חדשה בפורום

ניניו3

New member
חדשה בפורום

שלום בנות יקרות, אני כבר מס' חודשים קוראת את העצות הנפלאות שלכן פה בפורום ויש לי מס' שאלות אליכן: 1. שמעתי שיש מרפאת אנדומטריוזיס בבלינסון, מישהי שמעה, מכירה, איך אני יוצרת איתם קשר? 2. האם מישהי יודעת מה הטלפון של פרופ' בני פיש מבלינסון? 3. יש לי עוד שבועיים פגישה ראשונה במרפאה בתה"ש ואני קצת חוששת (אפילו לא בטוחה ממה) האם יש לכם המלצות בשבילי איך להתכונן, מה כדאי להביא וכ'ו? 4. אני מטופלת בקופ"ח כללית באיזור המרכז/שפלה והרופא שלי די מתעלם מהעובדה שיש לי אנדו' האם למישהי יש המלצה על רופא לפוריות מהקופה? תודה.

ליאל ד

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה!!

לא יודעת לענות לך לגבי בילינסון. אבל לגבי ביקור ראשון בתה"ש : מומלץ לעשות בדיקת דם למרקר CA-125. להביא את כל האישורים הרפואיים. דו"חות ניתוח אם יש/היו. אני גם ממליצה לך מאוד להכין רשימת שאלות שמעניינות אותך - שלא תישכחי מרוב לחץ . ובנוסף איזה ספר או עיתון - כי ההמתנה היא כשעתיים! אז עוד פעם ברוכה הבאה ל-
החם שלנו!!!! - הגעת למקום נפלא!! שיהיה לך יום קסום!

זואילי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

1. אל תתקרבי לבלינסון. אולי יש שם בדיחה על אנדומטריוזיס. מרפאה לזה - תעשי לעצמך טובה ותוותרי. עצה שלי ורק שלי. 2. לא יודעת. 3. כמו שכבר נאמר - תביאי איתך חומר רפואי שיש לך. את יכולה למלא לעצמך פה שאלון שיש בטאגליינס לקבל כיוון לגבי האנדו'. ממליצה לך לעשות עכשיו יומן כאבים ותרופות יומיומי כך שלא תשכחי מה לספר בפגישה. יש נטייה לשכוח... 4. הרופא המתעלם שלך הוא רופא פריון? גניקולוג "רגיל"? רופא משפחה? את יכולה לנסות לקבל המלצות בפורום פוריות. יש לי רופאת נשים של הקופה - בעיקר חמודה. בשביל הבירוקרטיה של אישורי הטפסים. (לא פריון) שלחי לי מסר אם את רוצה פרטים. שיהיה לך הרבה הרבה
ותישארי איתנו...(למרות שזו הזמנה מפוקפקת קצת...
)

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

עוד לפני שקראתי את התגובות הקודמות אני חייבת להזהיר אותך בבלינסון אין מרפאת אנדומטריוזיס אלא מרפאה גניקולוגית אני נותחתי שם לפני כ- 8 חודשים ע"י מנהל המחלקה ולמעט הסרת ציסטה (שלמעשה התפוצצה להם בידיים) לא טיפלו במירב ההידבקויות ולא חיפשו ולא טיפלו במוקדים נוספים שאני יודעת בוודאות שקיימים. היום אני נמצאת במעקב בתה"ש ויודעת בוודאות שהניתוח הבא לניקוי מה שבלינסון השאירו קרוב. אז ממש לא ממליצה לך להגיע לבלינסון, רק לתה"ש.

ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

עצות כבר קיבלת ואני לא מהכללית אז רק אברכך בברוכה הבאה, שמחה שמצאת אותנו ותישארי

galim29

New member
ברוכה הבאה ניניו../images/Emo140.gif

אני לא הייתי מתקרבת לבלינסון. שמענו פה סיפורים לא נעימים בכלל עליהם, ראי מקרה מייקילולי וגם אני אישית הייתי מטופלת אצלהם שנים, כל פעם הגעתי למיון עם כאבים עזים, עברתי את הגיניקולוגית, רצו לכרות לי את האפנדיציט כי לא ידעו מה זה אנדו מטריוזיס ובסוף הגעתי למנוחה ולנחלה במרפאה בתל השומר שמבינים במחלה. לגבי רופאי פוריות - יש המון, תעשי חיפוש בפורום על ההמלצות שנתנו פה. לגבי הרופא שלך - זה לצערי שכיח שהוא אחד ממיליון שלא מבינים באנדו ומזלזלים והתפקיד שלך הוא לא לוותר לו, להשיג טופס 17 מהקופה והלגיע למרפאה בתל השומר כדי לקבל טיפול הולם למצבך. תבואי עם ספר, הרבה סבלנות כי לפעמים צריך לחכות, תלוי במספר המטופלות באותו יום והכי חשוב: תכיני רשימת שאלות, תקראי קצת באינטרנט על האנדו שתדעי מה זה מבחינת מושגים, ותביאי את כל המידע שיש לך על המצב הרפואי שלך, ניתוחים, תסמינים (אל תתביישי לרשום על דף ולהציץ). שיהיה בהצלחה...

מישמש33

New member
ברוכה הבאה

יופי שיש לך תור למרפאה בתה"ש ולדעתי רצוי שתמשיכי שם. עד כמה שאני יודעת לבלינסון אין מרפאת אנדו', למרות שזה מה שמנסים למכור לנו בקופ"ח כללית, וכדאי להילחם על תה"ש, כי רק שם, לעת עתה, נמצאים רופאים המבינים את מצבינו. בהצלחה !

למעלה