חדשה בפורום

אiר1

New member
תודה erza ../images/Emo140.gif

תודה :) אני שמחה שהגעתי לכאן.... כבר נעשה לי נעים הרבה יותר.

kelly האחד

New member
זה בדיוק המקום.....

לשמוח לפרוק לחלום לכאוב וגם סתם להשתטות.... ראית כמה חיבוקים ותגובות קיבלת,מצטרפת לכולם,מאחלת לך שנה נפלאה!

אiר1

New member
תודה kelly ../images/Emo140.gif

תודה רבה!

פשושית37

New member
ברוכה הבאה ומזל טוב../images/Emo140.gif

אור יקירה הגעת למקום שבו כיף להסתופף אנחנו כאן חולקים רגעים קשים וגם רגעים של שמחה ונחת בקיצור כיף לנו ביחד הישארי ותהני

אiר1

New member
תודה רבה פשושית ../images/Emo140.gif

בד"כ אני לא אוהבת להתבכיין ולהתפרק, במיוחד לא לעיני אנשים. ובפעם הזו, כשכבר השתחרר לו איזה מיתר, עושה טוב לדעת, שזה קרה במקום חמים ואמפטי כל כך. תודה פשושה, זה מתוק.

כמו עלה

New member
ברוכה הבאה הבאת איתך המון אור ושמחה!../images/Emo62.gif|פר

הישארי עימנו! יומולדת שמח ופורח! מחכים לך המון תגליות לגלות, וכל יופי הבריאה וכל המרחבים פתוחים בפנייך.... ילדה- את עוד תזיזי הרים.... המקום שאת נמצאת הוא המקום שבו את צריכה להיות וממנו לצמוח קדימה! בהצלחה!

אiר1

New member
וואו כמו עלה...

את מקסימה, תודה רבה! עשית לי הרבה טוב!

ח אלפשה

New member
חבל שכתבת??? למה חבל? דאגה בלב איש(ה) -

י(ת)שיחנה! תראי רק כמה דברים טובים הוצאת פה מחברי הפורום. היום עצוב? קורה לטובים שבינינו - מה לעשות? תודה לאל על האפשרות לשתף בתחושות אנשים טובים ובעלי נכונות לתמוך מסוגם של המשתתפים בפורום. מאחל לך שתשארי במסגרת ותמשיכי להתברך ולברך אחרים בעצם נוכחותך ותגובותייך עד מאה ועשרים

אוף תמיד אני מגיע אחרון לברך אז........

אור ( אני מניח שקראו לך בגלל הקרבה לחג האורים - חנוכה ) שיהיה לך הרבה הרבה אור ושמחה בחיים.

אiר1

New member
חחחח תודה

אבל זה לא השם האמיתי, אם כי דומה מאד למקור :) תודה רבה.

אור..ברוכה הבאה..

ומקדישה לך ברכה..ורד אחד עטוף בעלים או זר ענק של שושנים טבעת יפה עם שני יהלומים או סט שלם של תכשיטים המתנה הכי יפה היא תשומת הלב יום אחד בשנה שהוא כולו שלך כולם יחבקו חיבוק חם ואוהב כשכל מבוקשם רק לשמח אותך אז כל שנותר הוא כעת לברך לאחל שתצליחי תמיד בדרכך זכרי שלמילים יש כוח גדול משפט אחד אומר את הכול "אושר ואהבה הם המפתח לחיים ולא נשכח בריאות ואריכות ימים"

גלמור32

New member
ברוכה הבא - אני בטוח כי כבר לא עצוב לך

מאחל לך שנת אור ושמחה אור בפרנסה אור בגיזרה אור בגידול אור סבבתי אור משפחתי אור חברי אור זוגי אור נפשי אור פיזי אור בריאותי רק אושר ואור בלי למה ובלי כמה עד בלי דיי ומיד ועכשיו ביחרי באור וראי כי כל אור שרשום כאן מתגשם אם ברצונך לאור נוסף מעבר לרשום נא להגיש בקשה - אנחנו בדרך כלל חוזרים בתשובה תוך 24/7

אiר1

New member
חחחחחחחחחחחחח

אוי נהדרררר תודה רבה גלמור. נכון, אני כבר לא עצובה. עשיתם לי המון שמח ומתוק בלב.

אiר1

New member
תודה רבה כולם!

עשיתם לי המון מתוק בלב. תודה רבה, שמחתם אותי מאד
אתם מקסימים.

למעלה