חדשה בפורום!

Los Angel Sweet

New member
חדשה בפורום!../images/Emo41.gif

היי כולם! קוראי םלי טל אני בת12 וחדשה בפורום, אני חולה על הדוליז האלו אני אוהבת לבנות אותן... למישהו יש אתרים טובים בעברית? הנה דוגמא של מה שבניתי: אני מקווה שזה ייכנס... ביי...

Mooa-Numi

New member
בעברית אין הרבה...

יש את זרעים של מסטיק...שהוא לא משו לדעתי... ואת האתר של רומי (שגם היא פה) ורק חבל שהוא כל כך קטן...! וחוץ מזה יש הרבה מאוד באנגלית ובקושי כתוב שם... וזה דברים קלים... בכל מקרה תנסי כמה דולמייקרים באנגלית-זה יותר טוב אפילו!

Diva Star

New member
מיכלוש מיי לוב../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo42.gif

שלא תדעי על מה אני עובדת עכשיו!!! אני מכינה בייס בודי Base Body משל עצמי!! ולא סתם אלא של דיווה!!!
יה איי כנט בליב איט טו מיי און דיווה בייס בודי!!
וויש מי לאק! אהה... כאן ברוכה הבאה טל! גם לי קוראים טל...:)
Diva Star
לשעבר
טולה חתולה

Mooa-Numi

New member
שמתם לב שבכל פורום יש לפחות

15-47 טל/טליות? זה ממש מגיפה! (ואחת מצויינת!) מיכל (נאמבר 2) (למה 2?! למה לא 1?!) (נאמבר 1) (למה 1?! למה לא 2!?) (טוב קלטנו תפואנטה!)

S.tal

New member
האם שמעתי טל?!

גם אני טל!! טוב לא משנה.. מיכל!!! איזה פורום חמוד! ואני מצטערת שאני לא נמצאת פה.., אני כבר גם לא בפורום הארי פוטר....., אין לי בדיוק זמן... אבל כל הכבוד על הפורום! אני אנסה להיות פה......

Girly Girl

New member
מיכל ../images/Emo4.gif

נכון האתר שלי קטן כי זה קקקקקשששששההה >!! הזהרתי< לבנות אתר זה סיבוכי וקרצי וקקי =<סליחה על המילה אני נרדמת משיעמום סתכלו איזה שעה אני רושמת את ההודעה..> קיצ המחשב שלי עובר עוד מעט פירמוט ויהיה לי מחשב אחר ואני לא רוצה לעדכן עוד ואחרכך הכל ימחק זה יהיה עצוב.. ; any way מי שלא אכפת לו אני רוצה לרכוש בלעדיות לצייייוור הבא:
ואם מישהו תפס את זה כבר שיגיד לי כי אני חולה משוגעת מטורפת על פרות <ולא אני לא נראת כמו פרה אל תחשבו :)< girly girl

למעלה