חדשה אף אני |
את עונות 1-4 הורדתי וראיתי מזמן, כך שכשהתחילו לשדר ביס את עונה 5 כבר כמעט שכחתי מה קרה בעונות הקודמות. עכשיו מורידה את הפרקים של עונה 6 ופשוט חייבת לשתף בתהליך הצפיה, כי זאת פעם ראשונה מזה כמה עונות שהסדרה מצליחה אשכרה לרגש קצת. הסיבה היחידה שחזרתי להוריד זה הקטע בין שיין לג'ני, שהיה כל כך מתבקש ועם זאת מפתיע. עונה 5, לדעתי, היתה מאולצת, מעצבנת ועם המון פיתולי עלילה של אופרת סבון ודמויות הזויות ומזויפות כמו ניקי הפקאצה. עכשיו, לעומת זאת, יש סיבה לחזור לראות ולהתלהב כמו "אמג" ילדה. אז ככה: הקטע בין ג'ני לשיין מחרמן, ועם זאת ממש מעצבן ששיין קפצה עליה שניה אחרי שג'ני התוודתה שהיא מאוהבת בה, כאילו לא ברור שזה הולך להגמר רע. והרי לפני שניה היית מאוהבת במולי, אז מה קרה פתאום? וחוץ מזה מעצבן שיודעים מראש שג'ני תמות, אני רוצה לראות את שיין וג'ני בהפילי אבר אפטר! לא שזה קשור לאפיון של הדמויות שלהן באיזושהי דרך. מה שכן, זה בהחלט סביר לגמור את הסדרה בזה, הרי ג'ני היא זאת שהתחילה את כל הסדרה הזאת וסיפור הגילוי העצמי שלה והפיכתה ללסבית מן השורה הניע את העלילה מלכתחילה, אז הגיוני שהסדרה תסתיים כשג'ני מתה. ובכל זאת חבל. היא אמנם דמות קצת מעצבנת אבל יש משהו מלבב בחוסר סגירות שלה על עצמה. זאת אני, או שנדמה ש