חדשה בפורום

חדשה בפורום

שלום לכולם,
פורום נפלא, רק מרפרוף למדתי לא מעט :)

ברמת העיקרון אני ובן זוגי החלטנו סוציאלית לערוך רכישה מאסיבית בכל מספר חודשים עבור ילדי רווחה באחת מחנויות המוסיקה ואולפן בארץ.
זה המעט שביכולתי לתרום לפרחים האלו.

יודעת שסוף השנה עבר ואיתו הנחות סוף שנה כאלו ואחרות אך מעוניינת לשאול האם יש כאן מישהו שמסוגל לסייע בהנחה או הנחות לרכישות שכאלו, נניח הנחה של כ20 אחוז או יותר ב'כלי זמר', ראיתי שיש חנויות נוספות באיזור המרכז שמחזיקות ציוד של כלי נגינה וציוד נאה כמו כן.

בנוסף אם למישהו יש כל מיני פריטים שסתם שוכבים או נחשבים לשמונצעס מבחינתו שקשורים למוסיקה והוא לא זקוק להם אשמח מאד לקבל פרטי על כך, תודה מראש.

מאמינה שאני יכולה כבר לאחל מועדים לשמחה חברי פורום יקרים,
מלבד זאת אנא מכם שימו לב בפורים והימנעו מלהסתובב ליד ילדים או מבוגרים שנושאים איתם נפצים או אביזרים מסוכנים, מכירה כמה מקרים מאד לא נעימים ובסך הכל כולנו רוצים לשמוח בחג

eran377

New member
ברוכה הבאה

קודם כל, כל הכבוד לכם על היוזמה!

לגבי הנחה, בכלי זמר באופן ספציפי רוב הלקוחות זוכים להנחות משמעותיות. מעבר לכך, אני מאמין שאם תספרו להם מה מטרת הרכישה תהיה התחשבות נוספת במחיר מצידם (בעיקר אם מדובר ברכישה מסיבית כפי שציינת).
ישנן גם חנויות נוספות. אני באופן אישי יודע שחלילית עובדים לא מעט עם גורמי רווחה. אני מאמין ששווה לבדוק גם אצלם.

בהצלחה

MetalicBluz

New member
ברוכה הבאה

וכל הכבוד על היוזמה המבורכת.
אני אשמח לעזור
יש לי, כמו הרבה כאן, הנחת מוזיקאי 20% בכלי זמר אז אם זה יעזור בכיף
(20% על המחיר הרגיל, שזה בעצם 10% על "מחיר מזומן")

כמו שערן כתב מעלי, אם מדובר ברכישה מסיבית ותסבירי להם את מטרת הקנייה אולי תהיה התחשבות מצידם (ואולי לא..)

מעבר לזה, האדם שאני עובד אצלו, רוכש גם המון ציוד כל חודש כי הוא פותח כל כמה זמן סניף חדש (מין בית ספר למוזיקה), אני יודע שהוא רוכש המון ציוד ובמחירים נמוכים יחסית אז אם תצטרכי אני אוכל לשאול אותו אם הוא יוכל לסייע.
בהצלחה ואם תרצי את מוזמנת לשלוח הודעה פרטית.

khammel

New member

אני חושבת שהמטרה מאד נעלה, אבל יש בהודעה שלך הרבה נקודות שמרימות אצלי דגלים ואשמח להתבדות. על פניו, נשמע שאת ובן זוגך זרקתם רעיון ושם הדברים נמצאים כרגע -- ברמת הרעיון. האם את או בן זוגך עובדים עם נוער כזה? אם כן, היכן ובאיזו מסגרת? מדוע דווקא כלי נגינה? מה יעשו עם הציוד? לא פחות חשוב, מה זו רכישה מאסיבית--על איזה סדר גודל של סכום מדובר?

בקיצור, קצת יותר פרטים יכול להקנות לבקשה יותר מהימנות וחשוב מכל -- יותר היענות מהסוג הנדרש.

מצטערת אם אני נשמעת לא מפרגנת, אבל יצא לי להתקל בכמה ניסיונות לעוקץ ואני מעדיפה להיות זהירה באינטרנט.

חג שמח!
קרן

תודה לכל מי שהגיב, כולל בפרטי

תודה לכולם כבר מרגישה כמו בבית :)

היי קרן, נכון אמנם הרעיון בשלב ראשוני, זרקנו רעיון די התחלתי וזרמנו איתו.

לגבי סכומי כסף אני לא רוצה לזרוק סכומים לאויר, מדובר בסכומי כסף שנוכל לעמוד בהם כלכלית, קודם מנסה לדאוג לעגלה ולאח'כ מכן לסוסים, להצהיר לגבי ענייני כספים זה לא עניין של מה בכך מבחינתי.

המטרה היא לעזור לילדים או נערים שמוגדרים על ידי הרווחה כנוער בסיכון, יכולה להגיד שמעט רחרחתי באיזורים האלו בערים ספציפיות, פ'ת לדוגמא, שם קל לזהות אילו ילדים מוגדרים כילדי רווחה, הרי אותם ילדים ברוב המקרים זכאים לחונך שלפי מיטב הבנתי מגיע דרך חברה סיעודית בעצם.

נוער בסיכון לאוו דווקא אומר בהכרח שהמצב הסוציו אקונומי רעוע אלא לעיתים מדובר בילדים שמסתובבים עם נערים גדולים מהם שדוחפים להם סכינים לכיס או לצוואר לצערי.

אני לא באה על תקן מצילת נפשות, בסך הכל בחורה פשוטה שרוצה לסייע לאותם ילדים שמרגישה שדורכים במקום כל הזמן.

בעניין כלי הנגינה והציוד כמובן שהמטרה היא שאותם ילדים יוכלו להנות מהציוד הנ'ל, לנגן, להתמקצע ובעיקר להנות.
המחשבה היא שאולי ננסה להקים מרכז שבו יוכלו לבוא ולנגן ולכך נרכוש כלי נגינה מעט יותר איכותיים ועמידים, אולי נרכוש עבורם כלי נגינה מעט יותר פשוטים בכמות יותר גדולה במתנה ונקווה שיעשו בו שימוש ראוי, אני עדיין לבטנית גדולה ויש לא מעט רעיונות.

נטו מעוניינת שיתרכזו בנגינה ובעשייה מאשר שיסתובבו ברחובות, על כן לא אוכל להעבירם למקום מגורים או לסביבה מעט יותר טובה אבל כן אוכל לנסות להעניק להם מקום אופטימי וראייה שונה מאשר מה שראו עד כה.

ולהפך מעריכה את זה שהעלית את הנקודה, עקצו אותי בעבר, לא דרך האנטרנט אלא אדם פרטי וזה היה מאד לא נעים אבל אעשה אותו דבר שוב גם אם אפגע, כמו בשיר " מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו? "

כמובן שהדבר היחידי ששאלתי לגביו הוא במידה וקיימת הנחה בחנות שבה אוכל לרכוש בכמות מעט מסיבית מכספי האישי שלי עבור הילדים, אם אני יכולה להיעזר בהנחה של אדם אחר שלא מוציא שקל מכיסו, מדוע לא?

למעלה