חדשה בפורום

סבין1

New member
חדשה בפורום

קפצתי להציץ ונראה שנשארתי. שמי סבין אני חיה בפריז עם בעלי וילדתי המתוקה. ולאור התקשורת הכל כך עניפה בפורום- אשמח לשמוע ולדבר עם מי מכם שנמצא בעיר האורות.

ברוכה הבאה סבין

אמנם אני לא בפריז אבל רציתי לברך אותך על ההצטרפות למשפחת הפורום הענפה שלנו. ככל הזכור לי יש לנו כמה משתתפים מפריז ואני מקווה שהם ימצאו אותך כאן :)

סבין1

New member
תודה רבה

אני מאוד מודה לך זה מש נחמד מצידך בניגוד לצרפתים הקריריו קצת חום זה פשוט מעלה את מצב הרוח. להתראות בקרוב...

Taliy

New member
הי סבין

ברוכים הבאים אני טלי - בארץ, אבל יש לי משפחה בצרפת, חלקם בפריז. איפה אתם בפריז ? שנה שעברה היינו שם בספטמבר ונדמה לרגע שזה כמו בארץ, מזל שזה היה בסוף השהות, בכל מקום היו שוטרים וכלבים והודעות להזהר מחפצים חשודים במטרו. אןף זה עושה לי חשק לבקר , במיוחד בתקופה הזו של ספטמבר .

סבין1

New member
פריז זה לא ממש תל אביב

הי טלי אנחנו גרים ברובע ה-11 אם זה אומר לך משהו. די נחמד כאן בפריז עיר האורת אבל בשום פנים ואופן לא ניתן לומר שזה דומה לארץ. אני לא ממש מרגישה המון שוטרים וכלבים אבל אולי כיוון שפשוט התרגלתי. המשפחה שלך ישראלי שחיים כאן או צרפתים...

Taliy

New member
צרפתים ../images/Emo13.gif

אני יודעת שזה לא תל-אביב, אבל לרגע בספטמבר זה היה דומה. מקווה שזה נרגע

סבין1

New member
הי גרגור

אנו גרים ברובע ה-11 ואני עובדת ברובע ה-6 ליד tour montpqrnqsse מה אתה עושה בחייך אם זה לא סודי. מזמן אתה גר בוורסאי. מחכה לתשובה...

לסבין

אני סטודנט לאדריכלות שנה רביעית ועובד במשרד אדריכלים (עבודה קבועה) ב malakoff (שזה בדיוק מתחת לרובע ה14 ) אני עובר במונפרנס כל בוקר וכל ערב.. במה את עובדת? רובע 11 זה אחלה רובע.. מלא חיים וזול.. "הפלורנטין הפריזאית...) יש לכם אזרחות צרפתית? מותר לשאול לכבוד מה עברתם לצרפת? וכמה זמן תשארו?

לא ולא.

אני לא דן ולא מכיר דן שלומד אדריכלות... אני מפסיד משהו? האם כל חיי חייתי בשקר? הו לאאאא!!!

סבין1

New member
הי גרגור

אני עובדת בחברה לתיירות נכנסת. כן יש לנו אזרחות צרפתית. אישי היקר הוא צרפתי ואני עברתי לצרפת או יותר נכון נשארתי כאן בגללו. בהתחלה גם אני הגעתי בהמטרה של המשך לימודים לתואר שני אבל דבר הוליד דבר מצאתי עבודה ובעל... נכון לעכשיו אנחנו לא מתכננים לחזור בקרוב לארץ אם כי אני כל הזמן מתגעגעת. ולך יש אזרחות צרפתית - מצטערת אבל עוד לא גיליתי במקלדת הצרפתית היכן הסימן הישראלי לסימן שאלה.

למעלה