חדשה בפורום..

מיטלוש24

New member
חדשה בפורום..

שלום אני חדשה פה, לא מזמן התחלתי להתעניין בתקשור ובשחזור גלגולים עקבמקרים אשר קרו לי בעבר ועדיין.. ממש שמחתי לראות כי יש פורום כזה ומה גם שמתיחסים לשאלות הנשאלות. אני מחפשת ללמוד תקשור ומתענינת מאוד בנושא אשמח לקבל פרטים לגבי זה.

רותי 11

New member
מיטלוש24 היי מתוקה ../images/Emo140.gif

ראשית ברוכה הבאה וכנראה שלא במקרה הגעת עכשיו כי אני בדיוק מתכוונת לפתוח בקרוב עוד קורס תקשור. אם תהיי מעוניינת אני אשלח אלייך את הפרטים

מיטלוש24

New member
הי רותי ובוקר טוב

לאחרונה יצא לי לחקור את נושא התקשור לעומק, את האמת כבר כמה שנים זה יושב אצלי בראש אך כיום יש בי מוכנות נפשית ללמוד זאת. רציתי לשאול אותך שאלה ישנו בחור אשר לא משנה כמה אנסה לשכוח אותו והוא אותי תמיד אנו מגיעים לנקודת התחלה ואין ביכולתינו להתנתק אחד מהשני, מכייון שקשר זה מורכב אין ביכולתי לפרט יותר מידי כאן בפורום אשמח אם אוכל לרשום לך מייל עם הפרטים ולקבל חוות דעת ממתקשרת כמוך... כמו גם אשמח כי תצייני בפני פרטים על קורס שנפתח בתקשור אשמח להיות חלק ממנו. יום מקסים ומוצלח.

רותי 11

New member
מיטלוש24 ../images/Emo140.gif

את יכולה בהחלט לשלוח אלי את הפרטים במסר אישי - ופרסמתי את הפרטים של הקורס אם אתרצי עוד יש שם טלפון ואת יכולה ליצור איתי קשר אישי

golden energy

New member
ברוכה הבאה..

כן,כשגם אני באתי לפורום הזה, הדבר הכמעט מיידי ששמתי לב אליו שבניגוד לפורומים אחרים, פה רותי עונה ומתייחסת לכל אחד ואחד.. באמת די נדיר..

רותי 11

New member
חבר'ה אני יעלה במשקל

מרוב מחצאות ונחת
תודה לכם על כל זה זה מחמם את הלב תמיד

מיטלוש24

New member
בוקר טוב

שמחתי על היחס החם שקיבלתי ישר איך שנרשמתי.. אני מאוד מעוניינת לדעת פרטים לגבי הקורס שנפתח, צמאה מאוד לדעת יותר על כל עניין זה של תקשור ונשמות.. וכנראה הגעתי למקום הנכון..

למעלה