חדשה- בערך...

שישו1977

New member
חדשה- בערך...

אז הגיע הזמן להציג עצמי. עד עכשיו סמוייה ומעכשיו פעילה- בת 28 ללא ילדים. האנדו' התגלה לפני שנתיים כשסיימתי גלולות וניסינו להיכנס להריון- אחרי שנה ללא הצלחה (וכאבי תופת) ניתוח לפרוסקופה אצל דיקר ומעבר לIVF- ( האנדו'בדרגה 3- 2 ציסטות בכל צד בגודל 6 ס"מ) IVF ראשוןנכשל ובדיוק בסוף ההחזרה האחרונה של המוקפאים קיבלתי הפתעה-CMV- אכן כן, מחלת הנשיקה וCMV חיובי מה שמצריך חצי שנה לפחות המתנה. אז זהו בפבורא אני עושה בדיקות וב-23/1 תור לזיהומלוגית שאמורה להגיד אם אני יכולה להמשיך את הנסיונות אבל מה... במקביל חזרו הציסטות העכורות- ( התחילו לחזור 4 חוד' אחרי הניתוח- בלי לייאש אף אחת...)בכל צד יש לי ציסטה בגודל 5 ס"מ, ואז לתדהמתי הרופא הזכיר שוב את המילה ניתוח- לא הבנתי איך - הרי עברתי אחד והכול חזר- תיסכול גדול- הוא כמובן אמר שזאת תהיה האופצייה האחרונה וקודם ננסה שאיבה של הציסטות ואז טיפול אך הסביר שלא תמיד השאיבה מצליחה כי הדם בציסטות מאוד סמיך. אז השאלות לי אליכן הן: האם השאיבה היא פתרון יעיל- מכירות מקרים שזה הצליח? האם בלי ניתוח יש סיכוי להרות בIVF עם 2 ציסטות כאלו? מה בעצם השפעתן על הטיפול? האם כדאי לעבור לרופא שמתמחה בשילוב של IVF ואנדו' או שהרופא המקסים שלי מספיק? תודה מקרב לב

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שמחה שהחלטת להצטרף אלינו. אני נשאבתי כמה פעמים בדרך זאת. הרופא שלי תמיד תמיד תמיד היה בעד לשאוב ציסטות לפני ivf - הרדמה לפני טיפול שאיבת ציסטות, התחלת טיפול ואז שאיבת ביציות בהרדמה. קיימת סכנה של זיהום אבל הצלחתי לעבור את כל הפעמים בשלום עם כיסוי נרחב של אנטיביוטיקה. חשוב מאד לבחור לפעולה הזאת כירורג מיומן. הציסטות יכולות לשבש את מערך ההורמונים ויכולות להפחית את יצור הביציות באותה השחלה.לא יודעת לגבי סיכויי כניסה להריון עם ציסטות למרות שאם תדפדפי פה תגלי שבלגן2 נכנסה ספונטנית להריון עם ציסטה של 11 ס"מ
ממליצה לך לפנות להתייעצות נוספת לפני שאת עושה צעד בכל כיוון שהוא. שיהיה בהצלחה ואת מוזמנת להישאר.

ר ו מ י ה

New member
ברוכה הבאה, שישו../images/Emo140.gif

לשאלות בואינג ענתה לך, לי נותר לאחל לך הצלחה ענקית ולהצטרף להמלצתה של בואינג בנוגע להתייעצות נוספת.

למעלה