כדי לך להיזהר מפיצי ../images/Emo11.gif
וווווזזזזאאאאפפפפפ
מקווה שתאהבי את הפורום!!
(מה? מה הבעיות שלי!?) כמובן שתאהבי את הפורום!
קוראים לי טל! (הרבה יותר קל לזכור במקרה שאת עד כדי כך משועממת בשביל לנסות להגות את השם-שובר-השניים שלי!
) אאנייי ילדה מופרעת חולה ומשוגעת על... לא.... בעצם... אני סתם ילדה מופרעת חולה ומשוגעת... אבל זה לא נורא! כי גם ככה כל העולם מופרע! ~נגרתת על ידי אנשים בלבן~ מה הבעיות של כולם? בכל אופן.. אני רוכבת שנה אינגליש בחוות רעננה..אני אוהבת קפיצות (רק אם הסוס אוהב) מעט מעט דראסג´, ובעיקר טיולי שטח! נפלתי פעמיים והסוסה שהכי אהבתי ועדין אוהבת היא אולדון!
אבל מכרו אותה
טוב... אזז... כמה מילים על הוותיקים שבפורום- אבו-דני- מנהל הפורום הראשון! אל תנסי להבין מה הוא אומר.. הוא תמיד מדבר בשפה מליצית ולא מובנת (נראה לי שבכוונה שלא נבין
). טאז\ניצן- הוא גם מנהל (וגם חתיך
) גם שובניסת..(פחחח!
~נסקלת~) וגם שונא קסדות (רוכב ווסטרן כמובן)!
פיצי\עדי- תזהרי ממנה! היא אוהבת במיוחד לסקול
מה הניק?\שי- אף פעם אל תאמרי לידה "אידיוטיזם דזנט רול"... יעל פלין\ יעל פלין- ילדה נחמדה ודי נורמלית (
) שעוזרת בחווה טיפולית.. אנרכיסטית- מופרעת וה"KNOW-IT-ALL" של הפורום! קרמבואית\נעה- המפי... גורקין! מה לומר עליה? סטורם-קארין- ואני קוראת לעצמי וותיקה..
פאף בול\מה השם?- ארג.. אנחנו צירכות להכיר אחת את השניה יותר טוב! פרסה\גדעון- את יכולה לקרוא לו גידי

אוכב בלטרון! דוני\תאיר- רוכבת עם חמוטל באותה חווה שבאילות..ורק ואך ווסטרן! אינדיאנה\חמוטל- רוכבת עם תאיר באותה חווה שבאילות..ורק ואך ווסטרן! תאיר פובס\מה השם?- למה אני לא זוכרת עליך כלום?
נטע לבס ערבה\נטה- בעלת אתר מקסים על סוסים! שווה ביקור! טיה האחת והיחידה- שוב לא זוכרת!
טאורה המלך\דורון-חדשה גם! מתן- חדש! גזר ממין נקבה- חדשה! פוני שולט\מריאנה- לא הרבה בפורום..איפה היא?? היא רוכבת בחווה שלי.. וספידי\מעין- שהיא עכשיו בחול, אבל היא תחזור! היא גם רוכבת בחווה שלי.. מרי קייט\אלונה- קקקררצייהה!!!! אף פעם אל תאמרי לידה שקטנטנות זו חרא של תוכנית.. למרות שזו האמת! ווינגז- חדש! טוב... א....... כפי שאת רואה, הבנות השטלתו על הפורום
אבל לא נורא! אמ.. אם שכחתי מישהו, אז תיסקלו- בכיף! פיצי ממש תישמח
ואמ.....וולללקקאםם