חדשה בפורום הנ"ל ...

פרנקלית

New member
חדשה בפורום הנ"ל ...

שלום לכולם. מבקשת את עזרתכם, עצתכם ומה שרק אפשר .. יש לי מבנה גוף ממוצע, לא שמן למעט ירכיים וישבן ובשנה האחרונה גם בטן. בהתחלה הפחתתי קצת באוכל, אח"כ נכנסתי למשטר של דיאטה, נרשמתי לאירובי (פעמיים בשבוע), לא מנשנשת בין הארוחות - בקיצור ממש שומרת. ו ... נאדה! לא יורדת במשקל, לא יורדת בהקפים - כלום. עשיתי בדיקות דם, בלוטת התריס שלי תקינה, הכל תקין למעט ויטמין B12 שהיה גבולי אז התחלתי לקחת ויטמין זה. לא משנה מה אני אוכלת, הבטן שלי תמיד נפוחה וזה משגע אותי - אין לי בעיה בשירותים ולא, אני לא בהריון (בדקתי !!!). בעבר כשעשיתי דיאטות הרבה פחות קשות, הצלחתי ללא שום בעיה וראיתי תוצאות מהר. שאלותי הן, האם מישהו עבר את זה גם כן ? האם למישהו יש רעיון, כיוון מה לא בסדר ? אלו בדיקות דם אני צריכה עוד לעשות ?
 
נמחקו הפרסומות ואתן גם השרשורים

מתחת. לא ברור לי מה משקלך וגובהך ואם בכלל את צריכה להפחית ממשקלך. שלא לדבר על התאמת תזונה. בקשר למראה הגוף יכול להיות שהאימון שאת עושה אינו מתאים או אינו מספק. פורום חדרי כושר יהיה המקום. בקשר לדיאטות בעבר. כל דיאטה מורידה את צריכת האנרגיה ולכן פוגעת בהצלחת הדיאטות הבאות.
 

פרנקלית

New member
ניב בוקר טוב

תודה על תגובתך. שאלתי היא אלו בדיקות רפואיות עליי לעשות על מנת לשלול בעיה רפואית כלשהי שמעכבת את הורדת המשקל ? מה עליי לבדוק למעט בלוטת תריס ?
 

תזונאית

New member
עליך לבדוק

האם מדובר במסת שומן, או בבטן תפוחה כתוצאה מגזים ,עיכול לא תקין. גשי לרופא המשפחה או לגסטרואנטרולוג. במידה ומדובר בשומן עליך לבצע פעילות גופנית לאזור הבטן ולחזק את השרירים באיזור. יש אנשים בעלי נטייה לצבור שומן באיזורים מסויימים.
 
למעלה