חדשה בפורום

חדשה בפורום ../images/Emo15.gif

שלום לכולם אני צריכה עזרה אם אפשר ישלי ילד היפראקטיבי רציתי לדעת אם יש משהו שאפשר לשנות בחדר להוסיף אני אספר בקצרה מה יש בחדר הוישן מתחת לחלון הרגליים נמצאות ליד הדלת יש בחדר טלויזיה ספרייה וארון בגדים ושכחתי לציין החדר בצורת מלבן וקטן.

שוּשה

New member
ממה שאני יודעת רצוי לדאוג לצבעים

מרגיעים ולא עזים, לא לצבוע את החדש חצי חצי מבחינת גובה, לא לשים דברים גבוהים מדי.

ברוכה הבאה חיפושית

מה גודלו של החדר? עושה רושם שזהו חדר קטן... להוציא את הטלויזיה בתור שלב ראשון מכיווןש היא מפריעה גם לשינה וגם לבריאות מה גודלו של הארון? האם יש פריטי אחסון שאינם שלו בחדר זה? תמונות מגיל צעיר שלו שאינן תואמות את גילו היום? צעצוים משחקים שבורים? מקומות עמוסים בחדר? זה ככה בתור התחלה... מה הם הצבעים שיש בחדר שלו? ומה תאריך הלידה? זכרי שללא מראה עיניים זה יהיה קשה אך ננסה בכל זאת לעשות משהו

תשובות לא ב יב ה ../images/Emo15.gif

אז נכון החדר קטן מאד. הארון גדול. חוץ מהבגדים של האחים שלו אין פריטים בחדר לא שלו התמונה היחידה בחדר שלו זה התמונה שלו מלפני שנתיים מהבר מצווה. המקום העמוס אצלו זה הספריה והארון הצבעים בחדר זה קיר אחד תכלת והשאר לבן תאריך הלידה שלו 26.11.88 ומה ששכחתי לציין זה שהוא עצור רגשית מאד חזק.
תהנו ממה שיש ואל תבכו על מה שאין

או קיי, ממשיכים

על פי הפאנג שואי, כל חפץ שנמצא בסביבתינו, משפיע על ההרגשה, התחושה שלנו, השמחה שלנו, הבריאות שלנו...ועל הכל בעצם. לכל חפץ יש גם את האנרגיה שהוא נושא איתו. כלומר, אם למשל לקחתי לביתי אגרטל יפה מביתה של חברה שלי שאני מאוד אוהבת, והיא התגרשה... באותו רגע שאגרטל זה נכנס לביתי, הוא הכניס את האנרגיה של הבית שממנו היגיע אל ביתי... על אחת כמה וכמה...כל הרהיטים שאנשים מביאים לביתם ממקומות שאינם יודעים את טיבם... (את המשפט הזה כתבתי לטובתם של אנשים שקוראים בפורום וזה יכול להגיד להם משהו
) עכשיו, זה אומר שכל מה שנמצא בחדרו של הילד, ואיננו שלו, כרגע מפריע לשלוותו. בעיניך אולי אין שום סיבה להרגיש כך, אבל...זה לא במישור המחשבתי אל האינטואיטיבי, עוד הרבה לפני שאנחנו מגיעים לרמה של חשיבה... ארון גדול בחדר קטן - ח ו נ ק !!! בחדר קטן, צריך שיהיה ארון קטן, ובכלל, לכל אדם כדאי שיהיו הפריטים שלו בלבד בחדר שלו, בתוך הארון שלו. אגב, גם אחסנה של הבגדים של אחיו בחדר שלו יוצר את אותו הבלבול האנרגטי לגביהם... הורידי את התמונה מלפני שנתיים, צלמי אותו עכשיו מחייך, ותלי את התמונה החדשה בחדר שלו. עומס בחדר, הוא עומס בבטן, בלב, כשתתחילו להוריד את נפח העומס, תהיה הקלה... מה נמצא בצד המערבי של החדר? מרכז החדר שלו פנוי? מרכז הבית פנוי? צבעים שיועילו לו הצהובים פסטליים רכים ושקטים, צהוב-אדמדם, חלודה, שקטים ורכים... רק זיכרי שצביעת הקירות ללא שינוי מהותי שורשי ומעמיק בחדר מבחינת העומס והסדר...לא תעשה כלום... יום נעים

niya

New member
מדהים!

וואו, אביבה! כמה שהמשפט הזה נכון: כל הרהיטים שאנשים מביאים לביתם ממקומות שאינם יודעים את טיבם... (את המשפט הזה כתבתי לטובתם של אנשים שקוראים בפורום וזה יכול להגיד להם משהו ) זה ציטוט שלך, וזה פשוט מדהים כמה שזה נכון!!! תודה וחג שמח

למעלה