חדשה בפורום...

r o n i1

New member
חדשה בפורום...

היי מה נשמע? איזה גילאים בערך מסתובבים בפורופ הזה? בכל מקרה, בואו נעשה כזה הסכם: ברגע שאתם מארגנים טיול( באיזור הדרום...) פשוט תודיעו את זה בפורום...אני אשמח להצטרף. בלי יותר מידי דיבורים.. שתהיה שנה טובה לכולם!

היי! ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

הגילאים זה תלוי.... מסתובבים פה מגיל 11 בערך עד ל44(תקנו אותי אם אני טועה....) ואם מארגנים טיול/מפגש כולם ידעו!

מ י כ י

New member
../images/Emo13.gif

תודה! כתבתי בטעות על שם אחר... הסתכלתי בתמונות אז שיערתי שהגילאים יותר קרובים ל11 ואני טיפ טיפה יותר... בכל מקרה אתם מוזמנים לדרום.

M ar y K at e

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

מאיפה את
כן הגילאים הם בין 11(שזה אני) ובין 40+-(של אבו דני) גם אני גרה בדרום ושתדעי: עכשייו כל הבנות עסוקות ב target=_blank> טאז השד המנהל החתיך
והבנים עסוקים בלהרגיע אותנו...

פרסה

New member
תעשי טובה

צאי לים תחפשי חתיכים זה נמאס! יש עוד הרבה "חתיכים" אם זה לא מפריע לטאז זה מפריע לי די נימאס מיצינו המנהל חתיך בסדר ביג דיל (ותכנסי לוואלה הדודי מה קוראים לו בגרסה הלא מצונזרת)

M ar y K at e

New member
תירגע, גידי, אני בטוחה ../images/Emo15.gif

שכל הבנות רוצות לראות תמונה שלך

רק אני ראיתי תמונה של גידי ~מתנשא~

יש לו עיניים כחולות
אבל אני לא יכולה לומר יותר.. בגלל שהוא נתן לי זיפת תמונה לפני 3 שנים!
וואאאמ... ברוכה הבאאה!!!
אני בת 12, אני רוכבת שנה אינגליש בחוות רעננה.. מה איתך? בת כמה את ומאיפה? כמה זמן את רוכבת? אה... כן.. ותיזהרי מפיצי ~אומרת את זה כריפלקס~!

פרסה

New member
אוי אם התמונה הזאת תתפרסם......

ואגב תיקון קטן יש לי עינים שמתחילות בחום באמצע ירוק ובסוף כחול

Puff Ball

New member
גידי! אני דורשת תמונה!

מי יודע...? אולי אתה תהפוך להיות מושא הערצתנו החדש!

M ar y K at e

New member
גידי, כולנו רוצות תמונות ../images/Emo15.gif

תל תשלחי לי את התמונה אי מייל

פרסה

New member
טל לא מספיק חכמה

בשביל לשמור את התמונה היא בטח חשבה אני אכנס עוד פעם ל www.merkavot.co.il/hita.jpg ויוציא את התמונה אבל גידי חכם איך שהיא נכנסה אני שיניתי שם ל תרדו עוד קצת פי ירדתם עד לכאן אז תרדו עוד ויש את הכתובת www.kidim.co.il/tal.jpg

../images/Emo123.gif אני לא מספיק חכמה בשביל מה?

אתה יודע... שיש דרך מאאוד קלה, לפתוח את כל הקבצים ששלחו לי באיסיקיו...
??

למעלה