חדשה בפורום

sivan199

New member
חדשה בפורום

אני מאד מעוניינת בזוגיות אבל מאד מפחדת מפגישות עיוורות. חשבתי אולי תוכלו לתת קצת טיפים...

Lichy87

New member
ברוכה הבאה

מה לגבי פגישות לא עיוורות? מה לגבי לפגוש בחור ממסגרת כלשהי, שאת כבר מכירה ומתעניינת בו. או עם מישהו שפונה אליך ומציע לצאת? יכולים לקרות מצבים כאלו, את שאת יוצאת רק לפגישות עיוורות?

sivan199

New member
היי

האמת שאני מיסתובבת במקומות הלא נכונים ומכירה גברים לא רציניים, והבנתי שאם אני מחפשת משהו יותר רציני לחיים אני חייבת ללכת לפגישות עיוורות וזה מכניס אותי ללחץ

משוחרר19

New member
היי, ברוכה הבאה!

אני חושב שהכי טוב בשבילך זה להכיר בחורים דרך פורומים, אתרי היכרויות, פייסבוק וכל אלה. ככה תוכלי להכיר אותם לפני שאת נפגשת, משהו שיקל עלייך מאוד לפני הפגישה עצמה.

sivan199

New member
היי

תודה על הצע, אבל העיניין שלי זה גם אם אני רואה תמונה זה לא משנה לי, כאילו משהו בתוחי אומר לי: מה היה אם את לא הטעם שלו ומתחיל לטפטף לי דברים שלילים בראש

משוחרר19

New member
לא התכוונתי תמונה

אני התכוונתי להיכרות דרך האינטרנט, לא רק דרך תמונה. נגיד לדבר איתו בפייס/מסן/טלפון תקופה מסוימת, אם את מרגישה שזה זה, את פשוט נפגשת. אם לא, ממשיכים הלאה. אני יודע שזה קשה, במיוחד לנו כסובלים מח"ח, אבל זאת הדרך הכי נוחה מכל דרך אחרת שקשורה להיכרות עם המין השני.

lets have fun

New member
זה טבעי

כמו שיש אנשים שלא תהיי מעוניינת בהם יכול לקרות גם ההפך. את צריכה לקחת את זה בחשבון שתקבלי דחייה, זה חלק מהמשחק.אני חושב שאם תתחילי לצאת לדייטים זה יחזק אותך. את תוכלי ללמוד דברים חדשים על עצמך ולסגל לעצמך דרכי התמודדות חדשים. כשאני התחלתי לצאת עם בחורות בהתחלה נורא חששתי והייתי מגיע לפגישות בגישה מאוד הסננית וחסרת בטחון, עם הזמן השתפרתי ואני כבר מצליח להתנהג בטבעיות. אם חוזרים על פעולה שוב ושוב בסוף מתרגלים אליה ויותר קל להתנהג בצורה טבעית. שיהיה בהצלחה
ותזכרי שפגישות אמורות להיות נטו FUN אם לא טוב לך אל תמשיכי עם זה.

למעלה