חדשה בעסק

g a l i 2 6

New member
חדשה בעסק

שלום לכולן לאחר שנים שאני סובלת במחזור הפסקתי לקחת גלולות לאחר תקופה ארוכה וגילו כי יש לי אנדומטריוזיס לצערי הרב התזמון הוא די גרוע כי אני מתחתנת עוד פחות מחודש ואני לא ממש יודעת מה לעשות עם עצמי - יום ראשון קבלתי מחזור ומאז אני בכאבים שלא ניתן לתארם, פעם בצד ימין ופעם בצד שמאל - כנראה מהציסטות למי יש רעיון או עצה כיצד עליי להקל על עצמי כי כמו שאתן מתארות לעצמכן יש עוד המון סידורים לפני החתונה ולא בא להשתעבד למיטה בתודה מראש ובשותפות ענקית לכאב גלי

עדי75

New member
היי גלי

גם אני כמוך הפסקתי גלולות לאחר שנים ופתאום לא הבנתי מאיפא באו לי הכאבים הנוראיים אני לקחתי אופטלגין 3 -4 פעמים ביום היה לוקח איזה שעה עד שעברו הכאבים אבל למזלי האופטלגין השפיע יש לך עוד אופציה להקלה על הכאבים והיא נרות וולטרן בהצלחה תרגישי טוב

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

צר לי לשמוע על הסבל שאת עוברת. התיאור כ"כ מוכר... לכרגע, מציעה לך לנסות נרות וולטרן, ובמקביל לקחת גלולות (במידה ועדיין לא מעוניינת להרות). מקווה שימים קשים אלה יעברו במהירות, ומאחלת לך המון מזל"ט!!

ברוכה הבאה ומזל טוב ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif

הקלה יכולה להתקבל ע"י מתן דיכוי- גלולות ברצף או דקא. ארוך שאודותיו תוכלי לקרוא בפורום. לא כתבת את האנדו' התגלה ומה הדרגה.. אבל ממה שכתבת נראה שאינך בדיכוי, דבר שאינו מומלץ. כדאי לחזור לגלולות ברצף (בלי הפסקות בין סט לסט) ולהשתמש במשככים בעת הצורך- תוכלי למצוא פה שירשורים שממליצים על : אטופן,נורופן,ואיוקס,וולטרן,נקסין ושות'- יש נשים שמשתמשות בכמה במקביל בעת הצורך, בזריקות, בנרות ואם אין ברירה מגיעות למיון. מקווה שלא תגיעי לכך. תרגישי טוב ושיהיה במזל טוב

גל 4

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לא סיפור פשוט לפני החתונה הא?! גם אני מצאתי את עצמי בסיטואציה דומה לפני חתונה ואני ממש ממליצה לך להתחיל דיכוי רציני כפי שייעצה לך בואינג... ע"י גלולות ברצף או זריקות של דקאפפטיל (תצאי הרבה שרשורים הנוגעים לנושא זה ואם לא ברור שאלי). מעבר לסבל העכשווי, לא כדאי להיות במצב שאינך מטופלת ע" גלולות/זריקות כי הסבל עלול להיות גדול יותר בהמשך. ככה זה עם אנדו. לגבי כאבים, אני משתדלת כמה שפחות משככים אבל אם אין ברירה אז לוקחים. מנסיוני - נר וולטרן בשילוב כדור (איזה שמתאים לך. לי עוזר רוקסט פלוס) ואפילו כדור הרגעה חלש כלשהו עוזר מאוד. שיהיה במזל טוב ועיקר שיהיה בבריאות. בהצלחה!!!

galim29

New member
מזל טוב.. אל תזניחי את האנדו'...|4U

היי גלי. קודם כל מז"ט על החתונה.. תשתדלי לטפל בזה כבר עכשיו כי בטח תהיי בלחץ יותר לפני הרגע הגדול... אני מחזקתאת ההמלצות של הבנות שכבר כתבו לך. ואם ממש כואב אולי כדאי שתקבלי זריקת וולטרן לפני החתונה להקל על הכאבים ותתחילי לטפל באנדומטריוזיס דרך המרפאה בתל השומר שמאוד מומלצת (את מגיעה עם טופס 17 מקופת החולים דרך רופא המשפחה או הנשים או שתשלמי פרטי 120 ש"ח לפגישה).. שיהיה ערב מהנה ומאחלת לך המון בהצלחה.. גלים

מירי187

New member
מזל טוב

היי גלי, המון מזל טוב בתור אחת שכבר 6 שנים ב"מחלה", אחרי ניתוח אחד ובדרך לעוד אחד חודשיים לפני החתונה שלי, יש לי מסר אחד ( אני בטוחה שהבנות יוכלו יותר לייעץ לך בנושא ההקלה ודרכי הטיפול..) אבל... את חייבת להיות חזקה, לטפל במחלה בצורה הטובה ביותר ( בין עם משככי כאבים בנתיים על מנת שתוכלי להמשיך לתפקד) אל תכנעי לכאבים,ואני יודעת שזה קשה מאוד אבל, השד לא נורא, הכל יסתדר בסוף את תראי... תשתדלי להתרכז בעיסוקי החתונה ואל תתני למחלה להתגבר עליך ובעיקר על המחשבות ומצב הרוח. אני באמת מבינה את מצבך ואת הסידורים לפני החתונה, תסיימי איתה ותתפני לטיפול הטוב ביותר במחלה. תשתדלי להנות מההכנות (כמה שאפשר) והכי חשוב, אל תזניחי את המחלה. אני בטוחה שתהיי גיבורה ותעברי את החתונה בגדול, מאחלת לך בריאות ואושר, כלה לעתיד עם כאבים מוכרים, בהצלחה

למעלה