חדשה בפורום

katoomba9

New member
חדשה בפורום

שלום לכולם,
אני בת 28 מאזור המרכז והחלטתי לצאת מהארון לאחר סדרת התלבטויות.כבר בילדות המוקדמת הרגשתי קצת חריגה ושונה מבחינה חברתית וגם במשך תקופה ארוכה בגיל ההתבגרות לא נמשכתי פיסית לבני המין השני. כעיקרון היה לי בן זוג ונפרדתי ממנו לפני כשנה...אבל מאז לא חשתי צורך בדו-קיום פיסי מה שנקרא.
ומאז אני חשה בדידות איומה...לא מוצאת שותפים לחיים, לא מוצאת עם מי לחלוק.. כל הזמן תקועה באותה הנקודה.
אשמח להכיר עוד אנשים כמוני, רצוי ממוצא אשכנזי/רוסי (בלי לפגוע באף אחד כמובן..פשוט מחפשת קרבה מנטלית) גם מחוץ למרחב הוירטואלי.

k500

Active member
מנהל
ברוכה הבאה לפורום

יפה שהחלטת לצאת ולדבר. האם את יצאת מהארון רק כאן בפורום, או שמדובר בקרובים אלייך בחיים?
אם את מחפשת זוגיות כלשהי, תוכלי להשתמש בלוח ההיכרויות של הפורום. בנוסף, כדי להכיר אנשים מקרבה מנטלית כמו שלך, תוכלי להישאר בפורום ולהשתתף בדיונים, גם להגיע למפגשי הפורום שנערכים אחת לכמה זמן וככה תוכלי להגדיל את מעגל ההיכרויות שלך. בהצלחה

katoomba9

New member
מודה לכם על קבלת פנים יפה:)

לצערי הסביבה שלי היום לא כ"כ מקבלת את החריג והשונה.חוץ מההורים כמובן שהם אנשים ליברליים ונאורים. אז כמובן לא כ"כ יצאתי מהארון עדיין. וגם היו לי המון התלבטויות מיניות לאורך חיי - חלק מן הזמן נמשכתי רק לגברים, חלק מן הזמן נמשכתי רק לנשים וחלק מן הזמן לא נמשכתי לאף אחד מהמינים. כמובן שזה נשמע קצת הזוי ומגוכך, אבל זה באמת ככה. קצת חסרה לי הגדרה עצמית בעניין המיניות. מה שכן, אני בטוחה ב-100% שאני אלהורית.

orald

New member
לא מגוחך.

אומנם אישית לא יצא לי להימשך כך ב"תקופות", אבל ידוע לי שיש בי' שלעיתים נמשכים לגברים ולעיתים לנשים(אצלי זו משיכה קבועה).

אישית זה לא נשמע לי הזוי ומגוחך

עולה כאן לא פעם התובנה שגם הדברים שלכאורה אמורים להיות יציבים בנפשנו יכולים להיות נזלים.
זה יכול להיות במגדר, במשיכה מינית ובכל דבר אחר.
נכון שרוב בני האדם לא חשים את הנזילות הזו או חשים אותה ברמה מאוד מאוד נמוכה, אבל תמיד יהיו כאלה שכן.

וזה חשוב להבין שגם זה קיים ותקין.

תתנחמי שלפחות ההורים שלך מקבלים אותך

ברוכה הבאה!

כמו שכתב לך K500, את מוזמנת להעלות מודעה בלוח ההכרויות ומוזמנת עוד יותר להשאר כאן בפורום.
לכתוב ולקרוא להכיר ולהגיע למפגשים.
ויש כאן גם חברי פורום ממוצא רוסי.

למעלה