חדשה בפורום

fency

New member
חדשה בפורום../images/Emo101.gif

שלום לכולם אני עוקבת בעניין רב אחרי ההודעות בפורום ומעונינת להצטרף אך עד עכשיו לא כותבת בו ומגיבה. בהמלצת המנהלת העלתי לקבצים שתי מצגות שהוכונו ע"י תלמידי בשנה"ל תשס"א כדוגמא (דמוקטריה שני כהן ו-חן המלך שתיהן עם סיומת ppt ) אשמח לשמוע הערות/הארות . אני מעונינת ללמוד לבנות אתרים כדי להעביר את זה בביה"ס אבל לא כל כך מצליחה עם ההפניות לאתרים העוסקים בנדון מן ההמלצות שקיבלתי מחברים בפורום. האם מישהי/מישהו יודע על השתלמות מורים ברמה הכי בסיסית לאחת כמוני שאינה מכירה את התחום בכלל? או אולי יש המלצה על איזה ספר שמתחיל את העסק מן היסוד ? אודה על כל המלצה בברכה ליאנה

Ilan Nagar

New member
הקמת אתרים

שלום לך וברוכה הבאה, למעשה ברשת לא חסרים אתרים המסבירים את עקרונות ההקמה של אתר ברשת. אך כפי שאני רואה זה לא כל כך מסתדר לך. אז הנה "אתרון" שכתבתי עבור תלמידי שנה ב´ רכזי מיחשוב . באתרון זה אם תבצעי את הנאמר צעד אחר צעד (כלומר תלחצי על הקישור תקראי מה צריך לעשות תמזערי את האינטרנט ותעברי לוורד לביצוע המטלה) הרי שתצליחי בדקות לא רבות ליצור אתר משלך ברמה בסיסית טובה.(ישנם עוד תיקונים אשר אני אמור להזין אך לעת עתה זה בסדר) אילן הכתובת היא: http://nagar.tzo.com/hemdat

amr riki

New member
ליאנה - ברוכה הבאה

היי ליאנה וברוכה הבאה כנסי למחסן העזרים של שלומי , או לאתר של מוטי , או לאתר של נעם - שם תוכלי למצוא צעדים ראשונים וגם אחרונים בבניית אתר . כך התחלתי . בהצלחה ריקי

למעלה