חדשה בפורום

natusha1

New member
חדשה בפורום ../images/Emo13.gif

שלום קוראים לי עינת והייתי רוצה להיכנס לעסקי הדיבוב. קראתי קצת דברים שכתבתם על הקורסים לדיבוב, ורציתי לדעת- הקורסים האלה באמת מכניסים עבודה אח"כ או שזה סתם חארטה? קראתי ביקורת של מישהו שאמר שכל הקורסים הם עבודה בעיניים חוץ מהקורס של נ.ל.ס - זה נכון? תודה מראש!

BambiBar

New member
שלום^^

שום דבר לא חרטה, זה הכל תלויי בך, אם תשקיעי ובאמת תתאמצי יש מצב שאת תקבלי עבודה אחרי הקורס אם לא אז יכול להיות מאוד שלא. אני עברתי קורס בנלס וקצת זמן אחרי שהוא נגמר לקחו אותי לתפקיד קבוע בסידרה כלשהיא לא משנה עכשיו. אז כל הקורסים יכולים לתת לך עבודה אחרי הקורס אם תיהי טובה ואם יהיו דמויות שמתאימות לך..

Eyal 1 2 3

New member
היי:]

אני אייל בן 13 מהרצליה, אני עכשיו בקורס, היה לי שיעור אחד, ממש נהנתי..!! ברוכה הבאה!

chen010189

New member
כן

אבל את צריכה ליזום להציק, לרדוף, לחפש אודישנים בנרות, לא להרים ידיים עד שתיכנסי לזה חזק ועד שיכירו אותך ואת הכישרון שבך. אבל כן הקורסים עוזרים וחובה לעבור דרכם כדי להתחיל לעבוד בזה. הם נותנים לך הכשרה מקצועית ומעבר לזה פשוט חבל לפספס. זאת הנאה אמיתית! ובנוסף לכל את פוגשת עוד אנשים שבאו עם אותה מטרה כמו שלך ונשארת איתם בקשר, אם את רוצה כמובן. אז ברוכה הבאה לפורום ואם יש לך עוד שאלות, את יותר ממוזמנת

ellapr41

New member
היי! ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

האולפנים לא מבטיחים עבודה לבוגרי הקורס, אבל מי שטוב, מצליח (כמו בכל דבר אחר
).. יש כאן בוגרי ג'פטו רבים שבהחלט מצליחים!!
בכל מקרה, קורס זה אחלה חוויה וכדאי לבוא בגישה שאפתנית, אבל לא סגורה מדי.. (כאילו תשאפי להגיע לדיבוב באמת, אבל תקחי בחשבון שלא בטוח שזה יקרה)...

MorraniChan

New member
היי :)

קורס דיבוב זאת חוויה מדהימה ^__^ העבודה אחרי הקורס תלויה בהמון דברים. בעיקר בך. אף אחד לא יכול להבטיח עבודה אחרי הקורס. גם לא נלס. אני עברתי קורס בג'פטו ואח"כ דיבבתי בנלס בלי שום קשר :) בהצלחה D:

natusha1

New member
תודה!! ../images/Emo9.gif

תודה רבה לכולם! עזרתם לי מאוד, אני חושבת שאני אלך על זה... מקווה לראות אתכם באולפנים... : )

למעלה