חדשה בפורום

אiר1

New member
חדשה בפורום

שלום כולם. מזה זמן רב, שאני מחפשת חומר על מולטי-אורגזמיות, ולא מוצאת דברים משמעותיים או לפחות כאלו המתקרבים למצב שלי. יש כאן אנשי מקצוע או נשים, שמבינות בתחום? בפעם האחרונה ששאלתי על כך בפורום אחר, של בעיות מיניות (לא שזו בעיה... נהפוך הוא), ענתה לי המומחית של אותו פורום, שהיא חושבת שאני עובדת עליה... לטעמי תגובה לא מקצועית בעליל. יכלה לומר שאינה מתמצאת. אשמח לקבל תשובה.

היי אור

אם אתה רוצה מולטי אורגזמות את צריכה להכנס למיטה עם מישהו שסוגד למיניות שלך. אני יום שישי האחרון גילתי את נפלאות המולטי אורגזמות עם חבר שלי. את פשוט צריכה להשתחרר להרגיש הכי רגועה. לכבות פלאפון, להדליק נרות ,לשים מעבר עם ניחוח עדין .לשמן את עצמך למטה ולשמן את איברו של בחור אך זהירות אם את שמה קונדום לקונדום קיימת סבירות לקרע עם לא משתמשים בשמן סיכה טוב אם את רוצה משהו נוסף תחברי למסרים ותכתבי לי חג שמח!!

אiר1

New member
חמודה

תודה על התשובה. ראשית, אם הובנתי שלא כהלכה - אני אשה. שנית - אני מולטית ברמה יוצאת דופן. הדבר שרציתי לברר הוא, אם יש נשים שחוות דבר דומה או נשות מקצוע שמבינות בתחום. אני כמובן שמחה בשבילך שגילית את זה. אבל אני לא בטוחה שאנחנו מדברות על אותן כמויות.

הערה קטנה -

אם משתמשים בקונדום אסור להשתמש בחומרים על בסיס שמן אלא רק על בסיס מים (KY ודומיהם).

אiר1

New member
לא מטריד כמו שמעניין

לשמוע נשים אחרות במצב דומה, כי למען האמת, מעולם לא שמעתי על מישהי במצבי. זה מאד יוצא דופן ובהתחלה חשבתי שככה זה אצל כולן, עד שהתחלתי להבין שאני נמצאת כנראה במצב נדיר. השאלה היא כמה נדיר והאם נשים אחרות כמוני יכולות לשתף אותי איך זה מתבטא אצלן ואיך הגיעו לזה.

kiaora

New member
קבלי שיתוף

אני גבר, אבל אשתי היא מולטי אורגזמית בשנתיים האחרונות. אנחנו ביחד 11 וחצי שנים, ב3 השנים הראשונות היא לא גמרה בכלל, אחר כך כמה שנים של גמירה אחת או שתיים רגילות, עוד כמה שנים שכל פעם היא הייתה גומרת כמה פעמים אבל לא מולטי ובשנתיים האחרונות היא הרבה פעמים גומרת מולטי, בתחילת התקופה אחת לכמה פעמים, בחצי השנה האחרונה (עד ללידה שהייתה לפני חודשיים) כמעט כל פעם. זה תמיד במשחק המקדים ולא בזמן החדירה, אוראלי ו/או ידני, דגדגני ולפעמים משולב בגירוי נקודת הג'י. לרוב משולב גם עם שפיכה בכמויות גדולות. לרוב רצף של אורגזמות כל 20 שניות-חצי דקה, למשך 5 דקות ויותר, בלי הפסקה בין האורגזמות, כלומר משהו כמו 10 אורגזמות ברצף. אחר כך נחים דקה שתיים ומתחילים מחדש, לפעמים מגיע עוד רצף דומה ולפעמים אורגזמות רגילות (כלומר פיק אחד עם ירידה חזקה וצורך למנוחה קצרה). ממשיכים עוד ועוד הפעם אותו דבר, אני חושב שהכי הרבה שהיה לה זה 3 סטים של מולטי, אבל יתכן שרק שניים, ובכל מקרה גם אם היה 3 אז זה רק פעם פעמיים. פעם אחת הייתה לה מולטי אורגזמה שונה, משהו כמו 10 דקות של אורגזמה אחת. זה די דומה לשרשרת הרגילה רק שזה שיא אחד ארוך ולא רצף של שיאים, וזה היה חזק יותר ומענג יותר מהמולטי הרגיל, אבל לצערנו בינתיים זה קרה רק פעם אחת. אגב, באותה הפעם כמות השפיכה הייתה אדירה גם ביחס לכמות הגדולה שאנחנו מורגלים אליה. אשתי כמובן אוהבת את המולטי, אבל היא גם אוהבת את האורגזמות הרגילות ולא הייתה רוצה שיהיו לה רק מולטי. נשמע דומה לאצלך?

אiר1

New member
תודה על השיתוף

זה קצת מזכיר אבל לא דומה... אצלי יש מולטיות גם בירידה וגם בחדירה. בירידה, זה מתחיל בגמירה אחת עצומה, שבה התגובה הפיזית מאד חזקה ומיד לאחריה, מתחילות גמירות בהפרשים של שניה-שניה וחצי, האחת מהשניה. בחדירה, זה מתחיל כ-2-3 שניות מרגע החדירה, והן באות בהפרשים של כ-2 שניות האחת מהשניה, כשלפעמים יש לי גמירה בתוך גמירה, כלומר מתחילה גמירה אחת ובטרם הסתיימה, מתחילה עוד אחת ועוד אחת וכו'... קרה לי גם הרבה פעמים שהיו לי הפסקות נשימה תוך כדי וגם קרה, שמרוב העוצמה של הגמירות איבדתי את ההכרה...

היי אור ונעים להכיר...

נשמע מאד כיף
האם את רוצה לשמוע כדי להרגיש שאת לא לבד ושיש עוד כמוך, או שיש גם שאלות מסוימות שמטרידות אותך לגבי מצבך? אשמח לשמוע...

אiר1

New member
היי עונג

נעים גם לי
זה אכן מאד כיף ואני אכן מעוניינת לשמוע מנשים שחוות דברים דומים. בתחילה חשבתי שכולן כמוני, אבל כשהייתי מספרת בשיחות של בנות על החוויות שלי, היתה משתררת שתיקה רועמת וחברות היו מסננות לי "עדיף שתסתמי". לא הבנתי למה. אבל כשהסבירו לי, הופתעתי. אני מאמינה שיש עוד נשים כמוני ומאד מענין אותי לדעת עליהן ועל חוויותיהן. גם פעם חיפשתי פרטים מבחינה עולמית, מה השכיחות של תופעה כזאת, אבל... זה משהו שעוד לא מצאתי. אם יש מישהו שיכול לעזור לי בזה, אשמח מאד.

שגיתא

New member
הי אור ../images/Emo99.gif../images/Emo213.gif../images/Emo54.gif

הי אור הסתבר לי במשך השנים שאני מולטי אורגזמית
, עד שהמדהים שלי לא אמר לי פעם את (בתוך שיחה לא כהערה) זה בכלל לא ידעתי שיש כזה ביטוי ואני ממש לא נבהלת מזה או מנסה לתקן את זה
למרות שאני בהחלט מסוגלת גם להסתפק האורגזמה אחת או שתיים
האמת שאני גם מאד נהנית לענג את המדהים שלי גם בלי שהוא חייב לספק אותי כי לפעמים למדהים שלי יש מוזה והוא משחק איתי עם הצעצוע
שהוא קנה לי או מטריף אותי עם עינוגים אוראלים או ידניים מכל הכיוונים
לפי המדהים שלי וחברות שלי בכלל, יש לי הרבה פתיחות, ומוכנות לקבל תענוגות שלא ידעתי שיש בנות שלא מוכנות שיענגו אותן ככה ואני ממש לא מדברת על ביזר או משהו כזה או לא מוכנות לענג ככה, יותר מזה אף פעם לא למדו אותי מה נכון או לא, ככה שממה שנהנתי לא ידעתי שאני נחשבת לחריגה, אני נחשבת לחריגה (כמי שעושה מה שבא לה) בהרבה מאד חלקים שונים של חיי שממש לא מטריד אותי
כמובן שגם לי גבולות ברורים וקווים אדומים אבל, כל עוד זה בסדר מבחינתי למה לי לא להנות מזה ולשמחתי מעולם לא הייתי צריכה לבקש את התענוג
, אם אני נהנית מזה וזה בסדר עם הבן זוג שלי למה לי לא להנות
זה דבר מבורך כל עוד את מתישה את הבן זוג שלך בצורך בעוד ועוד
את בטח לא צריכה לסתום את הפה, ואת יותר ממוזמנת לשאול אותנו כאן בפורום
מה שכן אני ראיתי בפעם תוכנית בערוץ 8 שמדברת על הפרעה אצל נשים מסויימות שסובלות מאורגזמה ספונטנית לדוגמא משהו ירעד לידן וזה יקרה ולעיתים קשה לעצור את זה וזה כבר יכול להיות בעייתי אם זה מצב כזה, תהני מגופך ותשמחי שאת מסוגלת לדבר שהוא בעצם טבעי לגוף מקווה שתמשיכי להנות שגיתא

למעלה