חדשה בפורום:)

סאפיר1

New member
חדשה בפורום:)

איך שראיתי שיש פורום הצטרפתי! סדרה שולטת:) אני הכיהכי אוהבת את שיין

סאפיר1

New member
אעאעאע!

ראיתן את פרק 2 עונה 6 שהיה יום רביעי?! [וראיתי היום בשידור חוזר כי פספתי יום רביעיXD] אני לא מאמינה שג'ני ושיין יחד זה כמו חלום שמתגשם

ממש ממש לא....חחח

ג'ני ושיין מזעזעות יחד ולא קשורות... עדיף את שיין עם כרמן
...(או עם פייג') ואת ג'ני צריך להחזיר לג'ים חע חע חע

Shiri from the block

Active member
וולקאם וולקאם../images/Emo24.gif אני שירן../images/Emo140.gif ואני מעדיפה את הלנה../images/Emo99.gif

misheani

New member
חדשה אף אני |

את עונות 1-4 הורדתי וראיתי מזמן, כך שכשהתחילו לשדר ביס את עונה 5 כבר כמעט שכחתי מה קרה בעונות הקודמות. עכשיו מורידה את הפרקים של עונה 6 ופשוט חייבת לשתף בתהליך הצפיה, כי זאת פעם ראשונה מזה כמה עונות שהסדרה מצליחה אשכרה לרגש קצת. הסיבה היחידה שחזרתי להוריד זה הקטע בין שיין לג'ני, שהיה כל כך מתבקש ועם זאת מפתיע. עונה 5, לדעתי, היתה מאולצת, מעצבנת ועם המון פיתולי עלילה של אופרת סבון ודמויות הזויות ומזויפות כמו ניקי הפקאצה. עכשיו, לעומת זאת, יש סיבה לחזור לראות ולהתלהב כמו "אמג" ילדה. אז ככה: הקטע בין ג'ני לשיין מחרמן, ועם זאת ממש מעצבן ששיין קפצה עליה שניה אחרי שג'ני התוודתה שהיא מאוהבת בה, כאילו לא ברור שזה הולך להגמר רע. והרי לפני שניה היית מאוהבת במולי, אז מה קרה פתאום? וחוץ מזה מעצבן שיודעים מראש שג'ני תמות, אני רוצה לראות את שיין וג'ני בהפילי אבר אפטר! לא שזה קשור לאפיון של הדמויות שלהן באיזושהי דרך. מה שכן, זה בהחלט סביר לגמור את הסדרה בזה, הרי ג'ני היא זאת שהתחילה את כל הסדרה הזאת וסיפור הגילוי העצמי שלה והפיכתה ללסבית מן השורה הניע את העלילה מלכתחילה, אז הגיוני שהסדרה תסתיים כשג'ני מתה. ובכל זאת חבל. היא אמנם דמות קצת מעצבנת אבל יש משהו מלבב בחוסר סגירות שלה על עצמה. זאת אני, או שנדמה ש

misheani

New member
יופי, נשלח לי בטעות. סיום:

זאת אני, או שנדמה שאף אחת מהדמויות חוץ משיין לא ממש נעשתה חברה ולא ממש הבינה את ג'ני אי פעם? ולראיה הצחוק של כולן כשג'ני ושיין נהיו ביחד, במין זלזול שכזה? |סחפירה|.

misheani

New member
ושכחתי לציין שהודעותי כוללות ספוילרים. |ספויל

limors2

Well-known member
ברוכה הבאה גם את!../images/Emo58.gif

באמת לא נראה שהדמויות התחברו לג'ני במהלך הסדרה. למרות שהיו דברים פה ושם שניסו להראות שהיא אחת מכולן, לא ממש קניתי את זה. אולי זה מה שגרם לה להתאבד בסוף?
[אני מאמינה בהתאבדות ולא ברצח.]

misheani

New member
לא ראיתי את זה עדיין, אני רק בפרק 3 :(

רשמת ספוילר, אבל זה היה בתגובה להודעה שלי אז קראתי :( לא נורא, במילא רואים שהיא מתה :)

limors2

Well-known member
אוי, ממש סליחה../images/Emo7.gif

הייתי בטוחה שאת יודעת, כי כתבת על המוות שלה והכל

misheani

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

כי רואים שהיא מתה, אבל כתבת התאבדות, אז הבנתי שרואים בהמשך שהיא מתאבדת! לאמשנה. לא ממש הרסת כי במילא רואים שהיא מתה בבריכה.

limors2

Well-known member
אני לא יודעת אם להמשיך לדבר או לא../images/Emo3.gif

אני אשתוק וזהו, כדי לא לספיילר יותר

למעלה