חדשה..בערך היי אני חדשה פה .. ג'סיקה .17 ת"א. היה לי משתמש פה לפניי חודשיים
J jess15 New member 17/8/09 #1 חדשה..בערך היי אני חדשה פה .. ג'סיקה .17 ת"א. היה לי משתמש פה לפניי חודשיים
O OverAndOver New member 17/8/09 #2 ברוכה הבאה D: |במבה| אני מיכאל, בת 15 גם מת"א ^^ איך קראו למשתמש הישן שלך? תקראי את זה כי אני רואה שאת חדשה גם בתפוז ולא יודעת לשרשר עדיין
ברוכה הבאה D: |במבה| אני מיכאל, בת 15 גם מת"א ^^ איך קראו למשתמש הישן שלך? תקראי את זה כי אני רואה שאת חדשה גם בתפוז ולא יודעת לשרשר עדיין
A AdiA12 New member 17/8/09 #3 ברוכה השבה ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif עדי, בת 14, מרמת גן השתלבות מהירה ונעימה דרך אגב, מה היה השם משתמש הקודם שלך?
ברוכה השבה ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif עדי, בת 14, מרמת גן השתלבות מהירה ונעימה דרך אגב, מה היה השם משתמש הקודם שלך?
J jess15 New member 17/8/09 #5 תודה זה היה "אינויושית בטרופשית" ..פתחתי תמשתמש הזה בכיתה ו'.. ככה שזה לא נתן לי להחליף שם משתמש.. ככה שפתחתי חדש
תודה זה היה "אינויושית בטרופשית" ..פתחתי תמשתמש הזה בכיתה ו'.. ככה שזה לא נתן לי להחליף שם משתמש.. ככה שפתחתי חדש
S SimpleSecondsToMc New member 17/8/09 #6 ../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif ברוכה השבה D: אני ספיר, 14 וחצי וקצת, בת ים. תהני פה :] ~אקראית~
../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif ברוכה השבה D: אני ספיר, 14 וחצי וקצת, בת ים. תהני פה :] ~אקראית~
ה ההולנדית המעופפת New member 18/8/09 #8 ברוכה הבאה D: ../images/Emo15.gif ז"ל ~נוי~14~רמת גן D: השתלבות נעימה ^^ ולמה יש לי הרגשה שאור הכירה לי אותך לבידיוק דקה לפני ההופעה הקודמת? O:
ברוכה הבאה D: ../images/Emo15.gif ז"ל ~נוי~14~רמת גן D: השתלבות נעימה ^^ ולמה יש לי הרגשה שאור הכירה לי אותך לבידיוק דקה לפני ההופעה הקודמת? O: