חדשה בפורום

oramor

New member
חדשה בפורום

שלום לכן, אני אמא לבן בן 5 ותאומות בנות 10 חודשים , עד עכשיו הן איתי בבית אבל רשמתי אותן לגן באפריל ואני צריכה לחפש עבודה מכיוון שעזבתי את העבודה הקודמת. יש לי כמה שאלות שמטרדות אותי: 1. האם מתחשבי בשעות העבודה אצל אמהות עובדות? כי אני אצטרך לעבוד עד 16:00 ולהתחיל לעבוד מ8:00-8:30 2. האם מבחינה כלכלית אפשר להסתדר עם 3 ילדים בגן? 3. איך מתארגנים בבוקר עם 3 ילדים? אני רגילה עם ילד אחד ולא 3. אני קצת מוטרדת מה יהיה. אשמח לתגובות . תודה

bananacream

New member
הי

1. תלוי איפה את עובדת. ראי שרשור למעלה - האם מצפים ממכן לעבוד.... 2. קשה מאד, כמובן שתלוי בגובה המשכורות. 3. שבוע - שבועיים ראשונים קשה מאד אחר כך זה כבר טבעי יהיה טוב, ילדים זה שמחה ברוכה הבאה

הילהל

New member
בהצלחה ../images/Emo140.gif

הניסיון הקצר שלי מראה שלא מתחבים באמהות. אם כבר, רואים את הילדים כמכשול ובעיה ומעדיפים לא להתעסק עם זה, או לבקש ממך להתחייב לשעות ארוכות משתרצי. אולי משרה חלקית תתאים לך? באיזה תחום את? כלכלית - אני מאמינה שתקבלי הנחה על התאומות (לי יש 2 ילדים באותה מסגרת ויש הנחה). הגדול לא בגן חובה כבר? איך מתארגנים? אני מצליחה רק ע"י זה שאני מכריחה את עצמי לקום מוקדם מאוד (אני גם הולכת לישון מוקדם). אני מארגנת ה-כ-ל לפני שאני מעירה אותם. ואז אני מסתדרת לא רע. אה כן, ויש להם גם אבא - זה מאוד תורם בהתארגנות.

קודם כל, ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

בנוגע לשאלה הראשונה, תצטרכי למצוא מקום עבודה שמתחשב, אבל מנסיוני - זה אפשרי. רוב הנשים שעובדות הן אמהות עובדות, ולכן המעסיקים מתרגלים לכך שהן עובדות אחרת מגברים. איך מתארגנים? זה לא פשוט, אבל לומדים. כמו שלמדת להסתדר עם שניים. בהתחלה יהיו חריקות, תצטרכי לראות מי מהילדים מתארגן מהר ומי לוקח לו זמן, להעיר אותם בהתאם, להיות עם היד על הדופק. תצטרכי לשנות דברים שנהגת לעשות בבוקר ועכשיו לא יהיה לך זמן. האם זה אפשרי? בהחלט כן!

יום חופש??

חצופה
איזה חופש ואיזה נעליים (ועדיף מגפיים, בקור ובמזג אוויר המחורבן הזה)

א י ו ש י

New member
חשבתי שיש לך הרבה שעות פורום מודיעין../images/Emo3.gif

איך זה שאת לא יודעת היכן עפרה עובדת? תחשבי
תחשבי גדול...

bananacream

New member
אם לא החלפת עבודה מיוני 2007

אז גיליתי איפה ולא הבנתי את הקשר לרמז של איושי

טל כ

New member
../images/Emo5.gif בגלל זה עוד לא ענית למסר ששלחתי לך