חדשה בפורום

חדשה בפורום

זהו בשעה טובה התגייסנו ביום שלישי השבוע.
התחלנו טירונות של חודש ואח"כ קורס של חודשיים - אנחנו כבר יודעים את השיבוץ לקורס.

היום היא באה הביתה ואני כבר חשבתי שצריך יהיה לנסוע לבסיס לביקור הורים. איזה מזל שלא.

יש לי הרגשה שכל הסופ"ש היא תבלה במיטה כי לפני הגיוס היה לה חזרות להופעה של סוף שנה בבית ספר למחול
שהיא רקדה בו 11 שנים והרגו אותה כליל. היא בקושי דורכת על הרגליים כדבריה ואני מאמינה לה.

מחכים לאוטובוסים עכשיו שיקחו אותם מהבסיס לרכבת באשדוד ומשם בהיא תיקח רכבת לתל אביב ומשם אני מקווה
שנצליח לאסוף אותה הביתה.

אין לי סבלנות כבר לחכות עד שתגיע אבל אני מקווה כי בשעה 13 היא כבר תהיה בתוך הבית.

ברוכה הבאה

בהצלחה לבת בגיוס ותהנו ביחד

פולי44

New member
הי אמא של דפנה

ברכות למתגייסת הטריה שאני מניחה ששמה הוא.....דפנה, תקני אותי אם אני טועה, שיהיה לה המון בהצלחה! יופי שאת פה, שיהיה לכם מפגש נעים עם החיילת הטריה ותבואי לספר חויות

שויו

New member
ברוכה הבאה והמצטרפת

בהצלחה לחיילת הטרייה וגם לך האמא של ... חיילת ריה.. ולכל המשפחה.. שיהיה שירות מהנה ומספק !!!

ל י ת י1

New member
ברוכה הבאה

המון הצלחה לילדה, הסתגלות מהירה לשתיכן.
היא כבר בטח בבית מזמן. איך היה לראות אותה ב"תחפושת" החדשה שלה?

מוזר ומרגש כאחד.

היא מצידה דווקא רצתה מהר מאוד להוריד וללבוש בגדי בית.

אח"כ אבא יצא באבירות לריקושט וקנה לה מדרסים טובים לנעליים ועוד שטויות על הדרך. נראה.

בכורה הבאה

שלי התגייסה השבוע ביום חמישי. מרגש לראות אותן במדים. בריקושט מאוד יקר הכל, ממליצה על חגור. אני צריכה לקנות 10 גופיות, יש לכן המלצות היכן? איפה הטירונות? של ביתי זה בבה"ד 11.

קניתי גופיות בהאנגר ממש בזול

8 ש"ח אחת. גם גרביים אני קונה שם.

ואצלנו הטירונות בניצנים.

Jen74

New member
ברוכה הבאה
גם המתחיילת שלי התגייסה בשלישי

חזרה הביתה היום בליווי אבא שלה, שזה בדיוק הסופשבוע שלו עם הילדות. מיהרה להעיף ממנה את המדים ולזרוק כל מה שצריך לכביסה שיהיה מוכן לה לראשון לבוקר כשהיא חוזרת לבסיס להמשך הטירונות.

אמרו להם שכל 7 השבועות של הטירו-קורס הם יוצאים שבת חוץ מהאחרונה של ההשבעה ואז ההורים מגיעים לטקס ההשבעה.
כל הסיפורים שלה על הבסיס, על הבנות, על האוכל, הכל - זה לא הטירונות שהייתה לי, לא צה"ל שאני הכרתי - איזה צ'ופרים, איזה חיים קלים (יחסית) היא עוברת שם.

זה נכון

נשמע שהמפקדות של הבנות התייחסו אליהן מה זה בעדינות.
בעלי משך כתפיים בביטול אמר מה זה צבא זה, זה צבא של לפלפיות!
איך שהגיעה הביתה נוהל להתקשר למפקדת שהגיעה. זה דווקא מצא חן בעיני.

Jen74

New member
הבת שלי קיבלה דף קשר - חוליה

כל אחת שמגיעה הביתה צריכה להתקשר לראשונה שברשימה אצלה וכל החוליה צריכה לדעת שכולן הגיעו הביתה בשלום.
באחת ההרצאות סיפרו להן על מקרה נוראי של חיילת שעברה ניסיון לחטיפה, לא דיווחה על כך והתברר בדיעבד שהם חטפו חייל אחר וכשהוא נמצא זה היה מאוחר מדי כי הוא כבר לא היה בחיים.

רוצים לוודא שהחיילות לא יעלו על טרמפים אבל גם ידאגו לדווח על כל אירוע חריג.

גם אצלנו לא קבלנו אבל הסיעו את כולם במרוכז

לרכבת ודאגו שעליה עלו. זה גם מאוד יפה.

אצלנו

הייתה צריכה לחכות שהמפקדת תתקשר אליה לוודא שהגיעה הביתה בשלום. היא חיכתה בבית 4 שעות עד שהגיע הטלפון המיוחל, ולא העזה ללכת לישון, כי המפקדת אסרה עליה.
גם אצלנו סיפרו על מקרה החטיפה והבת התרשמה עמוקות.

ruthi26

New member
אמא של דפנה יופי לראות אותך כאן

יהיה בסדר יחבקו אותך כאן

רק תזכרי שכאן בפורום מותר להתבכיין ולקטר המון

אבל עם הבת צריכה להיות מעודדת עורפית, ולהשתדל להיות ג'אברית וג'אדיית

וכייף שהגיעה הביתה, כן מכירה את ההרגשה, מקווה שקנית לו גדוד גדול של צ'וקולוקים (ממתקים)

בטח מה חשבת. כל מה שהיא אוהבת

הכנתי שק ענק. אמרו תודה ולקחו לחדר. בינתיים הוא שוכב על השולחן והיא מעולפת על הספה בסלון כבר מאתמול אחרי הצהריים לא זזה.
ב-3 לפנות בוקר עשתה ארוחת שחיתות קטנה ומאז היא שוכבת שם ומעלה אבק. כמובן שהיא ישנה ואני לא מפריעה לה.

למעלה