חדשה בפורום

מצב
הנושא נעול.

tomy308

New member
חדשה בפורום

חדשה בפורום
אני חדשה בפורום עקבתי אחרי הפורום והוא פשוט נפלא , לפני שבועיים עברתי תרומת ביצית היום עשיתי בדיקת דם ומראה לי בטא 18 מישהי יכולה לומר לי מה זה אומר

בינתיים חיובי

חדשה בפורום
אני חדשה בפורום עקבתי אחרי הפורום והוא פשוט נפלא , לפני שבועיים עברתי תרומת ביצית היום עשיתי בדיקת דם ומראה לי בטא 18 מישהי יכולה לומר לי מה זה אומר
בינתיים חיובי
עוד יומיים שוב בדיקה ומחזיקה לך אצבעות שיכפיל

זה אומר חיובי

חדשה בפורום
זה אומר חיובי
ושאת צריכה לחזור על הבדיקה ביום ראשון ולראות שיש עליה של הבטא . המון המון בהצלחה ומזל טוב .תציגי את עצמך ספרי איכן עשית את ההחזרה . ברוכה הבאה ל-
החם והמקסים שלנו.

SIGAL40

New member
../images/Emo24.gifב ה צ ל ח ה ! ! !

חדשה בפורום
ב ה צ ל ח ה ! ! !
שיהיה לך בהצלחה. תחשבי תמיד חיובי זה יכול רק לעזור..

אדוינה

New member
ברוכה הבאה טומי!../images/Emo140.gif

חדשה בפורום
ברוכה הבאה טומי!

מאחלת לך שזה זה!
שיכפיל וישליש...

tomy308

New member
בדיקת בטא

טומי

נו,האם עשית עוד בדיקה היום? מקווה שיש הכפלה,תעדכני אותנו
בדיקת בטא
לצערי היום עשיתי בדיקה והבטא ירדה , אין לי ברירה אלא להמשיך הלאה מקוה שיהיה טוב ולשמוע בשורות טובות מכולם

אדוינה

New member
אוי טומי! ../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

בדיקת בטא
לצערי היום עשיתי בדיקה והבטא ירדה , אין לי ברירה אלא להמשיך הלאה מקוה שיהיה טוב ולשמוע בשורות טובות מכולם
אוי טומי!

כמה עצוב. וכל התקוות שבוודאי מתעוררות, ואז האכזבה הקשה! טומי תתני עוד פרטים מה כבר עברת וכו'? אולי יעלו כאן רעיונות חדשים... בנתיים

בטא מעל 18 אומר הריון.

חדשה בפורום
בטא מעל 18 אומר הריון.
תעשי בדיקה נוספת יום שלישי.בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה