חדשה בפורום, לצערי...

חדשה בפורום, לצערי...

שלום לכולן, שמי יעל, אמא של הגר המדהימה בת שנה וחודשיים ובקרוב חד הורית. הוא החליט באופן חד צדדי ולא מתפשר שהוא רוצה חופש ורווקות והוא לא מעוניין בקשר. אז הנני כאן ועם המון שאלות. מעבר לפגיעה והעצב שבנטישה שלו, וכמובן באכזבה העמוקה, מתעוררות בי תהייות קיומיות לא קטנות- איך גומרים את החודש???? אני עובדת רק 3/4 משרה וחוששת שגם עם המזונות לא יהיה קל. אשמח עם תוכלו לתת לי מידע לגבי הזכויות שלי ובכלל אם תרשו לי להישאר... הקטנה התעוררה......אחורי זה

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif בטח מרשות

לא מתמצאת במזונות אבל... זה קשה בימים אלו, וחד הוריות שיש להן אפשרות, נעזרות היכן שאפשר: משפחה, מדינה, אגודות למניהן. ומי שאין לה - מגלה עד כמה היא יכולה להיות יצירתית
הבנות שהיו במקום בו את נמצאת בודאי ישתפו אותך וישיאו עיצה. בינתיים, שלוח לך
עוטף להזכירך שאינך לבד. אנחנו כאן להקשיב, לעודד ולתמוך שאלי את השאלות, שתפי אותנו בתהליך ההתאקלמות ובכלל...

m i c h a l i

New member
ברוכה הבאה יעל ../images/Emo24.gif

מצטערת בשבילך שמשהו בחייך הסתיים... הדבר הראשון שצריכים הוא כוח. כוח וסבלנות. אז אני מקווה שהצטיידת היטב ואם לא, לא נורא זה יגיע עם הזמן... אנחנו פה כדי לעזור ולחזק ... כרגע, אני מציעה שתעייני בקישורים של הפורום בין השאר באתר של ביטוח לאומי ובאתר של ש.י.ל ( שירות יעוץ לאזרח) שם תוכלי להבין בגדול מה מגיע לך באופן חוקי. לצערי, עד שלא תהיו גרושים באופן רשמי או פרודים לתקופה של כשנתיים לא בטוח שתוכלי לקבל זכויות כלשהם כחד הורית. בכל אופן, מומלץ מאד כבר ביום ראשון בבוקר לפנות ליעוץ מקצועי ( אם אינך יכולה להרשות לעצמך עו"ד תוכלי לפנות ללשכה לסיוע משפטי ולהיעזר בהם לאחר שהוכחת שידך אינה משגת עו"ד באופן פרטי) אשמח לענות לך על שאלות יותר ספציפיות כאן או במסר בינתיים, הרבה חיזוקים וחיבוקים לכוח לעתיד

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

בכיף נקבל אותך לביתינו החם והנעים, נשמח לענות לשאלותייך ככל שניתן אני יכולה לאחל לך בינתיים בהצלחה

למעלה