חדשה בפורום

מצב
הנושא נעול.

יוספה56

New member
חדשה בפורום ../images/Emo140.gif

חדשה בפורום

אני בת 43.8 אם לשלושה מנסה להיכנס להריון בטיפולי IVF כבר חודש שני. בפעם הראשונה הפסקנו את הטיפול עקב אי עלית ההורמנים בצורה טובה והחודש ההורמונים היו טובים (2818E2) אך הזקיקים לא היגיעו לגודל המטעים רק 14 מ"מ לאחר 13 יום הזרקות. הרופא החליט שזה לא מספיק לשאיבה וחבל להמשיך לתת זריקות. יש לי כמה שאלות: 1- האם זה לא מזיק לקבל הזרקות כל חודש בלי הפסקה? 2- קיבלתי מנוגון 6 אמפולות לזריקה בהתחלה במשך 8ימים ואחר כך תוספת של CETROTIDE 0.25 מ"ג ביחד עם מנוגון עד 13יום ועדין הזקיקים לא היגיעו לגודל מתאים זה מצדיק הפסקת הטיפול? 3- מהו גודל הזקיקים המתאים לשאיבה? תודה על עזרתכן.

עמית@

New member
בדרך כלל לא עושים טיפול חודש

חדשה בפורום

אני בת 43.8 אם לשלושה מנסה להיכנס להריון בטיפולי IVF כבר חודש שני. בפעם הראשונה הפסקנו את הטיפול עקב אי עלית ההורמנים בצורה טובה והחודש ההורמונים היו טובים (2818E2) אך הזקיקים לא היגיעו לגודל המטעים רק 14 מ"מ לאחר 13 יום הזרקות. הרופא החליט שזה לא מספיק לשאיבה וחבל להמשיך לתת זריקות. יש לי כמה שאלות: 1- האם זה לא מזיק לקבל הזרקות כל חודש בלי הפסקה? 2- קיבלתי מנוגון 6 אמפולות לזריקה בהתחלה במשך 8ימים ואחר כך תוספת של CETROTIDE 0.25 מ"ג ביחד עם מנוגון עד 13יום ועדין הזקיקים לא היגיעו לגודל מתאים זה מצדיק הפסקת הטיפול? 3- מהו גודל הזקיקים המתאים לשאיבה? תודה על עזרתכן.
בדרך כלל לא עושים טיפול חודש
אחרי חודש, כדי לתת לגוף לנוח, בעיקר כשיש כל מני בעיות הורמונליות- קיבלת דיכוי בין הטיפולים? ברוכה הבאה, ובעיקר- שיצליח מהר!

ריקי בש

New member
קודם כל שיהיה בהצלחה!

חדשה בפורום

קודם כל שיהיה בהצלחה!
כמו שענו לך קודם- בד"כ לא נהוג לעשות טיפולים רצוף אלא עושים חודש הפסקה בין טיפול לטיפול. אני מאמינה שבטיפול הבא ישנו לך את הפרוטוקול כי נראה שהטיפול הזה לא התאים לך ולא עבד עלייך כראוי. יש כל מיני סוגי זריקות הורמונים ומשנים את הטיפול לפי הצורך. בכל טיפול לומדים עלייך עוד דברים- מה טוב לך ומה לא. הזקיקים לשאיבה צריכים להיות בגודל 18-22 מ"מ. מקווה שעזרתי לך חלקית. בהצלחה בהמשך!!

כנראה שיתנו לך "לנוח"

חדשה בפורום

כנראה שיתנו לך "לנוח"
לא בריא להפגיז את הגוף בהורמונים שלי לתת לו מנוחה מידי פעם. אני מנחיחה שישנו לך את הפרוטוקול. למרבה הצער אין שתי נשים שמגיבות בצורה זהה להורמונים ולכן הרופאים צריכים לנסות על כל אישה את הסוגים שהונים של ההורמונים במינונים שונים עד שמגיעים לנוסחה המנצחת. 6 אמפולות זה הרבה מאוד. אני מבינה את הרופא שלך שבחר להפסיק את הטיפול הנוכחי. אני מקווה שבפרוטוקול אחר תצליחי להגיע לתוצאות טובות. גודל הזקיקים שמתאים לשאיבה הוא בסביבות 20 מ"מ אם אני לא טועה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה