חדשה בפורום!!!

Kawaii Me

New member
אהבתי רצחחח ../images/Emo6.gif גו טים אדוארד

מישהו אמר מעריצה פנאטית ולא קיבל? טים אדוארד- כי ג'ייקוב הוא סתם טפיל. XD סתם נו די XD בברייקינג דוון הוא הכי נורמאלי ושפויXD אבל אדוארד תמיד מנצח ~~~ *נסקלת גם כן*

mic gez

New member
טוב, אני צריכה הסבר על ה*נסקלת* הזה...

אל תשכחו שאני עדיין חדשה..... ודיי נמאס לי לריב אז פשרה: אדוארד מדהים. סיפור האהבה הזה בינו לבין בלה הוא הכי טוב שיש ואין מה להתווכח כי הוא באמת לקח את ג'ייק בהליכה אבללללללללל תני לי עכשיו את ג'ייקוב ואני לוקחת אותו לכל החיים :) כל הקטע הזה של לחיות לנצח בתור ערפד פחות מתאים לי נשמע בסדר?

Kawaii Me

New member
עזבי נסקלת זה סתם בצחוק כזה

בכל מקרה כל עוד את מודה שאדוארד הכי מושלם שיש
תאהבי את מי שאת רוצה, אפילו את לורנט ההואXD
את בחורה עם שכל
אהבתי!

Sacred Lie

New member
ברוכה הבאההההה ../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif

אני ירדן אם כבר סיימת את כל הספרים כדאי שתקראי את חוקי הפורום במיוחד על הספויילרים

Kawaii Me

New member
את כזאת..מנהלתXD

חוקים חוקים חוקים חוקיםXD
אני מקווה שהמשכת לקרוא את הסאגה!

Sacred Lie

New member
חחחחח ברור שהמשכתי ../images/Emo80.gif

מה אני יעשה זה מחובתי חחחח

elina002

New member
הלו

נעים מאוד אני אלינה. וסורי אני TEAM EDWARD ALL THE WAY. משהו בג'ייקוב כ"כ מעצבן אותי. באקליפס פשוט רציתי להרביץ לו (או לספר)....

mic gez

New member
../images/Emo58.gif ל E אני יודעת מה עצבן אותך

עצבן אותך שהוא נישק את בלה בכוח לפני שהיא שברה עליו את היד...גם אותי זה עצבן אבל אדוארד גם הצליח לעצבן אותי ממש עם העוצר הזה שלו אז סלחתי קצת לג'ייקוב... מה עוד עצבן אותך? כי חוץ מזה הוא יצא בסדר תמיד (לדעתי :) )

elina002

New member
../images/Emo58.gifE

האמת שהנשיקה זה עוד כלום. כשהוא אמר לבלה שהוא מעדיף שהיא תמות ולא תיהיה ערפד. שהוא הכריח אותה לבחור בינו לבין אדוארד. כל ההערות שאלה על הBLOODSUCKERS העלו לי 3 סעיפים. YOU NEED MORE?

mic gez

New member
../images/Emo58.gifE

כשהוא אמר לה את המשפט הזה בכלל לא הפריע לי...הוא ילד בן 16.5 שמאוהב בטירוף וזה יצא לו...הרי ברור שהוא לא מעדיף שהיא תמות ולכן אין מה להתעצבן על זה. מתי הוא הכריח אותה לבחור בינו לבין אדוארד? הרי היא כבר בחרה באדוארד והוא ידע את זה טוב, להפך הוא הראה נחישות רבה ואמר לה שהוא יראה לה שהיא באמת אוהבת אותו ( מה שהיה נכון) חוץ מזה הוא תמיד שמר עליה ותמיד דאג לה ותמיד חזר אליה אפילו אחרי שהיא זרקה אותו מיליוני פעם..וזה ראוי לציון.. ובקשר ל- BLOODSUCKERS- טוב, הכינוי DOG נראה לי מעליב הרבה הרבה יותר.... תראי, אני לא אומרת שאת צריכה לאהוב אותו אבל לפחות לא להיות עצבנית עליו כי יש בו מן הראוי להערכה...

elina002

New member
../images/Emo58.gif BD

רק בBD אני נרגעתי... כשהוא IMPRINTED אז לקחתי את כל הקטע של בינו לבין בלה בתור מן הכנה לאהבה שלו לנסי. אני סלחתי לו בספר בBD שהיה מנקודת המבט שלו אבל בE פשוט לא יכולתי לסבול אותו! DOG לא יותר מעליב לפי דעתי. MONGROL אבל קרע אותי מצחוק. לא יודעת אני עדיין אוהבת את אדוארד יותר. פשוט אין עליו, האהבה בינו ובין בלה פשוט מחממת את הלב.

orw93

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gifE../images/Emo205.gif

חוצמזה, וזה שאדוארד מנע ממנה ללכת לבקר את החבר הכי טוב שלה, את זה שבאמת היה שם בשבילה שהיא היתה צריכה מישהו, זה בסדר?!

Midnight Show

New member
די לריב, שניהם שניצלים רטובים וזהו.

אני חושבת שבלה היא זו שצריך להרוג כאן בכל מקרה, ואז אדוארד יתפנה לעשות את טים אדוארד וג'ייקוב ייתן לטים ג'ייקוב ללטף לו מאחורי האוזן, וכולם יהיו מאושרים.

YuvalSP

New member
חחח ברוכה הבאה XD ../images/Emo203.gif

אני יובל.. (לפי הכינוי זה די ברור ^^) כשקראתי את הספרים הייתי טים אדוארד אבל עכשיו זה נוטה גם לטים ג'ייקוב כי שניהם כאלו חמודים XD אבל אדוארד תמיד יינצח D:

mic gez

New member
גם אצלי זה התחיל עם אדוארד (ברור..)

אבל לא יכלתי להתכחש יותר לג'ייקוב ובסיבוב הקריאה השני הוא תפס אותי חזק....

shaharory

New member
../images/Emo221.gif ברוכה הבאה! :)

אני שחר ואני בטים קרלייל!!!!! מה לעשות, אני אוהבת את הערפדים שלי מנוסים ומסוקסים

Galuush

New member
לא ידעתי שיש טים קרלייל../images/Emo3.gif

אבל אני בקטע של אנשים בגילי.. לפחות כלפי חוץ
... לא משנה שהם בני 110

למעלה