוד את השפה, לצפות ב56 דרמות ולהתאהב עוד ועוד באנשים היפים האלה ובסיפורים המרגשים והמקסימים שלהם וכמובן, איך אפשר שלא, בתרבות הקוריאנית המדהימה. כבר כמה זמן שאני צופה מהצד וחשבתי שיכול להיות נחמד לחלוק את האהבה הזאת עם האנשים המקסימים בפורום הזה :)

Larc En Ciel

New member
ברוכה הבאה לפורום

אני שני נעים להכיר

Larc En Ciel

New member
אופס שכחתי להוסיף את המזל טוב!

זה מה שקורה שמקדלים תוך כדי עייפות

falkor6

New member
ברוכה הבאה ומזל טוב

יש לך הספק לא רע הלוואי עלי

ספרי לנו איזה דרמות הכי אהבת, שחקנים שחקניות...
בקיצור, תחפרי

אני נעמה

carmelbn443

New member
תודה, נעמה

כשהייתי בת עשר הביאו את סאם סון המתוקה לויוה ואני זוכרת סצינה אחת, כשסאם סון וג'ין הון (היון בין לנצח יישאר האהבה הקוריאנית הראשונה שלי, אהבתי גם את כל הדרמות שלו) אוכלים ארוחת בוקר והיא נחנקת ממשהו שהוא אמר ויורקת את כל האורז על הפרצוף שלו. אז, אני חושבת, ידעתי שיש כאן משהו מיוחד

אם ממש הייתי חייבת לבחור ולא היה זמן והיו מצמידים לי אקדח לרקה אז הדרמות האהובות עליי הן: Scent of a woman, Answer to 1997, Gu family book אבל אולי זה בגלל שאני אחרי צפייה חוזרת, אז הן עדיין ממש טריות בראש שלי. אה, סיימתי לפני יומיים את Monstar עם Yong Joon Hyung מBEAST ששיחק ממש מדהים ומאוד אהבתי ויש לי תחושה שתישאר איתי די הרבה זמן עד שאצליח באמת להתגבר עליה. דרמה ממש טובה והשירים בה טובים, בקיצור, מומלצת!

Sivan 85

New member
ברוכה הבאה כרמל!

תמיד נעים לפגוש אנשים חדשים! אני סיון, מכורה פלוס מינוס כמוך לדרמות קוריאניות ובעיקר יפניות

אנחנו נשמח אם תקחי חלק בפורום המקסים שלנו, אני יכולה להעיד אישית שכל האנשים פה אחד אחד בונבוניירה!

ברוכה הבאה שוב! אני לרשותך תמיד!

carmelbn443

New member
תודה

וכמתנת הצטרפות... תירגמתי היום את אחד השירים האהובים עליי. זה התרגום הראשון שלי אי פעם ובגלל שלא מצאתי תרגום לאנגלית הייתי צריכה לתרגם ישירות מקוריאנית, אז תסלחו לי על השגיאות ועל הפשלות!

http://www.youtube.com/watch?v=0OEw2Mv1w3Q

נמי995

New member
ברוכה הבאהה

למרות האיחור מזל טוב
וההספק שלך מדהים ממש אני רק במחצית ואפילו לא חח
אגב
סיימתי את מה שקרה קרה (מי שמכיר -עם אריק מון ממיונג וול )
ואני ממש ברגשות מעורבים ?
למה?

למעלה