חדשה בפורום

shirab

New member
חדשה בפורום

לכל בנות הפורום, לפני כמה ימים התודעתי לראשונה על קיום הפורום. קראתי על סיפוריכם וקיוויתי שלא יהיה לי צורך לכתוב בו . היום תקוותי התבדו... לפני חצי שנה עברתי גרידה לאחר שבשבוע 11 לא נצפה דופק. חיכינו כמה זמן והחלטנו לנסות שוב. היום אני בשבוע 7 וסופרת כל יום עד לבדיקת האולטרה סאונד. אתמול בלילה היה לי דימום טיפתי. כל הלילה חלמתי חלומות זוועה !!!! והיום אני נוסעת לבדיקה אצל הגניקולוג שלי בתקווה שיסכימו לדחוף אותי לתור שלו. העניין הוא שעוד לא עשיתי אף בדיקה ועדיין לא ברור אם הכל שם בכלל תקין. אני זקוקה להרגעה... אתן חושבות שיש עוד סיכוי?

תמי ס

New member
בוודאי שיש סיכוי

הרבה הריונות תקינים מתחילים עם דימום בחודשים הראשונים. אם אין ממש דימום חזק וגושי סביר שהכל תקין. לכי לרופא, הוא ודאי יקבל אותך ואני מקווה איתך יחד שתראו שהכל תקין.

e k

New member
דימום לא אומר שום דבר

אני מסכימה עם תמי דימום זה לא בהכרח סימן לסוף הריון

יש סיכוי, אנא עדכני אותנו

אני מבינה את החרדה והלחץ ובטח את החלומות, אבל אספר לך שגם אצלי, בהריוני השני, היה מעט דימום ואחרי תשעה חודשים נולד נסיך אמיתי ואני מאמינה ומקווה שזה יקרה גם לך. אנא ספרי לנו איך הייתה הבדיקה פילה סגולה.

shirab

New member
נרגעתי

תודה תודה לכולכן על התגובות. הלכתי אתמול בערב לד"ר שלי שכמובן קיבל אותי ועשה אולטרה סאונד. לשמחתנו הרבה הכל נראה תקין ויש דופק!!! כנראה שחישוב ההריון שלי לא היה נכון וההריון צעיר יותר ולכן יכול להיות שהדימום הוא כתוצאה מההשרשה (זה היה דם ישן). לשמחתי הרבה מאוד לא התבטל לי התור המקורי לעוד שבועיים - החרדה תתקצר. שוב תודה על העידודים. שירה

גם לי היה דימום

בהריון אחרי שתי הפלות טבעיות בשבוע 8 - שוב היה לי דימום בשבוע 9, הייתי בטוחה שזו הפלה נוספת אבל זה עבר בשלום. נדמה לי שאומרים של- 10% מהנשים יש דימומים בשבוע הזה גם כשההריון תקין. בהצלחה!

ליאבי

New member
נכנסתי לפורום במקרה...חייבת לומר לך

שאני דיממתי החל משבוע 7 ועד סוף חודש שלישי, בכיתי, דאגתי ושכבתי בשמירת הריון. היום ברוך השם אני אמא לבן 9 חודשים, אל יאוש! יש סיכוי שהדימום הוא מהשתרשות שק ההריון בדופן הרחם....וזה שום דבר רציני.

inbal26

New member
לא לאבד את התקווה

קודם כל זה נפלא שאת בהריון שוב אחרי הפלה, מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!! אני מכירה הרבה בנות אשר במהלך ההריון היו להם דימומים, והכל עבר בשלום. אפילו בספר של עמוס בר כתוב שדימומים בתחילת ההריון לא מהווים אינדיקציה לבעיה כלשהיא. תחשבי חיובי - את הרי בהריון! עשית זאת! אני מאחלת המשך הריון קל ומשעמם למדי. את בטח כבר אחרי הבדיקה של הרופא, תעדכני אותנו איך היה.

shirab

New member
עדיין מאוד מודאגת

אני מתלבטת כבר כמה ימים אם לכתוב או לא, כי הסיפור שלי לא כ"כ קשה, ולאור כל ההתפתחויות האחרונות הכ"כ עצובות שקראתי פה בפורום, אבל אני חייבת לשחרר קצת. שבוע 8 עכשיו ולמרות שבשבוע שעבר נצפה דופק, עדיין אין תופעות כמעט של הריון כמו שהיו בהריון שעבר. הדבר היחיד שאני חשה היא עייפות ואתמול התברר שאני אנמית אז גם התופעה הזאת לא מרגיעה. יש לי כל כך הרבה חששות שגם ההריון הזה לא תקין, ואני משתגעת מזה שכל הזמן אומרים לי שהפעם הכל יהיה בסדר, אני יודעת שהכוונות טובות אבל אין ערבויות לכלום. ביום רביעי יש לי שוב בדיקת אולטרהסאונד ואני כבר משתגעת. איך מצליחים להרגע?

e k

New member
אין בררה

אין בררה אלא לקוות ולהאמין שיהיה טוב תופעות של הריון משתנות מהריון אחד להריון אחר. בקשר לאנמיה תקחי כדורי ברזל תשתי הרבה מיים תאכלי הרבה ירקות ירוקים ותנוחי. להרגע לא מאמינה שאפשר ממש להרגע אבל תנשמי עמוק ותעברי יום ועוד יום

למעלה