חדשה בפורום

BT28

New member
חדשה בפורום

שלום לכל הבנות. אני עברתי לפני שנתיים לפרוסקופיה שהסתבכה ועברו לפתיחת בטן (לפרוטומיה) להוצאת אנדו' דו צדדי. כעבור מספר חודשים האנדו חזר וכרגע אני חיה עם זה. מה שמעניין אותי זה נושא הפוריות: האם כל מי שסובלת מאנדו' מתקשה להכינס להריון? האם כולן מופנות ל- IVF ישר או שזה יותר מסובך? אני כגע בטיפולים, בתקווה להצלחה, אך יש המון ייאוש....... מחכה לתשובה

שלום לך וברוכה הבאה

היכן עברת את הניתוח? וע"י מי? לשאלתך - רוב הבנות שיש להן אנדו מתקשות להרות ורובן מופנות ישר ל - IVF ...אבל היו בנות שהצליחו להרות באופן ספונטני אם בין טיפולים ואם לפני טיפולים וכאלו אחרי ניתוח ולפני ניתוח....זה לא מדע מדוייק וכל אחת וגופה. מאחלת לך המון בהצלחה ואת הייאוש תעלמי באיזה בויידם ותשכחי ממנו ....ייאוש זו לא מילה טובה לחיים אם אנדו. אני כאן

זואילי

New member
וולקאם!

קיבלת תשובה בעניין ההריונות של האנדואיות, את מוזמנת לקרוא בטאגליינס גם על הריונות הפורום. כל שנותר הוא לברך אותך על מציאת הבית שלנו! האם רופא הפריון שלך גם מבין באנדו ומתייחס לזה? האם את בביקורת על מצב האנדו? נשמח לשמוע עוד קצת רקע בסיפור שלך. מאחלת לך הצלחה גדולה גדולה בטיפולים. (לא עולים לי אייקונים..)

sivic10

New member
ברוכה הבאה

אני מוצאת את עצמי בדרך כלל מנסה לעזור לבנות שסובלות מאנדו' אבל עוד יותר לכאלה שסובלות מייאוש..אני פשוט זוכרת את מידת היאוש שהייתי נתונה לה אז חשוב לי להדגיש- תמיד תשארי עם תקווה, תמיד. זה ממש חשוב, זה מה שנשאר לנו אחרי כל הסבל שאנחנו עוברות. בסוף נכנסים להריון עם אנדו' (ברוב המקרים), אבל את חייבת להיות חזקה בדרך אפילו שהיא רצופת מכשולים. תזכרי: הטובים תמיד מנצחים!!! אנחנו כאן.

למעלה