חדשה... בערך..

k e r e n l

New member
חדשה... בערך..../images/Emo13.gif

היי לכולם... אני קרן, אני בת 15 ואני גרה במיאמי... עברתי לפני 3 שבועות לפה אני השתתפתי פורום שרק נפתחת, והייתה מנהלת אחרת.. אז נעים מאוד למנהלת החדשה...
מקווה הפעם למצוא פה את מקומי יותר טוב, עכשיו שאני קצת מבינה איך החיים בחו"ל...

eori

New member
אני גם גר בפלורידה

אז ככה קוראים לי אורי ואני גר בבוקה ראטון זה בערך 45 דקות אפילו פחות ממיאמי וברוכה הבא:)

k e r e n l

New member
המקום עצמו....

מ=ד=ה=י=ם=
מה איתכם? מאיפה אתם? בני כמה? לפני כמה זמן עברתם?

feeler

New member
אני ניצן

בת 15 מבתסדה, מרילנד (ארה"ב). ומשעמם פה רצח. עוד 6 ימים הומקמינג. מי הלך?

eori

New member
גם לי יש הומקמינג עוד מעט!!!

חחחחחח זה גם מה שההורים שלי אמרו לי "הומקמינג למי, מי הלך?" ואמרתי להם שלא יודע זה פשוט נקרא ככה חחח אז בבקשה תספרי לי עם מי הלכת, ואיך היה, ואיך אנשים התלבשו, למה אין לי מושג!!!

feeler

New member
אני עוד לא הלכתי, זה שבוע הבא

נראה לי ששל קאט כבר היה... זה נקרא ככה נראה לי בגלל החזרה לבצפר, כי זה או ביום של המשחק או יום אחרי משחק הפוטבול הראשון של העונה. אני הולכת או לבד (כן קאט, אני יודעת. עצוב. מה לעשות, לא כולנו פופולריים כמוך) או עם חברות (שלא ממש יש לי. שתי ישראליות ואח של אחת מהן). אני לובשת שמלה כזאת מוזרה (תמונות מאותו יום אחרי שיבוא היום ואחרי שאני אפתח תמונות), והיום קניתי את התכשיטים.

maya14

New member
כייף לך!!

ברוכה הבאה לפורום! קודם כל את בארה"ב וזה כבר טוב יש לי שם מלא חברים מגניבים ככה שלא חושבת שתיהיה לך בעיה להשתלב תוך מעט זמן, אנשים שם הכי אחלה שבעולם!!! אני גרה באוסטרליה, כן נשמע כמו אמריקה אבל שונה ביותר.

orrki

New member
היי אני אור מטורנטו קנדה

אני אור בן 18 מטורנטו קנדה המפשחה שלי הגיע לפה לפני 10 חודשים ואני לפני 3 חודשים את תמיד יכולה לשאול אותי שאלות ביום רביעי אני חוזר לארץ לסדר כמה עניינים שיש לי שם ואז אני חוזר לפה מקווה להתחיל חיים נורמליים עבודה לימודים וכדומה כמו שכבר אמרתי לגבריאלה אני חשוב כל העניין בהגירה וזה קשה קצת לפעמים לדמות את המצב שבו חיית בארץ למצב שאת כיום ותחחילי בחברים תשדלי שיהיו לך חברים מהקהילה הישראלית ומהקילה האמרקאית (מהנורמלים אני מתכוון ) בהצלחה ומקווה שתהני אורקי

KinKin

New member
ברוכה הבאה לאמריקה!!!

אני K ואני גרה ליד סנט לואיס -מיזורי...אי שם מעבר להרי החושך... .(מרכז ארה"ב) אני פה כבר שלושה חודשים... ושיהיה לך בהצלחה!!!! במיאמי יש מלא ישראלים לא יהיה לך קשה למצוא חברה

k e r e n l

New member
היייי נעים מאווווד לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איך הארץ החדשה שלכם??? רציתם לעבור??? יש באיזור שלכם ישראלים?

KinKin

New member
נחמד, כן, סביר להניח../images/Emo8.gif

המדינה ממש נחמדה... אנשים טובים... רציתי לעבור... בחירה אישית וגם רציתי להישאר... ובטוח יש פה ישראלים.. פגשתי כמה... רק שאני לא ממש בקשר איתם.. ואני היהודיה היחידה בבי"ס שלי... ככה לפחות זה נראה

למעלה