חדשה בפורום

אמונה6

New member
חדשה בפורום

בוקר טוב, לצערי גם אני מצטרפת לאובדן זה קרה לפני חודש ואני עדיין לא מתחברת לעולם. מקווה שתוכלו לעזור לי אני אקצר חליתי ברעלת הריון קשה בשבוע 27, אושפזתי ל5 שבועות ובשבוע 31 ילדתי בת מתוקה במשקל קילו החזיקה מעמד 8 ימים ונפטרה לאחר סיבוכים קשים וניתוח זהו אני בקיצור

נאשא

New member
שלום אמונה

כואב לי מאד לשמוע על אובדנך הנורא. רק רציתי להגיד שיש פורום מיוחד למי שחוותה אובדן הריון (נקרא: אובדן הריון תמיכה). כל מי שמשתתפת בפורום שאנחנו בו עכשיו עברה פעם אובדן והשתייכה לפורום ההוא שהפנתי אותך אליו. אחר-כך יש פורום להריון לאחר אובדן ורק אז מגיעים לכאן. ברור שלא חייבים בסדר הזה אבל אני בהחלט מאחלת לך שתעברי בכולם: תעבדי את האובדן, תהיי שוב בהריון תקין ובריא ואחר-כך אחר כבוד תשתתפי פה מכל הסיבות הנכונות. מחזיקה לך יד, ומחכה לך בפורום אובדן הריון אם תרצי. נאשא.

מיליתו

New member
לא בהכרח

אם למשל כבר יש לך ילדים כשאת חווה את האובדן? את נשארת הורה ואת לאחר אובדן... חוץ מזה, הפורום הזה מלא חיים ושמחה ומאוד מעודד למי שעוברת אובדן.

אמונה6

New member
מצטרפת עקב המלצה של חברה

יש לי ילד בן 4 מקסים שחיכה לאחותו כל כך הרבה זמן אני לא יודעת מה יותר טוב לי ואיזה פורום פשוט חברה שעברה דבר דומה המליצה לי על הפורום הזה

שלומית76

New member
ועשית בשכל רב כשהצטרפת לכאן

זה המקום לשתף בכאב שאת חווה ולקבל תמיכה מנשים שעברו חוייה דומה לשלך. שולחת לך חיבוקים ומצטערת מאוד על מה שנאלצת לעבור. תישארי איתנו.

משתתפת בצערך ובצער המשפחה ../images/Emo14.gif

ובתוך כל האבל הזה, לא פשוט להסביר לבן מה קרה, אבל כמובן שצריך. צריך לספר את האמת, בגובה העיניים (אפשר להתייעץ עם איש מקצוע). חשוב לתת מקום לשאלות שלו, לצער שלו ולפחדים שלו (שמנסיון, יהיו שם גם בהריון הבא). ובאשר אליך: האם הופנית לבדיקות קרישיות יתר? האם ההריון הראשון היה תקין? זה בסדר גמור שאינך מתחברת עדיין לעולם, אבל תקין לוקח כשנה. קחי לך את המקום והזמן לאבל ומקווה שלאט לאט יהיה מעט קל יותר לנשום.

למעלה