חדשה בפורום..

• פותח הנושא 4973
  • פורסם בתאריך

4973

New member
חדשה בפורום..

והנה גם אני מצטרפת בקרוב לעולם המנותחים.. ממש בימים אלו מסיימת את כל הבדיקות (יש לאמר מלאאאאאאאאא) ומעבירה את כל החומר לרופא מינהל (כי ככה זה בקופ"ח מאוחדת) , התאריך שנקבע לי בעיקרון הוא לאמצע מאי שזה עוד מלא זמן אבל אני כל כך מקווה שברגע שאקבל את האו קיי ממאוחדת אוכל לפנות לרופא המנתחת ואולי להקדים... אני ממש מקווה! אז אני הולכת על שרוול וכל כך מצפה לחיים החדשים- מכל עבר שומעת תגובות- חלקן מצויינות וחלקן נוטות להפחיד, כמו: הקאות רבות, צרבות בלי סוף ועוד ועוד דברים שלא ישברו אותי... 115 קילו במגמת ירידה

LATIN GIRL77

New member
ברוכה המצטרפת../images/Emo140.gif

שלושה חודשים זה לא הרבה, הזמן טס!!! לא יודעת איך זה עם ניתוחי השרוול כי בטבעת למשל יש הרבה מקרים שמקדימים את התור. בנתיים באמת תעשי את כול הבדיקות הדרושות, הסידורים וכו', תראי שהזמן יטוס לך. אני לא יודעת הרבה לספר לך, אבל בטוחה שבהמשך היום יצטרפו משורוולים ויוכלו לספר קצת יותר, בהצלחה!!!

חלוצה, זה כלל לא מדוייק.

נהגתי להקיא המון, כנ'ל גם חברה שלי שעברה ת'ניתוח השרוול לפניי חצי שנה, ולא מדובר בהתנהלות לא תקינה, לעיתים אף מים הייתי מקיאה. מה שכן כיום אני שנה וחצי לאחר הניתוח וכלל לא מקיאה, בתחילת הדרך זה יתכן- ועלול לקרות, אין צורך לייפות ת'דברים, על אף שאני מרוצה מאוד מהתוצאות ומאיכות חיי יש לתת פרספקטיבה נכונה על כל חסרונותיו ויתרונותיו של השרוול

המקרים שאת מתארת נדירים מאוד

וכנראה כן קשורים להתנהלות לא נכונה או לניתוח לא מוצלח. הרוב המוחלט של מנותחי השרוול אינם מקיאים באופן סדיר. אגב, מאוד לא מומלץ להקיא...

קובי d1

New member
חלוצת השרוול

למה את חושבת שההקאות בשרוול קשורות להתנהלות לא נכונה מאין את יודעת שהרוב המוחלט לא מקיא באופן סדיר אולי תשתפי אותנו מאין יש לך את הידע הנרחב הזה אולי תספרי לנו מתי נותחת וכמה ירדת קובי

ליבי3617

New member
חלוצת השרוול ../images/Emo13.gif

בשרוול ישנן הקאות ולפעמים בקע גם יכול להחמיר. אין ניתוח אחד מכל הניתוחים הבריאטריים שחף מסיבוכים. זה נכון שאצלנו אין הרבה הקאות ורוב אלה שמקיאים הם באמת אלה שאוכלים מהר מדי או יותר מדי אבל אף פעם אי אפשר להכליל. וטוב לראות שאת נהיית פעילה יותר ויותר

נו

זה בדיוק מה שאמרתי. לרוב אין הקאות אלא אם ההתנהלות לא נכונה או שישנם סיבוכים. והסיבוכים מועטים (תסכימי אתי ) ואיכות החיים ברוב המקרים מעולה !

ליבי3617

New member
לא בדיוק אבל לא נורא

המשפט היה די פסקני
אף פעם לא אומרים אף פעם ויש אולם גדול לכל מה שנקרא "יוצא מן הכלל". וכן, השרוול הוא ניתוח יוצא מן הכלל

שמחה37

New member
בהצלחה לך

מכירה את ההתרגשות שלפני אפילו מתגעגעת אליה. אכן את יוצאת לדרך חדשה בזמן הזה אני ממליצה לך לקרוא לקרוא ולקרוא על החיים אחרי גם כאן וגם בפורום משורוולים באג'נדה ידע זה כוח וכמה שתדעי יותר יהיה לך יותר קל. לגבי הקאות וצרבות אני משורוולת שנתיים וחצי ומעולם מעולם לא הקאתי מקווה שגם אצלך יהיה כך. בהצלחה שמחה

אופירA

New member
מנהל
שיהיה בשעה טובה

קראי את השרשורים בעמוד הנוכחי, ותקבלי סיפורים שיעזרו לך מאוד בהכנה לשרוול, שאת כבר עושה יפה מאוד - מודיעה לעצמך שכל הדברים הללו לא ישברו אותך. בשרשורים בהמשך תוכלי לראות שגם תופעות לא נעימות בתחילת הדרך, חולפות בהמשך ולכן לא צריכות להפחיד. יפה לך על מגמת הירידה

4973

New member
תודה :)

איזה אווירה נעימה... וממש כיף לקבל את האמת מעודדת.. אז תודה, מחר שלב אחרון בשלבי הבדיקות שלפני וזה פסיכיאטר (כדרישת הקופ"ח)... ועוד פגישה אחרונה עם הדיאטנית ו.. זהוא בדיקות ופגישות של לפני.. ואז נראה מה אומרת המנתחת.. אולי יתמזל מזלי והיא תקדים לי את הניתוח ?!........

ליבי3617

New member
מותיקה לחדשה

אני משורוולת כבר קרוב ל 4 שנים מ 123 ק"ג ל 63 ק"ג
מי המנתחת? איפה יהיה הניתוח? לגבי התגובות את יכולה להתייעץ עם מנותחים, אצלנו יהיה מפגש בקרוב אז תוכלי לבוא ולהתרשם. מעבר לזה אין ניתוח מושלם וגם אין הבטחות לשום דבר. את יכולה לעשות מה שאת יכולה לעשות והוא להתנהל נכון אחרי הניתוח ולהיכנס למעקב מסודר גם תזונתי וגם נפשי. את הצד הטכני תעשה המנתחת והביטחון באבינו שבשמיים (או בכל דבר אחר שאת בוטחת בו
) מאחלת לך שהכל יהיה מצויין כמו אצל רובנו. בהצלחה!

4973

New member
שאפו!

63 קילו... וואו!! אני מתנתחת אצל רונית גרינבוים בהדסה הר הצופים, מכירה? אני מקווה שאני בתהליך הנכון למוכנות הנפשית- אבל זה נראה לי שזה כל כך ארוך... ועוד יותר מידי זמן יש עד הניתוח- רק מקווה שיקדימו לי את התאריך.....

רוייקו

New member
הקאות בשרוול

ידועות בחצי השנה הראשונה לאחר הניתוח, ולאחר מכן הופכות לאירוע נדיר, ביחוד באכילת מוצקים שלא נלעסו או נאכלו בחופזה

beenil

New member
יש לי שאלה אלייך, בתור משורוולת ותיקה.

עשית ניתוח להסיר את עודפי העור?

למעלה