חדשה בפורום (ארוך)
אני קוראת את הפורום כבר די הרבה זמן ומאוד נהינת. עכשיו יש לי גם שאלה. מאיה שלי בת שנה ושבעה חודשים. ילדה מקסימה
חייכנית מאוד חברותית ומאוד מפותחת. היא נמצאת איתי בבית ובספטמבר נכנסת לגן. בשבוע האחרון פחות או יותר נראה לי שהיא מתחילה לחוות את מה שנקרא" משבר גיל שנתיים" רק מוקדם יותר. היא רוצה לעשות הכל לבד או שפתאום לא מוכנה ללכת ורוצה רק ידיים וכו'.. אז מה הבעייה? סף התסכול שלה התקצר אם היא לא מקבלת מיד את מבוקשה יש צרחות היסטריות. זה יכול להיות עוגיה על הבוקר, או לשחק עם הארנק שלי. אני מסבירה שאסור אי אפשר אני לא מרשה בהתאם לסיטואציה מנסה להרגיע והסב את תשומת ליבה למשהו אחר. היום היינו בהפנינג לכבוד הקיץ והיתה רכבת חשמלית. היא ביקשה רכבת והלכנו.אבל יש תור וצריך להמתין.. מאיה התחילה לצרוח ולבכות וניסתה להיכנס לתוך הגדר. לקחתי אותה על הידיים ניסיתי להרגיע להסביר שמיד יגיע תורנו וכו' ללא הועיל, גם המוצץ בקושי עזר.ברכבת היא נהנת מאוד. מיד אחרי הרכבת היא שוב התחילה לבכות ואמרתי לה שאנחנו הולכים הביתה ומאוד לא נעים לי הבכי שלה. אנחנו אובדי עצות מה לעשות? איך להגיב? לכעוס? להתעלם?(מה שלא נראה לי) ממש לא יודעת
אני קוראת את הפורום כבר די הרבה זמן ומאוד נהינת. עכשיו יש לי גם שאלה. מאיה שלי בת שנה ושבעה חודשים. ילדה מקסימה