חדשה בפורום!..שלום!...

סיוני17

New member
חדשה בפורום!..שלום!...

היי אני סיון בת 18 מנהריה אני נורא אוהבת את מופע שנות השבעים בייחוד את אשטון המהמם(כמובן)... העלתי כמה תמונות שלו לגלריות אני מקווה שזה בסדר-דאגתי לראות שאין אותן כבר שם... בכל אופן אני אשמח אם תציגו את עצמכם ובינתיים אני אשים לי תמונות של אשטון כדי להעביר את הזמן.. אתמול ראיתי את הסרט ירח דבש מטורף..איזה ממי אשטון שם!...הסרט לא מי יודע מה הצחיק אותי והוא דביק כזה אבל חביב סה"כ... טוב מחכה ומעלה... סיון

popit

New member
Welcome../images/Emo140.gif

לי קוראים שרון, ואני בת 14 ממודיעין (אל תעברו לעיר הזאת בחיים!
)... אני מעריצה ע-נ-ק-י-ת של הסדרה, וגם בעלת האתר הרשמי עליה בישראל (הוכחה...
) והוא בקישורים מתחת לשם "האתר של שרון". אני גם חולהההה על אשטון המהמם, כבר שיגעתי את חברות שלי עליו... תהני בפורום!יש פה אחלה אנשים, אבל הוא קצת יבש לאחרונה...אבל אנחנו מנסים להחיות אותו don't worry!
בקיצור-ברוכבא!!!

וולקאם!

אני מלודי בת 15 מהצפון... ברוכה הבאה לפורומנו הישנוני..... מקווה שתהני למרות שהפורום קצת מת!

shasha14

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה!!!../images/Emo140.gif

אני שרון בת 14 מת"א חולה על אשטון המושלם!!!! כן גם אני ראיתי את הסרט הוא די משעמם אבל העיקר שאשטון הופיע שם!!!! אני גם צריכה ללכת לראות את הסרט הבת של הבוס שלי..... טוב אז תהני!!

shasha14

New member
ד"א כבר חזרתי...../images/Emo9.gif האמת היה

מה זה חרא...... שיהיה.......אוףף הצטננתי ואני מדברת כמו איזה מסוממת.......

L i l A L o

New member
מזל טוב!!!!!!!11

מזל טוב?!? למה אני כותבת מזל טוב לעזאזל?! טוב אני קצת מסטולה הכוונה היא ברוכה הבאהההההההה@@ ואממ אני ענת בת 14 וגם נורא אוהבת את אשטון המושלמי שלייייי.1!! תהני בפורום המת-חי הזה.....

GrEeN AliEn

New member
ברוכה הבאה!

אני נגה, נוגוש, נוגל'ה, נוגוש ממוש או איך שבא לך!

StainedCow

New member
בעע רוצה שוב?

טוב! עכשיו מהניק החדש ברוכה הבאה! (אני-GrEeN AliEn)

למעלה