חדשה בפורום

ednaeyal

New member
חדשה בפורום

הייתי רוצה לקבל תחזית לגבי המקצוע וחיי הזוגיות שלי תודה, עדנה http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3&btyp=w2gw&

ednaeyal

New member
אחלה

כן, הכוונה היתה לניתוח המפה

כמה רגישות באדם אחד../images/Emo70.gif

עדנה שלום מהתבוננות כללית במפתך אני מגלה כאן רגישות יתרה מאוד והמון משקעים מהעבר שלך ויכולים גם להיות קשורים לקריירה שלך הנוכחית וכן ליצירת קשר עם העולם. סרטן הוא מזל של בית ומשפחה ולכן אי אפשר להתחמק מכך שמגיעים לנתח את המפה שלך. אופק גדי אמור לתת לך אופי רציני ומאופק, ושליט המפה נמצא בבית 7. שבתאי עצמו נמצא באריה, אבל בבית שנשלט ע"י מזל השמש שלך, סרטן. יכול להיות קשיים ביצירת קשרים אינטימיים עם אנשים, אולי את נראית לאנשים רצינית מידי ולפעמים גם מאוד רוצה שאנשים יתאמצו בשבילך. הרגישות הרבה והרצון להיות בבית חם ונעים שמתאים לסרטן היא היתה משאלת ליבך כששני המאורות נמצאים בסרטן אבל לקח לך זמן להגיע לשם ואולי אפילו את אבא שלך פחות הרגשת מאמא שלך. עם אמא יכול להיות שהיו קשרים עצורים ואת ציפית שאמא תתן לך את החום המגיע לך ובמקום זה קיבלת אמא קצת חשדנית ואמא שקצת חוקרת. למרות שהבית שאף להיות בית חם ואוהב, אוירה משפחתית הרמונית ושקטה יש שם לא מעט בעיות - ואפשרות למריבות עם האחים שלך או קרובי משפחה באופן הכללי. יכול להיות גם שקיבלת את תפקיד האחות הבוגרת במשפחה, זאת שסמכו עליה שתשלוט על העניינים. איזה תחומים את רוצה שאסתכל?

לגבי הזוגיות שלך גם יש כאן כמה סתירות

מצד אחד שאיפה לבן זוג אוהב ותומך ואמהי ביחסו אלייך, אולי אפילו בנזוג שישמור עלייך כמו על ביתו. את מחפשת גבר שמאופיין ע"י ארכיטיפ מזל שור, זהו גבר חרוץ ויסודי, שפועל מתוך שמרנות, די שגרתי ושישמור עלייך ויעניק לך את כל הבטחון. לכאורה זה נשמע כמו משהו שכל אישה מחפשת אבל אצלך זה נראה לי קצת יותר רציני מה גם שהמארס שלך מבודד וקשה לך להגיע לגבר שלך באמת. יש בידוד לכוח הגברי במפה (וזה יכול להיות משקעים שקשורים לילדות, קשרים עם אחייך, ליקויים בתקשורת מהעבר שלך) וכדי שתגיעי לגבר שלך תצטרכי להתאמץ. יחד עם זאת יש לך ונוס בתאומים, שזוהי ונוס מאוד מילולית, מאוד אוהבת לדבר זקוקה לגירויים שכלתניים וקליליות רבה. הונוס נמצאת כביכול בבית 5, מקום של אהבה, אבל יש מצב שמנצלים אותך ואת מתאהבת באנשים לא נכונים, אנשים שלא מתאימים לך ומנצלים את טוב ליבך או את נשיותך התמימה. גם כאן יש קשר מסויים לבית שבו גדלת, אולי חוויות ילדות שספגת מהורייך וגם הצורך להיות פשרנית. אז יש מצב שאת מתפשרת בבני זוג או בוחרת בבני זוג לא מתאימים לך וא שמנצלים אותך או בוחרת בזוגיות לא מתאימה או בלתי אפשרית.

ednaeyal

New member
לציפור שלום וגם לילד

תודה רבה, על ההתייחסות למפה שלי. עניין הרגישות נשמע נכון, אולם לגבי המשפחה זה לא מדוייק כלל לגביי, ולגבי מערכות יחסים יתכן שאתה צודק. תודה שוב, עדנה.

יש לך נטיה לעסוק במקצוע טיפולי

ואמאי מטפלת ואו אומנת. הזוגיות מאוד חשובה לך. את מבטאת את עצמך דרך בין זוגך ששבתאי שליט המפה בבית 7 ) חשוב לך ממאוד שיהיה זה בן וזוג בעל יחוס וואינלקטאל אך שיהיה ביחסו משהו מטפל ואמהי האם נכון עד כאן?

ednaeyal

New member
ליונית שלום

תודה על הניתוח. לגבי האם נכון, אז ככה: אני אכן עוסקת במקצוע טיפולי, אך לא כמטפלת או אומנת, אלא כוטרינרית. הזוגיות אכן חשובה לי (למי לא?...) ונכון הוא שאני מחפשת מישהו אינטלקטואל, אך בעניין הייחוס, זה חסר חשיבות מבחינתי. לגבי יחס מטפל ואמהי, אני מחפשת מישהו שישמור עליי וגם יטפל בי (שוב, האם לא כולנו מחפשים זאת?), אך אני לא בטוחה שאני מחפשת יחס אמהי...

רמי ד.

New member
ערב טוב עדנה

אז ככה: נתחיל בכך שיש לך 3 כוכבים במזלות המים, 3 במזלות האש, 3 במזלות האוויר, ואחד באדמה. מה שלכאורה מצביע על תלישות מסויימת, אבל מאחר והאופק באדמה וגם בית 4 מתחיל בשור, ומאחר והבית המרכזי אצלך הוא בית 6, בית העבודה, שהוא בקלאסי בבתולה, כלומר באדמה, נראה שהמציאותיות נמצאת בכל זאת. ונתחיל מכך שהאופק הוא בגדי, ולפיכך יתכן שאת מופיעה בעולם כאדם חרוץ, קפדן מעט, יסודי ומעשי. השליט של בית 1 נמצא בבית 7 בית הזוגיות במזל אריה, שהוא מזל בלוע, מאחר ובית 7 מתחיל בסרטן. את אומרת שאצל כולם הזוגיות חשובה, אבל אצלך היא חשובה ליצירת הזהות שלך. כלומר אני הוא הזוגיות שלי ומאחר ומדובר במזל סרטן, זה משהו רגשי. וכאן נוצר קונפליקט בין המעשיות של גדי ושבתאי שליטו, ולפיכך הפרשנות של זוגיות לפי גישה מעשית כזאת, לבין הצורך ברגשות של סרטן, וגם לבין הצורך בדרמה ופעולה נלהבת של מזל אריה. ואיך לפתור את הקונפליקט הזה? השמש שהוא שליט אריה וגם הירח שהיא השליטה של מזל סרטן נמצאים בבית 6 בית העבודה במזל סרטן. כלומר הפתרון לנושא הזוגיות ימצא כנראה בתחום העבודה. אם על ידי שבמקום זוגיות תהיה לך נטייה לפצות על ידי עבודה קשה ואם על ידי שתמצאי בן זוג שיהיה שותף בעבודתך. נראה על פניו, שהקונפליקט הזה, והפתרון הזה אינם מקוריים שלך, אלא שהם הועתקו מהוריך. מאחר וגם השמש שמייצג הרבה פעמים את האב, וגם הירח שמייצג הרבה פעמים את האם, נמצאים בבית 6, ומאוד מעניין מה זה בעצם אומר לגביהם (מבחינת התפיסה שלך אותם כמובן) היותם בבית אחד, יכול להראות על הבנה בסיסית ואורח חיים של שותפות, ויתכן אפילו מקצועית, או מקום עבודה שלו שניהם מסןרים גם יעילים, והעיקר שהם שם עם רגש ומסירות ואחראיות, כיאות למזל סרטן. לירח יש זוית קשה עם פלוטו בבית 9, מה שמראה אולי על אנרגיה ויכולת, אך מצד שני על קונפליקט בין שליט בית 6 ו 7 לשליט בית 10, בית הקריירה. מה שיכול להגיד בין היתר את הדברים הבאים: בית 10 בעקרב, כלומר קריירה ושליחות בנושא טיפול, מה שמתאים לעבודתה כוטרינרית, זה שהשליט בבית 9, מראה על לימודים או נסיעות לחו"ל כדרכים אפשריות להתפתחות הקריירה, אבל יתכן וזה יראה כקונפליקט עם נושא הזוגיות ו\או עם נושא העבודה. ואולי אפילו מדובר (חוץ מזה) על קונפליקט עם אמך על רקע הנושאים האלה. שליט בית 3 בית התקשורת שהוא בטלה, ולפיכך יכול להיות אנרגטי וחם מזג, מרס נמצא בבית 4, ויתכןם שהוא מצביע על קושי מסויים בתקשורת בענייני המשפחה או אולי בבית. הפתרון כאן מאחר והשליט של שור שליט בית 4 נמצא בבית 5, בית היצירה וההנאה, בכך שיש יכולת של יצירה והנאה, שמביאים להרגשה טובה בבית. יש לציין שנוגה היא גם שליטת בית 9, וגם לימודים כנראה גורמים לך לתחושת יצירתיות והנאה. כדי לאתגר מעט, נפטון נמצא מול נוגה, והוא בבית 11 במזל קשת. ולפיכך זורע חוסר בהירות ומודעות ומאחר ובית 5 בתאומים, נראה שזה מתבטא במחשבות מרובות וסותרות וללא פתרון של איך לפעול. השליט של בית 5 נמצא בבית 7 באריה, ומצביע על רצון לפתור את הסבך על ידי העזרות בשותפים או אפילו למצוא במקום לפתור את הקונפליקט בן זוג או למצוא פתרון בעזרת בן זוג. בכל מקרה שליט בית 11 נמצא גם הוא בבית 5, ואומר שבכל מקרה את יכולה ונוטה למצוא הנאה ויצירתיות בארגונים גדולים ובין אנשים שאינם דווקא קרובים. וזה מזכיר לי את האוניברסיטה ו\או עבודה בבית חולים או בארגונים ממשלתיים. מעבר לכל זאת, נפטון ממול נוגה יכול לבלבל מעט בנושא הנשיות, אבל השליט של תאומים ששם נוגה הוא במזל אריה בבית 7, ושוב הדברים נסמכים על נושא הזוגיות. עד כאן בינתיים רמי

רמי ד.

New member
וכמה מילים לפי ניתוח אסטרולוגית המאיה

נמצאת איתי שרית, והיא תנתח את תאריך הלידה לפי סמלי המאיה: עדנה , המהות שלך לפי סמלי המאיה היא הלך שמים, טון 13 (קוסמיק) שזה אומר אומץ וחמלה, את אדם עם פוטנציאל לעוצמות גבוהות של מודעות קוסמית ויכולת להתחבר לאנשים עם אהבה ללא תנאי. ההדרכה שלך היא אדמה אדומה, שזה אומר יכולת להיות מחובר כאן ועכשיו דרך החושים והגוף לידיעה קוסמית. מומלץ ללכת הרבה יחפה, הרבה בטבע וקרוב לאדמה. הכוחות הפנימיים שלך כוכב צהוב, יכולת להיות בהרמוניה מליאה עם היקום, לפתוח את הלב ולתת להרמוניה לזרום האתגר שלך (הקושי) הוא לילה כחול, שזה אומר נטייה לאבד את העצמי, נטייה לדיכאון, הפוטנציאל של הכוח שלך טמון ביכולת להתחבר לחשיכה ולשדים שבתוכך ואז למצוא את עצמך ואת המהות שלך. מומלץ ביותר להשתחרר מביקורת ושיפוטיות ובעיקר על עצמך. יש לך נטיה לפחד משינויים, ולכן ההתחברות לחשיכה בתוכך תוליד ותביא את האור והאתגר לחייך, ובעקבות זאת את הצמיחה. מגשר העולמות היא אנרגיה שמתחברת בקלות אליך, וזה אומר שיש לך את היכולת להרפות ולבקש סליחה מעצמך ומאחרים. לקבל את המצב העכשווי בחייך מוביל לחופש להמשיך הלאה ואז שינוי וגדילה הופכים למצב טבעי וקל יותר. הטון שלך (13 קוסמיק) הקצב הטבעי שלך שינויים לא צפויים, התחברות לכוח גדול יותר קוסמי. שרית

ednaeyal

New member
צהריים טובים

קודם כל, המון המון תודה על הניתוח המפורט והמעמיק! אין לי שום מושג בניתוח מפות אסטרולוגיות, אך ממה שהצלחתי לקלוט מהדרך שבה ניתחת את המפה שלי, זה מרגיש כמו איזו בעיה מתמטית שמנסים לפתור ע"י דרכים שונות, וזה נראה ממש מעניין! דברים רבים ממה שכתבת לא ממש הבנתי, בייחוד אלו המתייחסים לניתוח המקצועי, עם כל שמות הבתים והכוכבים (למשל, מה זה "מזל בלוע"?), אך אני מניחה שזה טבעי, היות ואני לא עוסקת בתחום, ולכן ניסיתי להתמקד בפרשנות של הדברים, הכתובה בשפה המובנת לכל איש. מה זה אומר שבית העבודה הוא בקלאסי בבתולה? לגבי החיבור למציאות, דווקא תמיד אמרו לי וגם חשבתי על עצמי שאני מאוד מאוד מחוברת למציאות, וזה מתבטא בעיקר בכך שאני מאוד פרקטית ומאוד מאורגנת ומתוכננת. זה נכון שיש לי את הצד המאוד רגשי שלי, ואולי זה יכול להתבטא כ"תלישות", כפי שכתבת. ללא ספק, הניתוח של האופק בגדי, המצביע על חריצות, קפדנות, יסודיות ומעשיות, הוא נכון מאוד לגביי. האם כשאתה כותב שבית הזוגיות נמצא במזל אריה זה אומר שבני זוג במזל זה מתאימים לי יותר? (לא שאתחיל לחפש בני זוג ע"פ מזלם, אך אני שואלת מתוך סקרנות). מעניין מה שכתבת לגבי פתרון הקונפליקט בנושא הזוגיות, השילוב של זוגיות ועבודה. אני חייבת לומר שאלו אכן שני הדברים החשובים ביותר בחיי כרגע והרצון להצליח בשניהם הוא חזק, כאשר אני מרגישה שאינני יכולה להגיד שאחד יותר או פחות חשוב מהשני. הרבה פעמים אני תוהה האם אצטרך להתפשר באחד מהם, כדי להצליח בשני, או האם ישנה דרך בה אוכל לקבל את שניהם בצורה הטובה והממצה ביותר, בלי צורך להתפשר או לוותר?... שוב, המון תודה על ההתייחסות, עדנה

רמי ד.

New member
בטחון רגשי

היי עדנה, אכן את עושה נכון, כאשר את מתרכזת במה שכתוב "בעברית" וכדי לראות כיצד אפשר לפתור את הקונפליקט המדומה בין עבודה וקריירה לזוגיות, וכל "בלבול" אחר, כדאי אולי להסתכל על בית 2, שהוא הבית שמצביע על מה נותן לנו ביטחון רגשי, כלומר מה נותן לנו תחושת יש. בית 2 שלך בדגים, כלומר כדי להרגיש "יש", את תעדיפי נושאים הקשורים ברגש ובטיפול באחרים. כלומר נראה כאילו כדאי ללכת על נושא העבודה בטיפול, ואז תרגישי טוב, ואז יסתדר מאיליו החלק של הזוגיות. וכדי להעמיק, נסתכל על השליט של בית 2, שהוא נפטון. נפטון מופיע בבית 11, בקשת, כלומר מה שאמרתי על בית 2, יוכל להתממש בארגונים ומוסדות, כלומר לעבוד במקומות כמו אוניבדסיטה או בית חולים ואולי בכלל בקיבוץ. שליט קשת נמצא בבית 7, כך שזה תומך בגישה, שעם ההתמסרות לעבודה עם ועבור אנשים בארגונים כנ"ל, יהיה מימוש של נושא הזוגיות, על ידי שמימוש היכולת לתרום ולהתפתח וללמוד, תגיעי למקומות של שותפות וזוגיות. ולא נשבח את תחילת הניתוח, שבית 7 מתממש בבית 6 בית העבודה, כלומר הקשר יהיה קשור כנראה ולא יעמוד בדרך להצלחה בנושא המקצועי. ואני מזכיר, שמדובר בנטיות, ושהכל בידנו, ולא ביד איזה שהוא גורל. ושאני חובב, ולומד בעזרתך. רמי

ednaeyal

New member
חג שמח רמי

קודם כל, התנצלות על העיכוב בתגובה. אני מאוד מעריכה את ההתייחסות שלך למפה שלי ולומדת הרבה מהדברים שאתה כותב. אני חייבת לציין שהפעם, היה לי הרבה יותר ברור וקל להבין את הכתוב, גם את מה שהוא פחות "עברית". אתה כותב שבית בדגים קשור לנושאים של רגש וטיפול ומכאן הגעת לכך שכדאי ללכת על נושא העבודה בטיפול. רציתי לדעת מה הנחה אותך לקשר את הרגש והטיפול דווקא לנושא העבודה. כי אני, בתור אחת שלא מבינה, באופן טבעי, הייתי דווקא מקשרת את הרגש לנושא הזוגיות. כלומר, אולי כדי שאצליח/אמצא עבודה, אני צריכה קודם לפתור את נושא הזוגיות שיעניק לי בטחון רגשי? בכל מקרה, אין ספק, שהלוואי שמציאת עבודה תביא אותי גם למציאת בן זוג כי אני חשה שלמצוא עבודה זה משהו שאני יותר יכולה לשלוט בו מאשר למצוא בן זוג... עדנה

ניסיון לניתוח מפה

את אדם מאוד רגיש מבפנים (למרות שלא תמיד את מראה את זה כלפי חוץ ואת הרבה פעמים נראית לאנשים קשוחה). את טיפוס שאוהב וקשור מאוד לבית ולבני המשפחה. יש לך לעתים מצבי רוח ואת נוסטלגית וקשורה מאוד לעבר. [שמש וירח בסרטן - העובדה ששניהם בסרטן מחזק את התכונות של מזל זה] אנשים רואים אותך כרצינית, , חרוצה ומעשית, וגם אפילו שמרנית. יש בך גם שאפתנות ורצון להגיע רחוק, ואת בדרך כלל תעבדי קשה כדי להגיע לאן שאת רוצה. [אופק בגדי] לגבי שליט המפה וכל זה, אני לא התייחסתי כי אני עדיין לא הבנתי הרבה בנושא זה. אני רק יכולה להגיד ששליט המפה הוא סטורן [האופק הוא גדי ולכן שליט המפה יהיה הכוכב השולט על גדי כלומר סטורן] ולשליט המפה יש חשיבות רבה. הבנתי גם ששליט המפה, סטורן, נמצא בבית 7, הלא הוא בית הנישואין והשותפויות, ולכן תהיה חשיבות לנושא הנישואין והשותפויות. הקשרים שלך עם אנשים יאופיינו בקלילות, בחוש הומור. [ונוס בתאומים] דרכי החשיבה שלך והתקשורת שלך: חשיבה סובייקטיבית, יהיה לך חשוב לדעת מה אחרים חושבים עלייך, את תאהבי לתת עצות לאחרים והתקשורת שלך תהיה דרמטית עם הרבה ביטחון עצמי בדברייך. [מרקורי באריה] בקשרייך עם בני משפחתך את תהיי לעתים קרובות חסרת סבלנות ואימפולסיבית ויהיו לך לא מעט וויכוחים איתם. [מרס בבית 4] ההנאות שלך מהחיים יהיו קשורים ליופי, אסתטיקה, אומנות, מוזיקה, רומנטיקה וגם יש בך הרבה הרפתקנות [ונוס ויופיטר בבית 5] יש לך שאיפות שמה שתעשי, במיוחד לדברים הקשורים ליומיום, יהיה בצורה הכי מושלמת שאת יכולה. כמו כן, יהיה קשר הדוק בין מצבי הרוח שלך לבין המצב הגופני שלך. ההרגשה הפנימית שלך הרבה פעמים תשפיע על הגוף שלך, ולכן חשוב לשמור על הגוף במיוחד בימים שאת במצב נפשי לא הכי זוהר. יתאימו לך עבודות בנושאים טיפוליים (כפי שאמרו לפניי), נושאים הקשורים לבריאות ולטיפול באחרים. [שמש וירח בבית 6] היחסים עם הבן זוג יאופיינו בתקשורתיות קלילה. כמו כן, את די שמרנית בקשר ליחסייך עם בן הזוג, ותתיחסי ברצינות ואחריות בקשר לקשר שלך איתו. [מרקורי וסטורן בבית 7] את תאהבי ללמוד ולרכוש השכלה ותהיי מאוד יסודית ומעמיקה בלימודייך. יתאימו לך במיוחד תחומים העוסקים בנפש האדם. בנוסף לכך, את תתענייני בתחומי לימוד לא שגרתיים וגם תלמדי בסגנון משלך ולא בהכרח לפי הנורמות המקובלות ללמידה. [פלוטו ואורנוס בבית 9] את מאוד אוהבת לעזור לאנשים ואת אולי תקחי על עצמך גם התנדבויות שונות. [נפטון בבית 11] יש לך אופי שיאהב עושר וכבוד. שאיפה לשלמות. את מעין "זאב בודד". אולי יהיו קשיים ביצירת קשר עם אחרים. יש לך רגישות גבוהה ופגיעות. [שמש בצמידות לירח] יש לך קסם אישי בהבעת עצמך. יכולת טובה לכתיבה. יש בך אופי ילדותי מעט. שימוש במוח ובאינטלקט. תהיי טובה כאשת ציבור, אומנית או מורה. [מרקורי במשולש לונוס] זהו בינתיים.. מכיוון שאני חדשה, אז אני לא ממש מרגישה שתרמתי הרבה, אבל אולי זה בגלל שאני חדשה.. מקווה ללמוד יותר, ולנצל את המוח שלי, או לפחות את ה10% שלו.. :)

למעלה