חדשה בפורום

מזל53

New member
חדשה בפורום

שלום לכולן. אני חדשה כאן בפורום. אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא שמטריד אותי. הבת שלי בת 4 חודשים. היא אוכלת רק מטרנה, 5 ארוחות ביום, כל ארוחה 180 מ"ל. היא לא אוכלת בלילה וישנה לה שלם. היינו בטיפת חלב לפני כמה ימים ונודע לי שהיא שוקלת 7 ק"ג. האחות אמרה שזה אחוזון 90. היא נולדה 3 ק"ג. מה אני יכולה לעשות כדי שהאחוזונים לא ימשיכו לעלות? לפי מה שהבנתי כמות האוכל היא סבירה, לא? תודה.

נועם@בת

New member
צרות של עשירים ../images/Emo3.gif

הילדה אוכלת יפה, ישינה כל הלילה ועולה יפה במשקל ואת מוטרדת? מה אכפת לך בעצם שהיא תעלה באחוזונים? תני לה לאכול כמה שהיא רוצה, שתעלה במשקל כמה שהגוף שלה צריך. לא מגבילים ילדים באוכל ובטח לא בגיל הזה. שרק תהיה בריאה ותמשיך לאכול יפה
בתיה

polegra

New member
כשהיא תתחיל לזוז היא תרד דור היה באחזון 70 מא

מא זהלידה ועכשיו בגיל שנה וחצי הוא באחוזון ה20! מילא זה שהוא כבר לא אוכל כל כך ....ולמרות כל המטרנה הוא פשוט כל הזמן זז בלי הפסקה! רץ מקפץ ולשניה לא יושב אפילו לולי אוהב לראות בעמידה או מקסימום לשבת בטרמפולינה של אח שלו :) טלי

3מרגו

New member
יש גם פורום הורים לתינוקות

בני ינק מלא,לא היה מתקרב ל-7 קילו,לא ישן בלילות,אבל אני עד היום לא יודעת מה זה אחוזונים...

שני בניי הכפילו את משקל הלידה שלהם

תוך 3 חודשים (מ-3.5 קילו ל-7 קילו בגיל 3 חודשים), על הנקה בלבד. אל תדאגי, זה בסדר גמור. אם תהיי בעיה - ושוב, אני ממש לא מאמינה שתהיה - תטפלי בה אז, לא מראש.

למעלה