חדשה בפורום -שאלה ?

pimpumim

New member
חדשה בפורום -שאלה ?

שלום לכולן - יופי של פורום - עד היום קראתי ונהנתי.אשמח להצטרף בצורה פעילה. יש לי שאלה : הפסקתי לקחת גלולות בחודש שעבר לאחר כ 7 שנים ! עברו כבר 30 יום ולא קבלתי - האם סביר שאחרי חודש אחר לאחר כ"כ הרבה זמן של גלולות ניתן להכנס להריון ובניסיון האחד והראשון ?) האם ניתן להכנס להריון אע"פ שהמחזור לא מופיע ? מה עושים אם אכן המחזור לא מופיע ? תודה על ההתייחסות

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אז ככה, בהחלט יכול להיות שאחרי הפסקת גלולות הגוף משתגע, זה קרה לכולנו... אם המחזור לא מגיע, יש כדור בשם ארגסט שלוקחים ותוך כשבוע המחזור מגיע. בכל מקרה צריך ללכת לרופא כדי לקבל מרשם. לפני הגלולות המחזור שלך היה כל חודש? וכן, אפשר להכנס להריון ישר אחרי שמפסיקים גלולות, אבל לא שמעתי על הרבה שזה קרה להן...

צהלולים

New member
היי פימפומים (שם נחמד..) ../images/Emo8.gif

בדרך כלל אחרי שמפסיקים לקחת גלולות, המחזור לא מגיע כל כך מהר. זה קרה גם לי, עכשיו (6 שבועות עברו...)
למרות שתמיד יש את הסיכוי שזה אכן הריון - שנקלט ממש על החודש הראשון - צריך לזכור גם שיכול להיות שזה סתם מחזור לא-סדיר. בקיצור, כמו שאמא אומרת - אם לא מצפים, לא מתאכזבים...
ממליצה שתחכי עוד קצת, ותעשי בדיקת הריון (במיוחד אם מתחילים סימנים - כמו בחילות, כאבים בשדיים... למרות שאלה יכולים גם להעיד על מחזור קרב ובא). ובכל מקרה - ברוכה הבאה!

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

הכל יכול להיות. יש בנות שהפסיקו את הגלולות ומיד נכנסו להריון... תנסי להיזכר איך היה המחזור שלך לפני 7 שנים. ואם יש לך איחור, אז תעשי בדיקה. אם בכל אופן אין הריון והמחזור לא מופיע, אז אפשר להכנס להריון רק אם יש ביוץ ואת זה קשה לדעת ככה סתם. אם המחזור לא מופיע אז פונים לרופא שיתן כדורים שיעזרו למחזור לבוא.

זוג חדש

New member
על השאלות כולן כבר ענו לך

ומה שנשאר לי הוא לאחל לך הצלחה מרובה בנסיונות, והלוואי שהאיחור הספציפי הזה ימשך 9 חודשים שלמים. (מכירה הכרות אישית וחמה עם בחורה שנכנסה להריון בנסיון הראשון - זה קורה!)

למעלה